347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bazen kendini şafak sayma sayfasında bulan var mı? Ben hala dalgınlıkla şafa sayfasına giriyorum

canımcıklarımmm nasılsınızzz?? inciçiçeğim artık gelsin seninki izne azıcık hasret giderin, yüzün gülsün birazcık sonrası daha kolay geçer eminim. ececim inşallah yarın çok güzel geçer ailelerin görüşmesi

hoşgeldin canm
gerçekten hasret gidermeye çok ihtiyacım var gidişat iyi değil.deprsyona falan giricem yoksa. herkese sahte gülücükler dağıtıyorum. dışarıdakilere göre hiçbir sorun görünmüyo ama bendeki sorun dağ gibi sürekli mutsuzum

ben onu hiç yapamam biliyor musun? icimdeki se hiç şaklayamam ne varsa icimde.suratimdadir..... o yüzden mutlu olunca havalarda.mutsuz.olunca odam da aglamalardayim hep

Selamlar herkesee
2gundur h.sonu yürümeye niyetleniyorum.1 haftadır apaçık olan hava vardı sımdı durmadan yagan yagmur.
Şansım ne zaman dönecekk

Selamlar herkesee
2gundur h.sonu yürümeye niyetleniyorum.1 haftadır apaçık olan hava vardı sımdı durmadan yagan yagmur.
Şansım ne zaman dönecekk

Selam canım.
Zaten ne zaman bir şeyi çok yapmak istesek mutlaka ters giden bir şeyler olur hep.
2 gündür Bursada da yağmur vardı, ama bugün hava açık.

kapkara bulutlardan sonra mis gibi güneşş hava soğuk olsada dışarı çıkmamış olsamda içim açıldı yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…