347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar iyi akşamlarrr hümeyracım hayırlı uğurlu olsun gelinliğin çok sevindim kiiii

merveee canım tarhiniz hayırlı olsun :)))))))) darısı başımızaaa

duygucum kadehler çok güzellll

kızlar iyi akşamlarrr hümeyracım hayırlı uğurlu olsun gelinliğin çok sevindim kiiii

merveee canım tarhiniz hayırlı olsun :)))))))) darısı başımızaaa

duygucum kadehler çok güzellll

sağol canım benimmm darısı en kısa zamanda başınıza inşallahhh

Ohhh buram buram aşk kokan bir diziydi eşime diyom bizde eskiden böyleydik o da diyo şimdi de öyleyiz yok dedim artık aşık değiliz

Forumdaki diğer konulara baktım içim karardı, hayattaki en değerli zamanlar evlilik arefesi ve evlilikken insanlar niye birbirlerini yiyip bitiriyor anlamıyorum. Evlenmeden önce saygıyı bitirip evlendikten sonra evlilikte aradıkları mutluluğu bulamayanlar zamanında ilişkisini incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler için tüketenlerdir.

Evlilik arefesinde olan canlar bu süreyi olabildiğince yara almadan atlatırsanız güzel bir evlilik hayatı sizi bekliyor. Kırgınlıklar, kırmışlıklar hiç unutulmuyor. Çırpınsanız da herşey olacağına varıyor, çırpınmasanızda.

evet canım bakalım ne olacak inşallah rahat atlatiriz ne diyeyim

Günaydın kızlar bende oluruna bıraktım artık hakkımızda hayırlısı olsun. İşe giremediği için biz bu kadar zorlandık ama sanırım ben kafaya taktıkça işi daha da zorlaştırıyorum. Hep üzüyorum çocuğu farkındayım onun da elinde değil, o da işe girmek istiyor ama iş olmadıktan sonra ne yapsın. İzmir'de şansımız daha az İstanbul'a göre. Ailesi de çabalıyor biliyorum babası oturmuş 15 tane cv basmış, eşe dosta veriyormuş. İşe girmedikten sonra nasıl evlilik için adım atsınlar kaldı ki oturabileceğimiz bir evimizde yok. Bizimki de yer bakmaya gittiğimizde damat ne iş yapıyor diye sormayacaklar mı ben gelmeyim utanırım diyor. Anlayabiliyorum, hak veriyorum. Aslında ona kızmıyorum ben kaderimize kızıyorum. Hayırlısı artık. İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.

günaydınlarrr gece tam bir düğün havası esmiş yahu kaçırdım konuları ama aşkkk bizdeydi yayıldık tv izledik valla

bende haftaya gidip tarihi alıyorum hayırlısısa eylülül son pazarına tarihi aldıktan sonra bir dünya şey bizi bekliyor... ev,eşyalar,balayı programı hepimiz bunlara yaklastık yazıldıgı kadar kolay durmuo detayları çokkkk alttından nasıl kalkıcam bilmiyorum eylüle yetişir mi onu hiç mi hiççççççççç bilmiyorum hepimizie şimdiden kolay gelsin valla düşündükçe içim daralıo ama stankiye katılıyorum bu dönem en güzel dönem bunu iyi değerlendirmek lazım eziyet haline getirmemek lazım ....

yeri gelir eksiğimiz olur yeri gelir fazlamız olur napalım kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…