ben görmüştüm ama yine bakayım :)
tabi sen iki topiği de takip ettiğin için canımbundan dikilecek
Gizcim sağol canım benim. Haziran derken sonbahar gelini oluyorum, gerçi İzmir'de yaz gibi oluyor Eylül ayı o yüzden dert etmiyorum. Yapış yapış terlemeyiz de belki.
Nenacım eğer maaşı iyiyse evlenene kadar sabret canım benim, para biriktirir hem böylece.
deneme süresi başlangıç 3bin 2 aydan sonra birbitlerinden memnun kalırlarsa bnmki 3500 isticekpara iyide iş çok zorrr
çok güzel canım.. güle güle giyin inşallah:)
hümm ben diğer topicte görmştüm mavi olandan mı bahsediyosun bayılmıştım ona ben
konştunmu terziyle dikicek mi?
Duygucum sağolasın canım ayrılmasakta kırgınlıklar yaşandı. Çok zor bu dönemler, kırılmadan atlatılsa daha güzelde olmuyor işte en az hasarla atlatmaya çalışacağız artık.
Kızlar çeyiz topiğime resimlerini bulamayıp ekleyemediğim şeyler vardı onları da ekledim bakabilirsiniz. Pike takımımı bulamıyordum. Gelin home'dandı bugün onu da buldum onu da ekledim.
üff elbise süper açık mı giyiceksin?
Hümmmmm elbisene bayıldım. Pronovias mı o? Doğru seçim. Çok beğendim canım güzel günlerde giy ben ne giyeceğimi acaba???
Evet canım mavi olandan diktireceğim... kumaşımı sipariş etti üstündeki danteller ışıltılı güzel olmalı dedi gelin olduğun ilk görüşte fark edilmeli o yüzden birlikte gidip dantel seçeceğizçok sevdim terziyi sağolsun çok tatlı biri
Ah Ece'cim ben ne kırgınlıklar yaşadım ama İstyorsan bir şekilde onları unutman lazım.. Bakayım hemen Çeyizlerine .. Sen benİm topiğime bakmışmıydın
Duyguşşş senin de mi çeyiz topikin var? Niye söylemiyorsun görmedim.
Dur bende linkini paylaşayım da bak.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...iinin-ceyiz-topigine-buyrun.html#post28666415
gerçekten doğru seçim yapmışsın canım harika bi elbise rengide güzel bu renkse eğer
terzin doğru demiş valla. ne kadara dikicek bu elbideyi fiyat belli mi peki?
Sadece dikiş parası 600 Tl canım.... 800 dedi de biz 3 kız kardeşiz bi de kuzenim falan var gelinliğim de orda dikilecek kadın 600 e ancak indi.... Tunalı hilmi var ankara da orda 1000 tlden aşağı yapmazlar dedi... üstünde kullanılacak güpür taşlı ve özellikli olacak herhalde kumaşıyla birlikte 900-1000 tlye gelecek... bayan aynısını dikecek götürdüm modeli zaten bayanın modaevi pronovias kataloglarıyla dolu çok model almış onlardan çok isteniyor demekki
Sadece dikiş parası 600 Tl canım.... 800 dedi de biz 3 kız kardeşiz bi de kuzenim falan var gelinliğim de orda dikilecek kadın 600 e ancak indi.... Tunalı hilmi var ankara da orda 1000 tlden aşağı yapmazlar dedi... üstünde kullanılacak güpür taşlı ve özellikli olacak herhalde kumaşıyla birlikte 900-1000 tlye gelecek... bayan aynısını dikecek götürdüm modeli zaten bayanın modaevi pronovias kataloglarıyla dolu çok model almış onlardan çok isteniyor demekki
evet cok lazım bende o yuzden sesimi çıkaramıyorum ailesi yardım etseydi hiç istemezdim bu işe devam etmesini ama şiimdilik sadece sessiz kalabiliyorum ve o da benim bu durumuma üzülüyor gitme de gitmeyim dio e ama ozaman evlenemem ki her şeyi bnm ailem mi yapacak mümkün değil...
çalışsın bakim evlenene kadar sonrası allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?