347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Eki Görüntüle 631243 annem bundan almş bugün bana benm aklımda çelik olanlardan vardı orda çelik yokmş bunu almş. geri mi versek acaba ? hangisi daha kullanışlıdır ?

tahta kapak çok iyi değilmiş cnm ya kurt yaparmış annem aldırmamıştı ondan bak benimkiler böyle

hepsi kırmızı üzerine beyaz puanlı ama onun fotosunu bulamamıştım

Kızlar kızıyorum ediyorum ama sevgililer günü hediyem erken geldi.

Bizimkisi ipekyolda beğendiğim pantolonu almış.

Nasıl sizce?

Ben eşyalarımı engince den aldım. Yatak odasını beğendik pahalı geldi sonra misafir odasına bakmaya gittik yatak odası 2 bin lira düşmüş. Engince de birden kampanya yapıyorlar sıkı takip edince pahalı şeyleri ucuza alabiliyorsunuz. Aklınızda bulunsun.

kızlar kafanızı karıştırmak istemem ama tv üniteleri çok yer kaplıyor.

o takımların ünitesi mi yer kaplıyo canım

ben zaten hangi takım olursa olsun sadece masa ve konsol almayı düşünüyorum. tv ünitesinide ikeadan kafamıza göre raflı bişeyler yaparız die düşündük altta yerden dolap üstünde raf gibi. pek anlatamadım sanırsam

Son düzenleme:
çok mu yoruldun bugün naptınn

2 gündür iş beni çok yoruyor geçen hafta 2 gün izinliydim işler o kadar birikmişki. Birde dün gece arkadaşımın telefonunda sorun varmış 5 kere beni aradı otomatik yapıyormuş en sonunda sabah 6 idi evini aradım babası çıktı dedim, arkadaşım için evde mi dedim nerde olacaksa o saatte kızdı uyuyormuş dedim telefonuna sahip çık sabaha kadar beni aradı

Millet pür dikkat sevgililer gününe odaklanmış. İnsanları psikolojik olarak hediye almaya zorluyorlar

aslında televizyon direk duvarada monte edilebilir

Yok yahuu bana buranın havası iyi gelmiyor.
İzmire gittiğim gün hastaydım neredeyse ertesi gün iyileştim.
Döneli 1,5 gun oldu ateşim var ve bogazım agrıyor.
Şimdi bir ton laf işit anneden kendıne bakamıosun diye.Napayım ben:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…