ben çok sade bir topuz altından da orta boy duvak takıcam taç falan istemiyorum
sayfa eski haline dönüyo mu ne yavaş yavaş
kızlar iyi akşamlarrr hümeyracım hayırlı uğurlu olsun gelinliğin çok sevindim kiiii
merveee canım tarhiniz hayırlı olsun :)))))))) darısı başımızaaa
duygucum kadehler çok güzellll
kızlar iyi akşamlarrr hümeyracım hayırlı uğurlu olsun gelinliğin çok sevindim kiiii
ben çok sade bir topuz altından da orta boy duvak takıcam taç falan istemiyorum
taç değilde hoş sade bir çiçekde güzel olur bi arkadşaım öyle yapmıştı çok güzeldi
herkese iyi geceler kızlarrr ben bugün erkenden yatıyorum öptüm hepiniziiii
Forumdaki diğer konulara baktım içim karardı, hayattaki en değerli zamanlar evlilik arefesi ve evlilikken insanlar niye birbirlerini yiyip bitiriyor anlamıyorum. Evlenmeden önce saygıyı bitirip evlendikten sonra evlilikte aradıkları mutluluğu bulamayanlar zamanında ilişkisini incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler için tüketenlerdir.
Evlilik arefesinde olan canlar bu süreyi olabildiğince yara almadan atlatırsanız güzel bir evlilik hayatı sizi bekliyor. Kırgınlıklar, kırmışlıklar hiç unutulmuyor. Çırpınsanız da herşey olacağına varıyor, çırpınmasanızda.
sabah erken kalktım alışık olmayınca vakit geçiremedim yahu pöff
bende erken kalktım bugün artık geç kalkmıyorum
işler çoğaldı benim artık mecbur erken kalkmak.lazımayy yok yaa baksana vakit geçiremedim o kadarda misafir falan vardı ama geç kalkmak daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?