347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kelebek mobilyada da çeşit çok ama fiyatlarnı bilmiyorum:26:

bende bu 2 yatak odasından birini ve bu köşe koltugu begendim 2 tanede buna benzer berjer yaptırırım die düşündüm bide modern bi ünite istiyorum öyle dolaplı vafal degilde alt kısmı dikdörtgen uzun gelir tvyi monte ederm duvara ustunede ikeadan raf alır dekoratıf cakarm die düşündüm kitap cd koymak ıcın

benm baktıklarım da 10000 felan tutuyor az değil yani ist de olsam bu paraya daha güzel modeller bulurum yani.

benm baktıklarım da 10000 felan tutuyor az değil yani ist de olsam bu paraya daha güzel modeller bulurum yani.

ya delimisin rahat 10000 tutuo EN MAKUL FİYATTAN BİLE ALSAN 10000 YANİ BEYAZ ESYALAR IVIRZIVIRLAR işte 18-20 bın arası e haricen evin kirası depozitosu,balayı programı otel-ucak ben bide yurtdısına gidicem vize pasaport işi -- gelinlik davetiye nikah sekeri kına masrafları ooo bi dunya iş bnm kafadan 30 bın tutucak İMDATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT:18::18::18::18:

bizim orda olucak düğün 70000 miş yemeksiz yemekli olursa 15 binmiş.. babam yemekli isteyebilir diyor. bende diyorum ne gerek varki

bizim orda olucak düğün 70000 miş yemeksiz yemekli olursa 15 binmiş.. babam yemekli isteyebilir diyor. bende diyorum ne gerek varki

valla ne güzel aman ha yemekli ha yemeksiz eglence olsunda yemek olmasa da olur biz sadece nikah yapabilioruz nişanlımın ailesi hiç para vermicek karışmıcaklarmış her şeyi nişanlım yapıcgı için kuru bi nikah yapabilicez bakma aslında esyaları bile zar zor alıcaz beyaz esyaları ve yatak odamı annemler alıcak geriye kalan her seyi gökhan alıcak nasıl alıcaksa artık bakalım

bizim bi arkadaşada ailesi yardım etmedi cocuk herşeyi kendisi yaptı. bir şekilde yapılır .. bende öyle diyorum baban parayı verebilir ama ha bizden gitmiş ha ondan ne farkeder. yemekli olmasın diyorum

Son düzenleme:
bizim bi arkadaşada ailesi yardım etmedi cocuk herşeyi kendisi yaptı. bir şekilde yapılır .. bende öyle diyorum baban parayı verebilir ama ha bizden gitmiş ha ondan ne farkeder. yemekli olmasın diyorum

ya tabiki ha sizden gitmiş ha babasından ama sonucta evlenıcek olan biziz anne-baba oluolarsa vicdanen kendilerini sorummlu hissetmeleri gerekio suan bnmki daha yeni işbaşı yapıcak kolaymı 30 bınlıralık borca gırmek yarı yarıya olsa yıne bı nebze bn sımdı ev taksıdıne grecekken ıvırzıvır borc odeyecem

sende almışsındır şimdi bir kısım eşyanı canım .. nezaman düşünüyorsunuz nikahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…