347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar sinirlerim çok bozuk,şurda mezun olmamıza 3 ay kalmış salak hocalar deli ediyor.ödev ödev ödev hemde ne ödevler.çok abartıyorlar bir şeyleri birde ilkokul çocuğu gibi muamele yapıyorlar sana.konumuzu beğenmiyor bilmemne çileden çıkıyoruz valla.ne gerek var son sınıf öğrencilerini bu kadar kasmaya belki kpss ye hazırlanıyoruz belki işe girdik ama umurlarında değil tabi hiç bir şey anca kendi egolarını tatmin etme peşindeler.

isteyebilirsin canım muaf gibi oluyorsun bu sayede ama ayrılırsan tekrar gönderirilirsn onu da unutma.

canım zaten benim şu anki okulum da zorunlu görev bölgesine dahil değil merkezde olduğu için o yüzden tereddüt ettim. acaba sen zorunlu görevini yapmadığın için eş durumu isteyemezsin derler mi diye

hocalar öyle oluyo son sene nasıl olsa gidiceksiniz diye bazen kendi yapmaları gereken araştırmaları bile son sınıflara yaptırıyolar bizim prof lar öyle yapıyodu. Valla mezun olmak bi işkence, kpss ayrı işkence, sonra tam atandım rahatladım diyosun müdürler de ayrı bi işkenceeeeeeeee

canım zaten benim şu anki okulum da zorunlu görev bölgesine dahil değil merkezde olduğu için o yüzden tereddüt ettim. acaba sen zorunlu görevini yapmadığın için eş durumu isteyemezsin derler mi diye

yokk yokk zannetmiyorum öyle birsey diyeceklerini zorunluyu yapan bile gidiyorsa sen daha başlamamışsın bile kesin gidersin.. tamamen muafsın yanii:)

yokk yokk zannetmiyorum öyle birsey diyeceklerini zorunluyu yapan bile gidiyorsa sen daha başlamamışsın bile kesin gidersin.. tamamen muafsın yanii:)

ben kendi kendime gelin güvey oluyomuşum anladım az önce nişanlım '' her şeyden kaçamayız'' diye msj çekti ve günün cümlesini kurdu. galiba bu sene evlenemeyiz in kısaca anlatımıydı bu

ama gerçekten yazık bize,gayet mutluydum bir kaç güne kadar ama stresli günler başladı insanı hayattan bezdiriyorlar depresyon moduna giriyorsun püüff

ben kendi kendime gelin güvey oluyomuşum anladım az önce nişanlım '' her şeyden kaçamayız'' diye msj çekti ve günün cümlesini kurdu. galiba bu sene evlenemeyiz in kısaca anlatımıydı bu

Kanunlar izin veriyorsa sıkıntı yok canım:) sen zorunlu hizmet olan bir yere tayin istedin mi?

iyi akşamlar kızlar merve canım hayırlı olsun öncelikle diğelim nikah olmadı istanbul dışınamı gdneriyorlar ben anlayamadım zorunlu hizmette istanbulun herhangibiryerinde doğudada herhangibiryerede gönderirmi bu adamlar

ama gerçekten yazık bize,gayet mutluydum bir kaç güne kadar ama stresli günler başladı insanı hayattan bezdiriyorlar depresyon moduna giriyorsun püüff
şu an aynı benim ruh halimi anlatıyosun valla
merciim noldu canım nie tayin isticeksin hayrola
ya müdürümle problemlerim var, aslında şansi bi problem değil müdürün bütün öğretmenlerle problemi var herkes kaçmaya yer arıyo. müdürümüz okulu özel okul zannediyo sürekli bi iş buyuruyo çok bunaldım
Kanunlar izin veriyorsa sıkıntı yok canım:) sen zorunlu hizmet olan bir yere tayin istedin mi?

canım ben daha bu yıl atandım ilk atamayla bu okula. daha önce hiç tayin istemedim yani

valla canım hiç bi fikrim yok , bu zorunlu görev nasıldır nasıl yapılır hiç bilmiyorum ama evli olunca eş durumundan muaf oluyomuşsun galiba bide eşinin iş yerine yakın biyere tayin isteyebiliyosun. tabi benim şimdilik bi eşim olmadığı için hiçbişey yapamıyorum

Canım daha dantelini bu haftasonu seçeceğiz terzimle... inşallah bitince hepinize göstereceğim

ayyyy anlat bakalım nasıllll ??? papyonlu mu fularlı mı , parlak mı mat mı? siyah mı anlat anlat

Öncelikle açık renk damatlıktan nefret ederimmmm tabiki de Siyahhhhhh

Papyonluuuuuu

Ceket mat yakası ve manşetleri parlak olacak... ama sonra onları çıkartıp normal siyah takım elbise gibi kullanacak..

Ayakkabıyı da parlak alacağız togodan

ayy süperr bende aynı öyle istiyorum güle güle giysin en güzel günündee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…