canımcıklarımmm nasılsınızzz?? inciçiçeğim artık gelsin seninki izne azıcık hasret giderin, yüzün gülsün birazcık sonrası daha kolay geçer eminim. ececim inşallah yarın çok güzel geçer ailelerin görüşmesi
ben onu hiç yapamam biliyor musun? icimdeki se hiç şaklayamam ne varsa icimde.suratimdadir..... o yüzden mutlu olunca havalarda.mutsuz.olunca odam da aglamalardayim hephoşgeldin canm
gerçekten hasret gidermeye çok ihtiyacım var gidişat iyi değil.deprsyona falan giricem yoksa. herkese sahte gülücükler dağıtıyorum. dışarıdakilere göre hiçbir sorun görünmüyo ama bendeki sorun dağ gibi sürekli mutsuzum
ben onu hiç yapamam biliyor musun? icimdeki se hiç şaklayamam ne varsa icimde.suratimdadir..... o yüzden mutlu olunca havalarda.mutsuz.olunca odam da aglamalardayim hep
evet ya o ne öyle korktumayy beyazdaki kızı gördünüz mü barbi bebek gibi olmuş bi tuhaff
evet ya o ne öyle korktum
mimik falan yok kafasını robot gibi çeviriyo ıyy
Selamlar herkesee
2gundur h.sonu yürümeye niyetleniyorum.1 haftadır apaçık olan hava vardı sımdı durmadan yagan yagmur.
Şansım ne zaman dönecekk
kapkara bulutlardan sonra mis gibi güneşş hava soğuk olsada dışarı çıkmamış olsamda içim açıldı yahu
bizim burda güneş yok canım
bu kış çok yağmurlu geçti sanki hep kara kara bulutlar ya da bana mı öyle geldi bilmem. güneş sınırlı çıktı sanki
geçen kış daha kötüydü ama .. şubatta ist kar yağmıştı ama bu yıl yağmadı
misafire dakikalar kala bittim
sen saatlerce uğraş hoop diye yensin bitsin
ellerine sağlık şekerim afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?