sende almışsındır şimdi bir kısım eşyanı canım .. nezaman düşünüyorsunuz nikahı
sadece ceyızlıklerımı aldım onlarda bıtmedı yanı hala alıorum ... eylulun son pazarı kısmetse
şimdi ben beyaz olan koltukları daha çok beğendim ama herkes çabuk kirlenir diyor sonra kahveler daha çok kendini belli ediyormuş dediler
Eki Görüntüle 630975 Eki Görüntüle 630973 Eki Görüntüle 630961 Eki Görüntüle 630962
Eki Görüntüle 631243 annem bundan almş bugün bana benm aklımda çelik olanlardan vardı orda çelik yokmş bunu almş. geri mi versek acaba ? hangisi daha kullanışlıdır ?
ayyy çok güzeller
sanırım yatak ve yemek odamız aynı olucak bizde bunları çok beğendik. daha çok bakıpta kafamı karıştrmak istemiyorum :))
hm fena değiller bende esyalarımın hepsini beyaz bakıyorum...
ama doğtaş bnce eskisi gibi güzel şeyler satmıo ve çok pahalı hümeyra dedi ya doğtaş die ona cvp verıorum
engincede güzel şeyler var exclusiv kısmı pahalıda kampanyalı kısmı da güzel yatak odamı sanırım ordan alıcam 2700 e begendm bıtane şık ve sade tam istedgm gibi...
bide evgör die bi site keşfettim geçen gün ordada orta karar ve fazla çeşit var bakmanı tavsiye ederim....
ayyy çok güzeller
sanırım yatak ve yemek odamız aynı olucak bizde bunları çok beğendik. daha çok bakıpta kafamı karıştrmak istemiyorum :))
kızlar kafanızı karıştırmak istemem ama tv üniteleri çok yer kaplıyor.
Başım nasıl çatlıyor anlatamam
çok mu yoruldun bugün naptınn
o takımların ünitesi mi yer kaplıyo canım
ben zaten hangi takım olursa olsun sadece masa ve konsol almayı düşünüyorum. tv ünitesinide ikeadan kafamıza göre raflı bişeyler yaparız die düşündük altta yerden dolap üstünde raf gibi. pek anlatamadım sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?