347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ece canım inan seni anlıyorum allah sevenlere yardım eder sevdiceğinin yapacağı bişi yok sinirini ondan çıkarma sakın onun kendine olan güvenini kırma güçsüz hissetirme erkekler için bişiler kafaya kakılnca hani elde avuçta yok nasıl evlenlcekmş vs karamsarlığa kapılıp hevesin gitmesin sen böle oluncs o napsın kendine zarsr verip hastamı etsin ailesi sen ve o uğraşıyosunuz bir kapı elbet açılcak mutlu olucaksınoz sadece sakin ol belle ve destek ol karamsar olMa haziranı sıcak havaları ve yuvanızı düşün canım

Kimler kimler evleniyo siz iki aklı başında insansınız enişte işe giricek kendine güvenide gelicek inşallah

Kızlar herkeslere günaydın

günaydın millet.... hepimiz stresli ama bi o kadar da eğlenceli günlerdeyiz... inşallah olumsuzluklari pozitif yapıp güzel geçiririz

günaydın millet.... hepimiz stresli ama bi o kadar da eğlenceli günlerdeyiz... inşallah olumsuzluklari pozitif yapıp güzel geçiririz

günaydın cimcime yazdın kaçtın kaç kilo verdin sen bakim ben yine aldım kilo spora başlamakta bi kısmet olmadı napıcam bılemedim neyse aşkım işe başlıo beni hemen yüzmeye yazdıracak haftada 4 gün ohhhh yandan yanda

günaydın kızlarrrrr offf gitmek istemiyorum ben okula falannnn daha ikinci gün bu dönem geçer mi yaz gelir mi acaba yaaaa

günaydın kızlarrrrr offf gitmek istemiyorum ben okula falannnn daha ikinci gün bu dönem geçer mi yaz gelir mi acaba yaaaa

ay kıyamam sana işin zor gerçekten ama yazın kocaman tatil seni bekliyor ya biz napalım koskoca yıl çalış topu topu 15 gün tatil yap onuda toptan deil 2 ye bölüp yapıosun o daha kötü ama ben 15 gün iznii balayı için isticem acaba verirler mi?:26::26:

bide kızlar evlere bakıorum kiralar almış başını gidio 850 den aşagı kira yok pufffffffffff

Oluruna bıraktım ama elimde değil bir mutsuzluk hakim. Üzerimde kara bulutlar dolaşıyor sanki o yine iyi sabrediyor bana dayanıyor. Ondan başka kimse bu kadar huysuzluğumu çekmezdi zaten. Çok üzdüm onu ama kendimde üzüldüm ağzımda yaralar çıktı kafaya takmaktan kaç gündür de geçmiyor pamukçuk gibi beyaz oldu af mı derler ne derler ondan oldu, çok acıyor. İşe girse tüm sorunlarımız çözülecek işte ama o da olmuyor.

canım hayırlısı diye dua et,, sağsalim askerden döndü.. iş konusuda hallolur neden kendini yiyip bitiriyorsun. allah tarafından herşeyin bir vakti ve zamanı vardır. sen içini ferah tut ve dua et. göreceksin çok güzel olucak herşey.

balayı için dersen verirler heralde 15ini birden. ne tarafta oturcaksınız canım?

nerde bakıyorsun canım evlere

ya ece alla alla güzelim sen kastıkça süreç uzuo gibi gelir halbuki her şey yolunda ama sen bunu görmüosun hala iş bulamaması çok normal nice üniv. bitirmiş adam hala boşta iş bulmak kolay değil ki e bide evleneceksinz her türlü işede girilmez bnmkikinin şansı yaver gitti ceo onu buldu yoksa hala daha beklemedeydi hiç bi yerden tık yok ki bnmki boş adam da değil sen relax olmaya çalış bak gör ozaman sandıgından daha kolay olacak her sey ben hiççç kasmıyorum valla napim can sağlığı bşyleri birileri zorla yapıcak hali yok valla umursamıyorum bnmki yapabildgni yapsın yapamdgnı ben zaten ilerde yaparım çokta dert değil esasen cok karamsarım ama baktım kendime zarar veriyorum salladım gitti dünyayı ben mi kuratırcam sankiii

kızlar valla pendik,kartal,atalar bu civar ama bu fiyata buralarda oturcgma 100 daha veriri idealtepede otururum

Evi toplamaya gittim tatlım benim.. valla çok kilo vermedim ama inceldim spor seyesinde her gören zayıflamışsın diyor... 38 beden diyen bile var ama hala 40 ım ineceğim 38 e kararlıyım

ooo yaklaş yaklaş bu tarafa pendikte de yeni yapılan çok güzel siteler falan var gerçi ama eminim uçuktur fiyatları

yaklaştım merak etme pendikte oturuyorum zaten çok çok güzel lüx siteler var yeni yapılan binalar var da fiyatlar oooooo cehennem ateşi gibi alev alev valla anca sabiha gökçenin orda otursam dumankayada makul fiyatada bulabilirmde orasıda işime uzak ben kozyatagnda çalışıyorum

ya pilates zayıflatıomu ki bnm bildigim haftanın bi kaç günü fitness bide pilates karışık yapılınca zayflatıo eski spor hocam öyle demişti yani...

bnde yüzmeye gidicem bütün kaslarım çalışsın zaten en son yazın adada yüzmüştüm özledim yüzmeyi azcık kol-bacak-karın-sırt çalışsın iice yaşlılara döndüm hareket sıfır yani bu cocuk beni terketmezse iyidirkilo aldım söyleyemedim o da dioki vermişsin birazcık he he diip geçiştiriorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…