347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Herkese teşekkür ederim düğün için Talles Park'ı düşünüyoruz ve istediğimiz tarihte müsaitlermiş. Haftaya cts gideceğiz hep birlikte.

merhaba kızlar nasılsınız?
çok ihmal ettim burayı biliyorum kuzularım.geçmişide okuyamadım tabi,kimler neler yapıyor merak ediyorum doğrusu

herkese günaydınlarr cici cici haftalar ben biraz üşütmüşüm üzerinize afiyet haftaya kötü bir başlangıç yaptm anlıcgnz...

merve tamam yemicem kuzum zayflıcam filinta gelin olucammm umarım

kızlar bana akıl verin yardıma ihtiyacım var nişanlımın buldugu iş çok güzel tlfn,pc,araba her şeyi verio ceo türkiyenin tüm lojistik ağını benim ki yönetecek maaş,3 ayda bir yarım maaş ve her ay primi de var ama sürekli çalışması gerekicek şehir dışlarına da çıkması gerekicek bu hafta yine 3 haftalıgına elazıga gidio dedim ki ben asker beklemişim 3 hafta bana koymaz ama bu hep böle olucaksa bn evlennce yalnız kalamm dedim o da saçmalama dio iş bu rutin de giderse çalışmam dio zaten işi görüşürken senle iş arasın da kaldım bi an kabul etmicektm ama en azından evlenene kadar eksiklerimi alana kadar çalışayım dio bnde çalışmasını istiyorum ama ne sosyal hayat ne bşy onu da geçtim çok yorulacak cocuk siz ne diyosunuz? ben bu kadar para da istemıom hiç bsy istemıorum o yanmda olsun hep yanlışmıyım akıl verin lütfen

Haklısın da canım evlenene kadar eniştenin dediği doğru yapacak bişey yok madem herşeyi ikiniz yapacaksınız devam etsin tabi çok para lazım evlenmek için

Haklısın da canım evlenene kadar eniştenin dediği doğru yapacak bişey yok madem herşeyi ikiniz yapacaksınız devam etsin tabi çok para lazım evlenmek için

evet cok lazım bende o yuzden sesimi çıkaramıyorum ailesi yardım etseydi hiç istemezdim bu işe devam etmesini ama şiimdilik sadece sessiz kalabiliyorum ve o da benim bu durumuma üzülüyor gitme de gitmeyim dio e ama ozaman evlenemem ki her şeyi bnm ailem mi yapacak mümkün değil...

çalışsın bakim evlenene kadar sonrası allah kerim

Amin canım... Sorması ayıp kaç para verdiler bakimmmm enişteye

tünaydın sevgi pıtırcıkları

nena canım sürekli şehir dışında olucaksa kendine de zor olur ama dediğin gibi düğün olana kadar sabredin. parasıda iyiyse eğer baya birkiminz olur zaten.

Gizcim sağol canım benim. Haziran derken sonbahar gelini oluyorum, gerçi İzmir'de yaz gibi oluyor Eylül ayı o yüzden dert etmiyorum. Yapış yapış terlemeyiz de belki.

Nenacım eğer maaşı iyiyse evlenene kadar sabret canım benim, para biriktirir hem böylece.

Ece'cim zaten bu ilişkinin bitti demekle bitmiyceğini biliyordum.. Çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…