isteyebilirsin canım muaf gibi oluyorsun bu sayede ama ayrılırsan tekrar gönderirilirsn onu da unutma.
kızlar sinirlerim çok bozuk,şurda mezun olmamıza 3 ay kalmış salak hocalar deli ediyor.ödev ödev ödev hemde ne ödevler.çok abartıyorlar bir şeyleri birde ilkokul çocuğu gibi muamele yapıyorlar sana.konumuzu beğenmiyor bilmemne çileden çıkıyoruz valla.ne gerek var son sınıf öğrencilerini bu kadar kasmaya belki kpss ye hazırlanıyoruz belki işe girdik ama umurlarında değil tabi hiç bir şey anca kendi egolarını tatmin etme peşindeler.
canım zaten benim şu anki okulum da zorunlu görev bölgesine dahil değil merkezde olduğu için o yüzden tereddüt ettim. acaba sen zorunlu görevini yapmadığın için eş durumu isteyemezsin derler mi diye
iyi akşamlar kızçelerr
baya kalabalığız sanki bu gece
yokk yokk zannetmiyorum öyle birsey diyeceklerini zorunluyu yapan bile gidiyorsa sen daha başlamamışsın bile kesin gidersin.. tamamen muafsın yanii:)
hocalar öyle oluyo son sene nasıl olsa gidiceksiniz diye bazen kendi yapmaları gereken araştırmaları bile son sınıflara yaptırıyolar bizim prof lar öyle yapıyodu. Valla mezun olmak bi işkence, kpss ayrı işkence, sonra tam atandım rahatladım diyosun müdürler de ayrı bi işkenceeeeeeeee
iyi akşamlarrrr hoşgeldiinn:)
ben kendi kendime gelin güvey oluyomuşum anladım az önce nişanlım '' her şeyden kaçamayız'' diye msj çekti ve günün cümlesini kurdu. galiba bu sene evlenemeyiz in kısaca anlatımıydı bu
şu an aynı benim ruh halimi anlatıyosun vallaama gerçekten yazık bize,gayet mutluydum bir kaç güne kadar ama stresli günler başladı insanı hayattan bezdiriyorlar depresyon moduna giriyorsun püüff
ya müdürümle problemlerim var, aslında şansi bi problem değil müdürün bütün öğretmenlerle problemi var herkes kaçmaya yer arıyo. müdürümüz okulu özel okul zannediyo sürekli bi iş buyuruyo çok bunaldımmerciim noldu canım nie tayin isticeksin hayrola
Kanunlar izin veriyorsa sıkıntı yok canım:) sen zorunlu hizmet olan bir yere tayin istedin mi?
iyi akşamlar kızlar merve canım hayırlı olsun öncelikle diğelim nikah olmadı istanbul dışınamı gdneriyorlar ben anlayamadım zorunlu hizmette istanbulun herhangibiryerinde doğudada herhangibiryerede gönderirmi bu adamlar
eceeee hemen sana ıhlamur yapıcam kızz neden hasta oldun nazar var göz var herbişi va rüzerinde kuzum yaaaaa evlencen hasta masta olmaaa
hümeyra yaaaa şı elbiseni aşırı merak ediyorum bende bayıldım lütfen bitince buraya foto koyyyyy
Kuzular bugün damatlığı aldıkkkkkk
ayyyy anlat bakalım nasıllll ??? papyonlu mu fularlı mı , parlak mı mat mı? siyah mı anlat anlat
Öncelikle açık renk damatlıktan nefret ederimmmm tabiki de Siyahhhhhh
Papyonluuuuuu
Ceket mat yakası ve manşetleri parlak olacak... ama sonra onları çıkartıp normal siyah takım elbise gibi kullanacak..
Ayakkabıyı da parlak alacağız togodan
ayy süperr bende aynı öyle istiyorumgüle güle giysin en güzel günündee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?