sonrasıda malumunuzzz
STANKİİİİİİ millet çocuğu büyütmüş , meşhur etmiş ,senle ben daha nereye kadar böle be bebüşüüümmmm
amin canımm ....
canım daha geçenlerde 150 lerden düştük, bugün 140'lardan bir bakmışsın 100 lerdennnnnnnnnnnBak burdayız hep birlikte sayıyoruz şafağını Sarılalım sıkı sıkı
Gelinlik için geç kalma canım.. ben gittim bi kız ağustos gelini gelmişti.. şimdi daha uygun fiyatlar... benimki de ağır bi gelinlik olacak küpürü bayağı pahalı bişey seçtim 1 ay sonra gelseniz 3000den aşağı yapmam onu dedi
Gelinlik için geç kalma canım.. ben gittim bi kız ağustos gelini gelmişti.. şimdi daha uygun fiyatlar... benimki de ağır bi gelinlik olacak küpürü bayağı pahalı bişey seçtim 1 ay sonra gelseniz 3000den aşağı yapmam onu dedi
şimdi kaça yapptırıyorsun canım peki
sardım hepiciğinizi
iyiki varsınız sağolun
şunun bide en büyük 347. dönem olanı olsa tam olurdu
biraz geç kalıcaz büyük ihtimalle çünkü nişanlım ben gelmeden halletme beraber bakalım dedi. bende onunla bakmak istiyorum.
baharda annemle bi ön araştrma yaparız ama kesin kararda nişanlımda olsun istiyorum bakalım nasıl olucak
ahahah bebiş yapacazda annemmm , ekonomimizi bi düzeltelim önce ,sonra düşünecezz , napalımm bir bebiş kolay yapılıp büyütülmüyooo
2500 du da tanıdık referans olunca 2200 e bağladık bi de ayrıca özel gelin çiçeğim yapılacak
Benimki bugün geldi ilk görüşme diye tabi şimdi modeli falan ortada olmadığı için sadece dantelden de bişey anlamaz zatenben görmesini istemiyorum o yüzden artık gelmyecek modeli falan da anlamadı zaten
nerden yaptırıyorsun canım .. şimdiden yaptırmaya başlamak gere diyorsun yani
Ankaradayım canım ben mağaza değil kadının ayrı dairesi var modaevi var orda
bizimki straplez istemiyo galiba o yüzden ben gelmeden alma dedi
bizimki straplez istemiyo galiba o yüzden ben gelmeden alma dedi
anladım canım.. bende akay gelinliğe bakayım diyorum
bende eskiden straplez olsun die çok diretmiştim o inat yaptı ben inat yaptım. belki bana straplez hiç yakışmıcak inat yapma alırım dedim ama yok. belkide onun hoşuna straplez gidecek bilemiyorum artık
bu modeli bende çok beğenmiştim hatta bilgisayarada keydetmişim çok güzel. bu senede dantel ve kol detayı olanlar çok moda sanırım onlarda çok güzel görünüyo işimiz çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?