347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok çok geçmiş olsun canımm

Sagolun canlarıım.
Vallahi lahana gibi sarınıyorum.Bogazlı kazagı asla cıkarmıyorum ustune kazak daha hatta okulda montumu cıkarmam ama soguk havayı solumam yetiyor.Bu kadar mı güçsüz bir bünye olur.Toparlarım inşallahh.

sen karşıda mıydın kuşummm
kuzucum ben bostancıdayım o yüzden sen idealtepe diyince yaklaş bu tarafa dedim

bende aynen dediğin gibi yapıyorum canım hatta aynı gün içinde önce cardio yapıyorum arkasından 1 saat pilatese giriyorum çıkınca da 20 dk yüksek hızla yürüyüş 15dk bisiklet yapıyorum 9 da anca eve gelebiliyorum

ben bu gece cee eee deyip kaçıyorum kızlar çok yorgunum herkese iyi geceler

bostancıda mısın ne güzel yaklaşayım ozaman sana ama sen evlendiğin de kaçma sonra iyi spor yapıomuşsun yaaa bravo valla bende yüzmeye gidicektm ama vazgectm bizim evin oraya fitness salonu açımış hem yuruyerek gder gelrm ona yazılmaya karar verdım fiyatıda cok ucuz işime geldi açıkçası

herkese günaydın bugün sersem gibiyim gece regl sancım tuttu uyuyamadım kızlar siz nasılsnız????

dün çok yakın arkadasım ameliyat oldu akşam refakatçiyim yannda yorucu bir gece beni bekliyor... aynı zamanda gökhanın yarın sabah elazıga uçağı var çocuk bu gece ccıkıcak yola ATATÜRK HAVALİMANIN DA sabahlayacak hiç keyfim yok napıcak saatlerce orda garibim ya

Günaydın canlarım. Dün kayınvalidemlere gittim, bizimkisi kendimi çok sıktığımı söylemiş. Kayınvalidem sen sıkmıyorsun demi kendini annecim dedi. Bende çok sıkıyorum hemde anne dedim. Ben eşya derdinde değilim onları son hafta bile beğenir alırız benim derdim yer bulamayacağız diye zaten kapora vermemiz gerekiyor alt tarafı dedim. O da ben hep kendimi krediye göre ayarlamıştım dedi. Şu kadar düğün yeri, şu kadar gelinlik diye dedi. Haklılar bir yuva kurmak çok zor. Neyse biz sonuç itibariyle haziranda evleniyoruz, evleniyormuşuz yani. Umutsuzluğa düşmücem artık. Bugün bir yere daha görüşmeye gidecek bizimkisi ama o aracı firma olursa benim yan ofisimde işe başlayacak. Aramızda sadece duvar olacak ve ben adım atsam beni görebilecek. Dün de dalga geçtim ne yaptım ettim yamacıma alıyorum seni diye. Hayırlısı hepimizin hakkında... Bu arada hediye bakıyorum kızlar ne alsam acaba?:44: Giyecek bir şeyler düşünüyorum ama karar veremedim nerden gitsem baksam... Sizler ne aldınız ya da alacaksınız?

günaydın ececim kasma boşuna bak herkes her şeyin farkın da dediğin gibi yuva kurmak kolay değil şimdi ağır ilerliosunuz ama sonlarda hızlanırsnz endişe etme...

hediye konusuna gelince ben bir şey almadım bu aralar maddi açıdan baya sıkışım kartları boşalttım o askerdeyken cok sey almıstım sevgililer günü boş geçmez her sene hediye alıodum ama zaten yarın yanım da da değil iş seyehatinde olacgı için ben ona bana alma dedim bende alamıcam dedim bu seneyi hediyesiz geçiricez ama sözüm var ona çok güzel bir güğün hediyesi alıcam..

sende kıyafet eksiği yoksa farklı bsy dusunebilirsin ama kıyafetlernde eksik bir şey görüosan kıyafet al... koton da güzel şeyler vardı bayada inmiş hep oraya bakabilirsn

Kızlar günaydın

Chelzy geçmiş olsun canım

Merve canım sen b gitemi gidiyosun bende bostancı gösteri merkezinin orada gördüm sitesinden düşünüyorumda gitmeyi

Ece canım pantolonun çok güzel güle güle giy ben hediye almıcam 14 şuba için hediye alıp vermeyi severim ama yarına değilde başka zaman olabilir yarından hoşlanmıyotum

Kayınvalidenle konuşman içini rahatatmış doğru olanda huzurlu olmandı canım sakince halledeceksnz

kızlar hesap yaptım a dan z ye her şey içinde bnm evliliğim 30-35 bin e gelio ortalama içinde düğün falan da yok yani ohh ohhh kim ödeyecek bu kadar parayı

Ben az önce kayınvalideme mesaj attım. Bizimki uyuduğunu söyledi çünkü. Bende mesaj attım.

Neden diyecek olursanız iş yerim yıllık izin formlarımızı cuma gününe kadar bildirmemizi istedi. Benim yıl içinde toplamda 2 hafta iznim var ve bu 2 haftayı aynı ay içerisinde kullanamıyoruz. Haziranda 1 hafta balayı izni kullanacaktım ama gün belli olmayınca ben yıllık izin yazamıyorum. Bende kayınvalideme mesaj attım bu nedenle. Çünkü bizim kalın kafalıya anlatıyorum, anlamıyor.

Mesajımı aynen size de yazıyorum, artık böyle olması gerekiyordu.

Annecim günaydın. Aslında arıcaktım da uyuyormuşsun. Benim yıllık izin tarihlerimi bu cumaya kadar bildirmem gerekiyor. Kendi kafama göre yazarsam, yazdığım tarihe göre düğün tarihimizi belirlememiz gerekecek. E....'in mailine de müdürümün bana yazdığı mailleri attım. Kendi aranızda konuşup bana dönerseniz sevinirim.

Bundan sonra tavrım bu, çünkü sıkıldım. Çalışan benim ve biraz beni düşünmeleri gerekiyor ben istediğim zaman yıllık izin kullanamıyorum.

Nisan, mayıs ya da haziran aylarından birinde 1 hafta.

Ekim, kasım ya da aralık aylarından birinde 1 hafta.

Son düzenleme:

iyi demişsin dikkate alıcaklardır...

sana göre ayarlasınlar yani yoksa balayısız gelin olucaksın

Ece düğün izni vermiyorlar mı sizde ? Yıllık izninin içinde mi kullanmak zorundasın onu? Yasal izin var diye biliyorum sanki?

Ececim içine dert olacağına konuşman en iyisi zaten senin uslubun kırıcı olmadığı için böyle paylaşmanın bi sakıncası zaten yok. geri dönüş yaptımı kayınvaliden mesajına konuştunuzmu canım ne diyorlar?

Hayır daha aramadı canım, ben kendi içlerinde konuşup öyle dönmelerini istedim mesajımda. Mutlaka dönüş yapacaktır, bende bekleyeceğim. Kırmak istemiyorum zaten kayınvalidemle kayınpederimi kendi annem babam kadar çok seviyorum, beni el üstünde tutuyorlar ama bu konu beni çok yıprattı. Yine daha sakin bekleyecektim ki bugün müdürümün yıllık izin formlarımızı doldurup cuma gününe kadar teslim etmemizi isteyen mailine kadar. Ne yapacağımı şaşırdım çünkü. Ortada tarih yok ben nasıl izin alacağım. Oraya şu tarihle bu tarih arasında yıllık izinde olacağım demek ben şu tarihte evleniyorum demek olur ve gün konusunda sıkıntıya gireririm kafamdaki tarihte müsaitlik bulamazsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…