misafire dakikalar kala bittim
Dünkü saydıklarımı
dün yoktum ki geriyede dönüpp bakmadım :=)
çamaşır suyundan parmaklarımın ucu acıdı, yazmak zor geldi
Bezelye çorbası, bezelye çorbası yapıyorum bu zamana kadar kimse çorbanın içinde bezelye olduğunu anlamadıKuşbaşı etleri perşembe akşamından zeytin yağı ve kekiğe terbiyeye yatırdım şimdi düdüklüye attım, pilav üstü tavuk. Ortaya ev yapımı mantı isteyen pilav isteyen mantı yesin, ortaya börülce, eşim amerikan salatası yapıcak. Bir yemek daha yapıcam ama onun değişik bişey olması lazım henüz ona karar veremedim. Patates'den pasta yapıcam ortaya şimdilik düşüncem bunlar.
çok sevindim canımmm çok güzel bi eylül gelini olucaksın herşeyin de rahat rahat yetişicek haydi bakalım başlasın hazırlıklarrrSelam kızlar. Allah izin verirse biz 09.09.2013'te evleniyoruz.:123: Herşey tatlıya bağlandı. Haftaya ailecek yer bakmaya gidiyoruz. Bir sonraki haftada kararımızı verip tutacağız.
Bugün baba gelmedi ama.
kızlarrr nasılsınızz bakalım bugün tüm gün mustakbel kocişimleydim gezdik tozduk son zamanlar da bende bir çin yemeği merakı nerde görsem çin lokantasına dalış yapıoruz tabi en sonunda kocişim kızdı ne zaman nikah için zayflamayı düşünüosun diye bende agla zırla kıyamadı sonra ye aşkım ye dedistanki afiyet bal şekerler olsun yiğin hepsiniiiiinciciceği valla bnm şahsi fikrim gelmesin nişanlın 2. bir kez göndermek çok daha fazla üzer insanı...ece hadi hyrlı olsun sizde tarihi kararlaştrdnz ohhh sıra eğlencede :)))
Selam kızlar. Allah izin verirse biz 09.09.2013'te evleniyoruz.:123: Herşey tatlıya bağlandı. Haftaya ailecek yer bakmaya gidiyoruz. Bir sonraki haftada kararımızı verip tutacağız.
Bugün baba gelmedi ama.
Selam kızlar. Allah izin verirse biz 09.09.2013'te evleniyoruz.:123: Herşey tatlıya bağlandı. Haftaya ailecek yer bakmaya gidiyoruz. Bir sonraki haftada kararımızı verip tutacağız.
Bugün baba gelmedi ama.
kızlarrr nasılsınızz bakalım bugün tüm gün mustakbel kocişimleydim gezdik tozduk son zamanlar da bende bir çin yemeği merakı nerde görsem çin lokantasına dalış yapıoruz tabi en sonunda kocişim kızdı ne zaman nikah için zayflamayı düşünüosun diye bende agla zırla kıyamadı sonra ye aşkım ye dedistanki afiyet bal şekerler olsun yiğin hepsiniiiiinciciceği valla bnm şahsi fikrim gelmesin nişanlın 2. bir kez göndermek çok daha fazla üzer insanı...ece hadi hyrlı olsun sizde tarihi kararlaştrdnz ohhh sıra eğlencede :)))
Bugün baba gelmedi ama.
Selamm kızlarrrrr nasılsınız bakalımm:) benn çok yorgunummm 3 hafta aradan sonra halkoyunları kursumm başladı yenidennn ve benn oynamaktan bitap düşmüş durumdayım bacaklarımı hissetmiyorummm
Bugün baba gelmedi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?