bel kısmını beğenmiyorum ama canım üstünü beğendimm
evetttt süpermişş insanın hepsini alası geliyo yaa
bu arada kadehlerinde çok güzelmiş iyi günlerde aşkla kullanın canım
ayyyy gelinlikler konuşulmaya dikilmeye başlanmışşşşbiz de bugün düğün günümüzü belirledik 14 haziran 2014 'te evleniyoruz aşkımın doğum gününde senden daha güzel hediye mi olur benim için dedi gözlerim doldu
Benim eteğim böyle olacak
ayyyy gelinlikler konuşulmaya dikilmeye başlanmışşşşbiz de bugün düğün günümüzü belirledik 14 haziran 2014 'te evleniyoruz aşkımın doğum gününde senden daha güzel hediye mi olur benim için dedi gözlerim doldu
çok güzel cnm bende böyle istiyorum
Duvağım da rahibe duvağı yapacağım orta boy olacak duvağı da çok uzun olmayacak... tesettür de en güzel rahibe duvağı bence
ben açıkda rahibe duvağını beğenmiyorum canım.. kapalıda görmedim hiç. sen öyle diosan öyledir. ben duvagı uzun istiyorum
Duvağım da rahibe duvağı yapacağım orta boy olacak duvağı da çok uzun olmayacak... tesettür de en güzel rahibe duvağı bence
rahiba duvağı muhteşem duruyo kapalı gelinlerde canım alcanarla da çok güzel durur ama danteli fazla abartmasınlar duvak birazcık daha sade olsun sadece uçları dantel olsun
en sevdiğimden bende beğeniyorum rahibe duvağını ama bana olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?