347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

eylül harika bir ay bencede doğru karar

maaş iyi evlenene kadar idare edicem mecburen

hümm ben diğer topicte görmştüm mavi olandan mı bahsediyosun bayılmıştım ona ben
konştunmu terziyle dikicek mi?

Duygucum sağolasın canım ayrılmasakta kırgınlıklar yaşandı. Çok zor bu dönemler, kırılmadan atlatılsa daha güzelde olmuyor işte en az hasarla atlatmaya çalışacağız artık.

Kızlar çeyiz topiğime resimlerini bulamayıp ekleyemediğim şeyler vardı onları da ekledim bakabilirsiniz. Pike takımımı bulamıyordum. Gelin home'dandı bugün onu da buldum onu da ekledim.

hümm ben diğer topicte görmştüm mavi olandan mı bahsediyosun bayılmıştım ona ben
konştunmu terziyle dikicek mi?

Evet canım mavi olandan diktireceğim... kumaşımı sipariş etti üstündeki danteller ışıltılı güzel olmalı dedi gelin olduğun ilk görüşte fark edilmeli o yüzden birlikte gidip dantel seçeceğiz çok sevdim terziyi sağolsun çok tatlı biri

Ah Ece'cim ben ne kırgınlıklar yaşadım ama İstyorsan bir şekilde onları unutman lazım.. Bakayım hemen Çeyizlerine .. Sen benİm topiğime bakmışmıydın

Hümmmmm elbisene bayıldım. Pronovias mı o? Doğru seçim. Çok beğendim canım güzel günlerde giy ben ne giyeceğimi acaba???

Hümmmmm elbisene bayıldım. Pronovias mı o? Doğru seçim. Çok beğendim canım güzel günlerde giy ben ne giyeceğimi acaba???

Evet canım pronovias çı olduk çıktık valla .. kardeşlerim de hep ondan beğendiler model falan.. Bilmem valla senin fiziğin çok güzel maşallah herşey çok güzel olur

gerçekten doğru seçim yapmışsın canım harika bi elbise rengide güzel bu renkse eğer
terzin doğru demiş valla. ne kadara dikicek bu elbideyi fiyat belli mi peki?

gerçekten doğru seçim yapmışsın canım harika bi elbise rengide güzel bu renkse eğer
terzin doğru demiş valla. ne kadara dikicek bu elbideyi fiyat belli mi peki?

Sadece dikiş parası 600 Tl canım.... 800 dedi de biz 3 kız kardeşiz bi de kuzenim falan var gelinliğim de orda dikilecek kadın 600 e ancak indi.... Tunalı hilmi var ankara da orda 1000 tlden aşağı yapmazlar dedi... üstünde kullanılacak güpür taşlı ve özellikli olacak herhalde kumaşıyla birlikte 900-1000 tlye gelecek... bayan aynısını dikecek götürdüm modeli zaten bayanın modaevi pronovias kataloglarıyla dolu çok model almış onlardan çok isteniyor demekki

ya bende nişan için diktirmek istiyorum ama ne bilim bana sadece bir kez giyiceğim çok pahalı geliyor 500- 600 felan .. hazır elbise alsam daha uygundur. gerçi bilmiyorum abiyeler nekadardır..

ya valla hüm elbiseye bayıldım iyi günlerde giy emi canım bnde diktirince paylaşırım artık sizinlee kuşlarım

Canım en azından bir süre bu işinde idare etmeli, hem geliri de iyi. Bence 1-2 sene idare edebilirsiniz bu işte. Hem geleceğe dair neler vaat ettiğine bakarsınız bu süre zarfında. Belki terfi alır bu kadar gezmesine gerek kalmaz. Hem evlendikten sonra Ceo ya blöf yapar evlendim bu kadar dolaşamam gezemem başka pozisyonda değerlendirirler belki de. Ama bir süre idare etmelisiniz. Birazcık yorulacak ve azıcık hasret kalacaksınız birbirinize ama sonu güzel olacak inşallah, çok sıkıntı çekmezsiniz bu iş sayesinde.
tabi sen iki topiği de takip ettiğin için canım bundan dikilecek

Bayıldım canım benim, rengine duruşuna, asilliğine... Eminim çok güzel olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…