Hayır daha aramadı canım, ben kendi içlerinde konuşup öyle dönmelerini istedim mesajımda. Mutlaka dönüş yapacaktır, bende bekleyeceğim. Kırmak istemiyorum zaten kayınvalidemle kayınpederimi kendi annem babam kadar çok seviyorum, beni el üstünde tutuyorlar ama bu konu beni çok yıprattı. Yine daha sakin bekleyecektim ki bugün müdürümün yıllık izin formlarımızı doldurup cuma gününe kadar teslim etmemizi isteyen mailine kadar. Ne yapacağımı şaşırdım çünkü. Ortada tarih yok ben nasıl izin alacağım. Oraya şu tarihle bu tarih arasında yıllık izinde olacağım demek ben şu tarihte evleniyorum demek olur ve gün konusunda sıkıntıya gireririm kafamdaki tarihte müsaitlik bulamazsam.
Hep hayırlısı olsun derken yine oldu işte.Patronun böyle birşey talep etmese belki daha agırdan alınacaktı.Şimdi işi hızlandırmaya mecburlar.
canım haklısın tamamen karşındakiler fzla rahat kaldılar bu duruma ama o kadar sabrettin biraz daha sabret iki gün içinde karar verme öyle beklemek çok zor ama okadar çok şey atlatmış ve sona yaklaşmışken sinirlerine hakim ol canmmmÖylede zoraki evleniyorum gibi hissetmeye başladım kendimi. Buna hiç hakları yok bence. O yüzden acayip mutsuzum. İşim var çalışıyorum, aç değilim açıkta değilim ben bugüne kadar milyarlık çeyiz yapmışım onlar bir kapora ödeyip düğün yeri tutamıyorlarsa vazgeçsin bu işten. Annemle konuştuk sinirlendi bağırdı çağırdı kapattı. Onların bizi arayıp artık bu işi bağlayalım diyecekleri yerde biz altı okka yapıyoruz dedi. Haklı çok zor durum onun içinde. Bende gerekiyorsa ayrılacağım artık. Benimde bir gururum var çünkü. Beklemekten usandım. Okulu bitsin diye 2 yıl bekledim yetmedi askerlik, yetmedi iş. Sanki kırk otuzuna geldim de kocasız kaldım, mecbur değilim bunları çekmeye gibi geliyor. Bir kaç gün içinde ya bitireceğim ya da onlar üstlerine düşeni yapacaklar.
canım haklısın tamamen karşındakiler fzla rahat kaldılar bu duruma ama o kadar sabrettin biraz daha sabret iki gün içinde karar verme öyle beklemek çok zor ama okadar çok şey atlatmış ve sona yaklaşmışken sinirlerine hakim ol canmmm
kapora için krediyi beklemeseler aslında elde avuçta vardır herhlde okadar isteklerini halletmede yapıcı olsalar biraz iyi hoş insanlardır ama bunlarda da göstermeliler kendilerini sen onlara saygıda sevgide hiç kusur etmiyorsun sonçta senin ailene saygılarından halletmeliler artık vakitte yaklaştı sen stres yapmakta haklısında hakkında hayırlısı btanem.Ben çoook uzun zamandır düşünüyorum canım, çok mutsuzum çünkü. Sanki kız evi onlar, beklemekten sıkıldım. Biraz ellerini taşın altına koymayı bilmeli insanlar. Gerekiyorsa kolundaki bileziğini bozar kaporayı verirsin ama kimseyi bu kadar bekletmezsin. Hiç benim ailemin benim alışık olduğum şey değil bunlar. Rahatlıkları karşısında şaşıp kalıyorum. Babasının sokabileceği bir fabrika varken sırf banka inadı yüzünden işe başlayamıyor benim nişanlım. Bıktım artık sabrımı tükettiler.
kapora için krediyi beklemeseler aslında elde avuçta vardır herhlde okadar isteklerini halletmede yapıcı olsalar biraz iyi hoş insanlardır ama bunlarda da göstermeliler kendilerini sen onlara saygıda sevgide hiç kusur etmiyorsun sonçta senin ailene saygılarından halletmeliler artık vakitte yaklaştı sen stres yapmakta haklısında hakkında hayırlısı btanem.
Öylede zoraki evleniyorum gibi hissetmeye başladım kendimi. Buna hiç hakları yok bence. O yüzden acayip mutsuzum. İşim var çalışıyorum, aç değilim açıkta değilim ben bugüne kadar milyarlık çeyiz yapmışım onlar bir kapora ödeyip düğün yeri tutamıyorlarsa vazgeçsin bu işten. Annemle konuştuk sinirlendi bağırdı çağırdı kapattı. Onların bizi arayıp artık bu işi bağlayalım diyecekleri yerde biz altı okka yapıyoruz dedi. Haklı çok zor durum onun içinde. Bende gerekiyorsa ayrılacağım artık. Benimde bir gururum var çünkü. Beklemekten usandım. Okulu bitsin diye 2 yıl bekledim yetmedi askerlik, yetmedi iş. Sanki kırk otuzuna geldim de kocasız kaldım, mecbur değilim bunları çekmeye gibi geliyor. Bir kaç gün içinde ya bitireceğim ya da onlar üstlerine düşeni yapacaklar.
valla canım evlenince de yakınlarda olucam büyük ihtimallebostancıda mısınne güzel yaklaşayım ozaman sana ama sen evlendiğin de kaçma sonra iyi spor yapıomuşsun yaaa bravo valla bende yüzmeye gidicektm ama vazgectm bizim evin oraya fitness salonu açımış hem yuruyerek gder gelrm ona yazılmaya karar verdım fiyatıda cok ucuz işime geldi açıkçası
Kızlar günaydın
Chelzy geçmiş olsun canım
Merve canım sen b gitemi gidiyosun bende bostancı gösteri merkezinin orada gördüm sitesinden düşünüyorumda gitmeyi
Ece canım pantolonun çok güzel güle güle giy ben hediye almıcam 14 şuba için hediye alıp vermeyi severim ama yarına değilde başka zaman olabilir yarından hoşlanmıyotum
Kayınvalidenle konuşman içini rahatatmış doğru olanda huzurlu olmandı canım sakince halledeceksnz
hu huuu nabersiniz şekerler
bugün gittim saçlarımı kestirdim boyunu fazla elletmeden kat verdirdim değişklik olsun diye. uçlarında kalan son sarılarda baya baya gitti. acaba tekrar röfle mi yaptrsam 2 seneye yakındır boyamamıştım. kuaförüm istersen düğüne yakın saçının 1-2 ton açığı balyaj atabilirz falan dedi. şimdi yaptrsam pişman olurmuyum acaba. aslında boyamamaya karar vermiştim ama kafam karıştı oraya gidince :44:
Seduluuuuuuuuuuuu bu arada tavsiye ettiğin filmi terbiyemiz müsade etmediği için 10 dk dan fazla izleyemedik o neydi la
Seduluuuuuuuuuuuu bu arada tavsiye ettiğin filmi terbiyemiz müsade etmediği için 10 dk dan fazla izleyemedik o neydi la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?