oo olmazmı annem hepsini sakaladıgecen bitane lazım olduda bulamadım nereye koydgnu çok uyuz oldum soramamdımda ama hallettim bi şekiklde
aynen canım işte bellonada bunları beğendim... ipek mobilya ya da bak dedi ama ordakileri hiç beğenmedim. fiyat bakımından da iyi bunlar .. şimdi kampanyadaymış şimdiden almamaız lazım. gidip birde mağzada bakayım sevdiçeğimde haftasonu gidip bakıcakmış mağzadan
lazım mı oldu sen varya sennnnn
Eki Görüntüle 631079 Eki Görüntüle 631078 Eki Görüntüle 631077
bende bu 2 yatak odasından birini ve bu köşe koltugu begendim 2 tanede buna benzer berjer yaptırırım die düşündüm bide modern bi ünite istiyorum öyle dolaplı vafal degilde alt kısmı dikdörtgen uzun gelir tvyi monte ederm duvara ustunede ikeadan raf alır dekoratıf cakarm die düşündüm kitap cd koymak ıcın
bence çok güzeller canım
Eki Görüntüle 631079 Eki Görüntüle 631078 Eki Görüntüle 631077
bende bu 2 yatak odasından birini ve bu köşe koltugu begendim 2 tanede buna benzer berjer yaptırırım die düşündüm bide modern bi ünite istiyorum öyle dolaplı vafal degilde alt kısmı dikdörtgen uzun gelir tvyi monte ederm duvara ustunede ikeadan raf alır dekoratıf cakarm die düşündüm kitap cd koymak ıcın
ya yok yanlış anlama nişanlım merak etti giyip göstericektim sadece
benm baktıklarım da 10000 felan tutuyor az değil yani ist de olsam bu paraya daha güzel modeller bulurum yani.
heeee giyince rahat duracaktı sanki deli misin kızım sen
rahat durmasın bende ondan gıydım zaten ama ben varya bennnn çok fenayım kızlar ahh bi bilsenizzzzz
ya delimisin rahat 10000 tutuo EN MAKUL FİYATTAN BİLE ALSAN 10000 YANİ BEYAZ ESYALAR IVIRZIVIRLAR işte 18-20 bın arası e haricen evin kirası depozitosu,balayı programı otel-ucak ben bide yurtdısına gidicem vize pasaport işi -- gelinlik davetiye nikah sekeri kına masrafları ooo bi dunya iş bnm kafadan 30 bın tutucak İMDATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT:18::18::18::18:
bizim orda olucak düğün 70000 miş yemeksiz yemekli olursa 15 binmiş.. babam yemekli isteyebilir diyor. bende diyorum ne gerek varki
Bende askerden gelidkten sonra öyle oldum inan bana.. normalde pek öyle değildim iyice cozuttum
valla ne güzel aman ha yemekli ha yemeksiz eglence olsunda yemek olmasa da olur biz sadece nikah yapabilioruz nişanlımın ailesi hiç para vermicek karışmıcaklarmış her şeyi nişanlım yapıcgı için kuru bi nikah yapabilicez bakma aslında esyaları bile zar zor alıcaz beyaz esyaları ve yatak odamı annemler alıcak geriye kalan her seyi gökhan alıcak nasıl alıcaksa artık bakalım
aman cozut ya ne olacak ben onun icabına coktan baktım
bizim bi arkadaşada ailesi yardım etmedi cocuk herşeyi kendisi yaptı. bir şekilde yapılır .. bende öyle diyorum baban parayı verebilir ama ha bizden gitmiş ha ondan ne farkeder. yemekli olmasın diyorum
ya tabiki ha sizden gitmiş ha babasından ama sonucta evlenıcek olan biziz anne-baba oluolarsa vicdanen kendilerini sorummlu hissetmeleri gerekio suan bnmki daha yeni işbaşı yapıcak kolaymı 30 bınlıralık borca gırmek yarı yarıya olsa yıne bı nebze bn sımdı ev taksıdıne grecekken ıvırzıvır borc odeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?