347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Artık yaz gelsin bu havaları sevmiyorum, yazın sıcaklardan şikayetçi olmaya razıyım

Selam kızlar. Allah izin verirse biz 09.09.2013'te evleniyoruz.:123: Herşey tatlıya bağlandı. Haftaya ailecek yer bakmaya gidiyoruz. Bir sonraki haftada kararımızı verip tutacağız.

Bugün baba gelmedi ama.

kızlarrr nasılsınızz bakalım bugün tüm gün mustakbel kocişimleydim gezdik tozduk son zamanlar da bende bir çin yemeği merakı nerde görsem çin lokantasına dalış yapıoruz tabi en sonunda kocişim kızdı ne zaman nikah için zayflamayı düşünüosun diye bende agla zırla kıyamadı sonra ye aşkım ye dedistanki afiyet bal şekerler olsun yiğin hepsiniiiiinciciceği valla bnm şahsi fikrim gelmesin nişanlın 2. bir kez göndermek çok daha fazla üzer insanı...ece hadi hyrlı olsun sizde tarihi kararlaştrdnz ohhh sıra eğlencede :)))

Hey maşşallahh bir orduyu doyurur canım bunlarr:))) yalnız sende azz becerikli değilmişsin anladığım kadarıyla maaşallah:))) stanki beder:))

Selam kızlar. Allah izin verirse biz 09.09.2013'te evleniyoruz.:123: Herşey tatlıya bağlandı. Haftaya ailecek yer bakmaya gidiyoruz. Bir sonraki haftada kararımızı verip tutacağız.

Bugün baba gelmedi ama.
çok sevindim canımmm çok güzel bi eylül gelini olucaksın herşeyin de rahat rahat yetişicek haydi bakalım başlasın hazırlıklarrr

aaaa yok bu böyle olmıcak bütün gün caddelerde gezmeler yemekler yemeler hemen geliyosun bizim spor salonuna yazılıyosun beraber gidiyoruz iş dönüşü sonra da fıstıkkk gibi bi gelin oluyoruzzz

Bugün baba gelmedi ama.

çok sevimdimm triplii yaaaa bak üüzldüğüne değmediiii geçti gitti işte:))) darısı bizim başımıza aaahh ahh:))

Selamm kızlarrrrr nasılsınız bakalımm:) benn çok yorgunummm 3 hafta aradan sonra halkoyunları kursumm başladı yenidennn ve benn oynamaktan bitap düşmüş durumdayım bacaklarımı hissetmiyorummm

Bugün baba gelmedi ama.

canım benim çok sevindim gerçekten tatlıya bağlanmış ne güzel. hayırlı olsun

ye canım ye afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın

bende kararsızım izin konusunda ama onunda çok bunaldığını hissediyorum kolay değil çünkü bana hiçbişeyi yansıtmadı şimdiye kadar ama ben tahmin edebiliyorum. sen bilirsin dedim. bakalım. aralıkta izne gelicem die tutturmuştu bi ara ama gelmedi

Bugün baba gelmedi ama.

Canım çok sevindim tatlıya bağlanmasına, inşallah gönlündeki yer olur ve uygun tarihte yer bulursunuz. Babada kırılmış ama sen onun gönlünü almasını bilirsin bence git konuş ya da ara ben de bu yüzden üzgündüm diye saygı çerçevesinde anlat durumu. Hem aranız çok iyiydi kıyamaz o sana. İnşallah o mesele de tatlıya bağlanır.

sonunda ayaklarımı uzatabildim, pazartesi yine misafir var pazartesi 4 kişi olacağımız için fazla yorulmıycam, yapacağım yemeklerde kafam da hazır.

Masanın fotoğrafını yükleyecektim boyutu yüzünden yüklenemedi.

Selamm kızlarrrrr nasılsınız bakalımm:) benn çok yorgunummm 3 hafta aradan sonra halkoyunları kursumm başladı yenidennn ve benn oynamaktan bitap düşmüş durumdayım bacaklarımı hissetmiyorummm

Nerde oynuyorsun canım, bende oynuyorum bu dönem ara verdim, hangi yöre oynuyorsunuz?

Pazar sabahı ve sabahın körüünden günaydın kızlar.
Ececim hayırlısı olsun İzmir düğünü olacak desene.Umarım o güne bulursunuz İzmirliler için önemli gün biliyorsun
Birde baba keşke uzatmasaymıs hersey tatlıya bağlanırken.Keyifsiz bir durum olmus o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…