347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hep hayırlısı olsun derken yine oldu işte.Patronun böyle birşey talep etmese belki daha agırdan alınacaktı.Şimdi işi hızlandırmaya mecburlar.

Hep hayırlısı olsun derken yine oldu işte.Patronun böyle birşey talep etmese belki daha agırdan alınacaktı.Şimdi işi hızlandırmaya mecburlar.

Öylede zoraki evleniyorum gibi hissetmeye başladım kendimi. Buna hiç hakları yok bence. O yüzden acayip mutsuzum. İşim var çalışıyorum, aç değilim açıkta değilim ben bugüne kadar milyarlık çeyiz yapmışım onlar bir kapora ödeyip düğün yeri tutamıyorlarsa vazgeçsin bu işten. Annemle konuştuk sinirlendi bağırdı çağırdı kapattı. Onların bizi arayıp artık bu işi bağlayalım diyecekleri yerde biz altı okka yapıyoruz dedi. Haklı çok zor durum onun içinde. Bende gerekiyorsa ayrılacağım artık. Benimde bir gururum var çünkü. Beklemekten usandım. Okulu bitsin diye 2 yıl bekledim yetmedi askerlik, yetmedi iş. Sanki kırk otuzuna geldim de kocasız kaldım, mecbur değilim bunları çekmeye gibi geliyor. Bir kaç gün içinde ya bitireceğim ya da onlar üstlerine düşeni yapacaklar.

Son düzenleme:
canım haklısın tamamen karşındakiler fzla rahat kaldılar bu duruma ama o kadar sabrettin biraz daha sabret iki gün içinde karar verme öyle beklemek çok zor ama okadar çok şey atlatmış ve sona yaklaşmışken sinirlerine hakim ol canmmm

Ben çoook uzun zamandır düşünüyorum canım, çok mutsuzum çünkü. Sanki kız evi onlar, beklemekten sıkıldım. Biraz ellerini taşın altına koymayı bilmeli insanlar. Gerekiyorsa kolundaki bileziğini bozar kaporayı verirsin ama kimseyi bu kadar bekletmezsin. Hiç benim ailemin benim alışık olduğum şey değil bunlar. Rahatlıkları karşısında şaşıp kalıyorum. Babasının sokabileceği bir fabrika varken sırf banka inadı yüzünden işe başlayamıyor benim nişanlım. Bıktım artık sabrımı tükettiler.

kapora için krediyi beklemeseler aslında elde avuçta vardır herhlde okadar isteklerini halletmede yapıcı olsalar biraz iyi hoş insanlardır ama bunlarda da göstermeliler kendilerini sen onlara saygıda sevgide hiç kusur etmiyorsun sonçta senin ailene saygılarından halletmeliler artık vakitte yaklaştı sen stres yapmakta haklısında hakkında hayırlısı btanem.

Gerçekten öyle canım ama şu yer yüzünden kırılmazsak iyidir. Krediyi beklicek bir durum yok ortada alt tarafı kapora yani, çok zor olmamalı. Ben krediye göre ayarlamıştım kendimi diyor ama farkeden bir şey olmayacak anne kredi çekilince direkt düğün yeri için ödenecek olan tutarı ayıracaksın kenara bu düğün için buna el sürmeyeceğiz diyeceksin kendine dedim. Şuanda da kredi çekilmiş olsa zaten hemen ödemeyeceğiz ki, biz hemen ödersek adamlar savsaklıcak belki o günü dedim. Zaten paramız olsada oranın parası düğün gecesi akşamı kapatılacak dedim. Bizimkiler 10 binse 10 bini gidip saymayı düşünüyorlardı herhalde adamların avuçlarına hemen.

Son düzenleme:
Birde zaten biz neredeyse Ekim Kasımdan beridir yer tutulması muhabbetini yapıyoruz burada ki nisanlının da haberi var senin rahatsızlıgından.Ailesine de soylemıstır.Bazıları cok rahat oluyorlar bence sorun burda.Sen ince eleyip sık dokuyorsun hadı aşırı tıtızlenıyorsun diyelim de şubat bitiyor.Sabır yinede.Sabır taşı olduk hepimiz ayrı ayrı ama yapacak bişey yok.Annen çok haklı ama şu süreçte yinede belli bir noktaya kadar sakin olmakta fayda var.

kredi çekilince herşey takır takır olacak mı onlara göre krediye odaklanmaları kötü olmş sonuçta eve para giiriyodr yani önceden halledilebilcekleri yapmalılar kapora vermek gibi. kredi almalarıda uzadı zaten rahatsız değillermi bu durumdan ne zaman alıcaklrdı krediyi? hakikaten hepimiz ayrı birşeylerin sabrındayız.

Aldecim hepimizin farklı durumları var işte
İnşallah tatsızlık olmadan tripliii daha üzülmeden işler kolaylıkla hallolur.
Bende eve geldim.Yorgunummm

Ece'cim sen çok haklısın bu konuda sanki onlar kız evi de naz yapıyorlar. sorun şundan kaynaklanıyor maddiyatsızlıktan.. Eğer şuan cocuklarımız var onlar vakti gelince evlenecekler diye bir birikim yapmış olsalardı bunlar olmuycaklardı.. Günü birlik yaşamamak gerekli hayatta. kredi çekicekler diyelim bir de bunun geri ödemesi var. İnşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur canım. sen sabırla bekle .

tripliiim sonuna kadar haklısın canım. ama bazı insanlar böyle rahat. demekki oğullarını düşünüp hiç bir birikimde bulunmamışlar. böyle insanlara sinir olmamak elde değil. sen sakın sinirle ani bir karar verme. biraz daha sabır diyorum ama çok zordur eminim. kayınvalidene attığın mesajda tam yerinde bi mesaj olmuş. bakalım konuşup ne diye geri dönücekler sana. en kısa zamanda gönlünden geçenin en güzeli olur inşallah canım.

ece canım sakin ol lütfen gerçekten senin sakin olman lazım sesizce bekle dicem şubat bittiyor düğün haziranda olmadsı gereken onlarca şey var ama siz biribinizi seviyorsunuz bitcek lafını ağzından duymuyum yakışmıyor çünkü bu öfken büyümesin kuzum sen böyle bir karakterde değilsin bunu biliyorsun belki gerginsin ama atlatıcaksın bak o askerden döndü doğudan geldi 1 ay bile olmadı gelelli

bizi çevre komple bizimkine yükleniyoo en son arkadşaımın eşi yüklenmeyin o askerden yeni geldi dinlenmeden işe girdi bu çocuğa yazık değilmi die söledi gerçekten öyle

yazık onlarada çok üzülüyorum içim acıyo ordan geldielr adapte olamıyolar belkide yapan yapıyor ama işte bazılarında zor oluyor

bide seninki iş arıyor belli şeler onun kendine olan güvenini etkiler

duygu ve inciccecği aynı annem gibi konuşmuşlar benim ailem hiç günübirlik yaşamadı yaaa ailem oğlunu değil kzıı içinde birikim yaptı bişiler yaptı sırf erkek evada değil kızları içinde bişiler yapılmalı gerçek anlamıyla her aile böyle olmalı kredinin geri ödemesi var koysalarmış k3enara üç beş neye güveniyorlar sanamı

sen nişanını üstüne düşen kısımları en iyi şekilde yaptın çok güzel ve kaliteli bir çeyizin var sen bu kadar detaycı olup zorlukla mücadele ediyorsan hakediyorsun arkadaşım burdaki tüm kızlar en iyileri hakediyor

sakin olll ama lütfennnn en önemli şey fevri davranmaman senin en kötü huyun bu ece kızgın olunca parlıyorsun ama çok temiz bir kalbin var nişanlınla sorun yaşasan yazıyorsun sonra gönlünü alıyor yada sen dayanamıyorsun hani günelrce sürmüyor senin sinirin o yüzden pişman olacağın bişi yapma emi onca bekledin üzüldün kendini üzme

senin için dua edicem seni seviyorum inşallah mutlu olucan canım

Son düzenleme:

Canım şu an içinde bulunduğun tüm sıkıntılı durumları bir kenara koy, olayların istediğin gibi sonuçlanmayacağını da varsay, farzet haziranda da evlenemeyeceksiniz. Herşey iyiye gideceğini kötüye gitmeye de başladı diyelim. Herşey kafanda düşündüğünün en kötü sü oldu diyelim. Şimdi bunların hepsini bir kenara koy canım.

Nişanlından bugün ayrıldın diyelim, ayrıldıktan sonraki süreçte onsuz mutlu olabilecek misin? Biz burda hep beraber asker yolu bekledik canım senin ne kadar özlediğini nişanlını ne kadar sevdiğini de biliyoruz. Onsuz bir hayat düşünebiliyor musun? Bu söylediğim canını yakacak belki, kuzeninin arkadaşının feyste olması bile seni çılgına çevirirken kendini ve nişanlını başkalarıyla düşünebiliyor musun? Bunları yazdığım için belki bana kızacaksın ama geri dönüşü olmayan birşey yapmadan önce farkında ol istedim.

Kendini nişanlının yerine koy, iş arıyorken ve şu an elinden başka hiç birşey gelmiyorken birlikte bir ömrü paylaşacağı kişinin onu duygusal açıdan yalnız bırakıyor olması kötü bir duygudur. İçten içe sana olan güvenini yitirir, bugün iş bulsa girse herşey yoluna girse evlenseniz , nişanlının aklında hep soru işareti bırakır bu durum yarın bir gün işsiz kalsam ece yine aynı şeyleri hisseder mi diye.

Pişman olacağın şeyler yapma canım, kendine zarar veriyorsun. 15 yaşındayken göğsümde 4 tane kis vardı bana bakan doktor o yaşta daha önce kimsede görmediğini söyledi. Biopsi yapıldı 1 ay biopsi sonucunu bekledim o sırada kanser olduğumu düşündüm saçlarımı kestim, sonuçlarım iyi çıktı. Doktor kislerin stresten olabileceğini söyledi. 6 ayda bir kontrole gitmem gerekiyor. Bugün iyi huylu diye 2-3 sene sonra da iyi huylu olacağının garantisi yok kislerin. Bakış açım bazılarının sinirini bozabilir ama. Yaşadıklarımın bana öğrettiği senin şu an kendini üzdüğün kadar hiç birşey için kendini üzmememiz gerektiği. Hayat mutlu geçirdiğimiz anlardan ibaret nişanlınla mutluysan elinden tut ve sonuna kadar yürü, ama mutlu olamıyacağını düşünüyorsan kendini şu ankinden daha çok üzmeyeceksin yapmak istediğin şeyi yap.

valla canım evlenince de yakınlarda olucam büyük ihtimalle

canım ben içerenköye gidiyorum gd academia d'esports çok tavsiye ederim. b-fit gibi biyer değil büyük kompleks

hu huuu nabersiniz şekerler

bugün gittim saçlarımı kestirdim boyunu fazla elletmeden kat verdirdim değişklik olsun diye. uçlarında kalan son sarılarda baya baya gitti. acaba tekrar röfle mi yaptrsam 2 seneye yakındır boyamamıştım. kuaförüm istersen düğüne yakın saçının 1-2 ton açığı balyaj atabilirz falan dedi. şimdi yaptrsam pişman olurmuyum acaba. aslında boyamamaya karar vermiştim ama kafam karıştı oraya gidince :44:

Değişiklik iyidir

Seduluuuuuuuuuuuu bu arada tavsiye ettiğin filmi terbiyemiz müsade etmediği için 10 dk dan fazla izleyemedik o neydi la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…