347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım daha geçenlerde 150 lerden düştük, bugün 140'lardan bir bakmışsın 100 lerdennnnnnnnnnn Bak burdayız hep birlikte sayıyoruz şafağını Sarılalım sıkı sıkı

sardım hepiciğinizi

iyiki varsınız sağolun

şunun bide en büyük 347. dönem olanı olsa tam olurdu

biraz geç kalıcaz büyük ihtimalle çünkü nişanlım ben gelmeden halletme beraber bakalım dedi. bende onunla bakmak istiyorum.
baharda annemle bi ön araştrma yaparız ama kesin kararda nişanlımda olsun istiyorum bakalım nasıl olucak

Benimki bugün geldi ilk görüşme diye tabi şimdi modeli falan ortada olmadığı için sadece dantelden de bişey anlamaz zaten ben görmesini istemiyorum o yüzden artık gelmyecek modeli falan da anlamadı zaten

Trt 1 de Beni böyle sev diye bir yeni dizi başlamış mutlaka izleyinnnnnn şu an tv de

benımde sevgilim istemiyor straplez bende şununun üstünü beğeniyorum..

Eki Görüntüle 630643

bende eskiden straplez olsun die çok diretmiştim o inat yaptı ben inat yaptım. belki bana straplez hiç yakışmıcak inat yapma alırım dedim ama yok. belkide onun hoşuna straplez gidecek bilemiyorum artık

bu modeli bende çok beğenmiştim hatta bilgisayarada keydetmişim çok güzel. bu senede dantel ve kol detayı olanlar çok moda sanırım onlarda çok güzel görünüyo işimiz çok zor

bel kısmını beğenmiyorum ama canım üstünü beğendimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…