günaydın millet.... hepimiz stresli ama bi o kadar da eğlenceli günlerdeyiz... inşallah olumsuzluklari pozitif yapıp güzel geçiririz
günaydın kızlarrrrrofff gitmek istemiyorum ben okula falannnn daha ikinci gün bu dönem geçer mi yaz gelir mi acaba yaaaa
Ece canım inan seni anlıyorum allah sevenlere yardım eder sevdiceğinin yapacağı bişi yok sinirini ondan çıkarma sakın onun kendine olan güvenini kırma güçsüz hissetirme erkekler için bişiler kafaya kakılnca hani elde avuçta yok nasıl evlenlcekmş vs karamsarlığa kapılıp hevesin gitmesin sen böle oluncs o napsın kendine zarsr verip hastamı etsin ailesi sen ve o uğraşıyosunuz bir kapı elbet açılcak mutlu olucaksınoz sadece sakin ol belle ve destek ol karamsar olMa haziranı sıcak havaları ve yuvanızı düşün canım
Kimler kimler evleniyo siz iki aklı başında insansınız enişte işe giricek kendine güvenide gelicek inşallah
Kızlar herkeslere günaydın
Günaydın kızlar bende oluruna bıraktım artık hakkımızda hayırlısı olsun. İşe giremediği için biz bu kadar zorlandık ama sanırım ben kafaya taktıkça işi daha da zorlaştırıyorum. Hep üzüyorum çocuğu farkındayım onun da elinde değil, o da işe girmek istiyor ama iş olmadıktan sonra ne yapsın. İzmir'de şansımız daha az İstanbul'a göre. Ailesi de çabalıyor biliyorum babası oturmuş 15 tane cv basmış, eşe dosta veriyormuş. İşe girmedikten sonra nasıl evlilik için adım atsınlar kaldı ki oturabileceğimiz bir evimizde yok. Bizimki de yer bakmaya gittiğimizde damat ne iş yapıyor diye sormayacaklar mı ben gelmeyim utanırım diyor. Anlayabiliyorum, hak veriyorum. Aslında ona kızmıyorum ben kaderimize kızıyorum. Hayırlısı artık. İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.
ay kıyamam sana işin zor gerçekten ama yazın kocaman tatil seni bekliyor ya biz napalım koskoca yıl çalış topu topu 15 gün tatil yap onuda toptan deil 2 ye bölüp yapıosun o daha kötüama ben 15 gün iznii balayı için isticem acaba verirler mi?:26::26:
bide kızlar evlere bakıorum kiralar almış başını gidio 850 den aşagı kira yok pufffffffffff
ay kıyamam sana işin zor gerçekten ama yazın kocaman tatil seni bekliyor ya biz napalım koskoca yıl çalış topu topu 15 gün tatil yap onuda toptan deil 2 ye bölüp yapıosun o daha kötüama ben 15 gün iznii balayı için isticem acaba verirler mi?:26::26:
bide kızlar evlere bakıorum kiralar almış başını gidio 850 den aşagı kira yok pufffffffffff
günaydın cimcime yazdın kaçtınkaç kilo verdin sen bakim ben yine aldım kilo spora başlamakta bi kısmet olmadı napıcam bılemedim neyse aşkım işe başlıo beni hemen yüzmeye yazdıracak haftada 4 gün ohhhh yandan yanda
kızlar valla pendik,kartal,atalar bu civar ama bu fiyata buralarda oturcgma 100 daha veriri idealtepede otururum
ooo yaklaş yaklaş bu tarafapendikte de yeni yapılan çok güzel siteler falan var gerçi ama eminim uçuktur fiyatları
ooo yaklaş yaklaş bu tarafapendikte de yeni yapılan çok güzel siteler falan var gerçi ama eminim uçuktur fiyatları
ben kaçıyorum kızlarrrr akşama pilatesimi de yapar gelirim öptüm hepiniziiii
Evi toplamaya gittim tatlım benim.. valla çok kilo vermedim ama inceldim spor seyesinde her gören zayıflamışsın diyor... 38 beden diyen bile var ama hala 40 ım ineceğim 38 e kararlıyım
yap canım yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?