347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

damatlığınz hayırlı uğurlu olsun şekerimm
tam benim düşündüğüm gibi almışsınz

hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz galiba siyah,papyon, kuşak, rugan ayakkabılar

evet evet yaşasın damatlık kardeşiği o zaman

ben öyle düşünüyorum hümünde dediği gibi sonradan da takım olarak kullanabileceği bişey bakalım damat bey nasıl beğenecek hiç konuşmamışız bu konuyu nasıl atlamışım yahu

canım papyona azıcık burun kıvırdı ama beni kırmadı sağolsun aşkım benim canımmmmm ayyyyy çok heyecan bastı beni

Gunaydın kızlarrrr.
Mervecim okulla ılgılı ne sıkıntın var kı bu okulu ıstemıyorum diyorsun?
Humeyracım damatlık hayırlı ugurlu olsunn.Bencede papyon takar damat yanı.Cok yakın ogretmen arkadasım kravat takmıstı 2 dugun yapmıslardı.Birinde kravatı taktı misafirler arasında kayboldu cocuk farkı yoktu.
Bu arada günün ilk ziyanını az önce yaptım.Aylardan beri istediğim bir deri ceket vardı ipekyolda.Gecenlerde 1v1y de tükenmişti.Kaçırdım diye üzülmüştüm.Megersem ipekyol %70 indirime girmişşş sitesinden aldımm.Sanırım aylık kotamı doldurdum:26:Baya karlı bir alışveriş oldu.Kargo parasıda almadılar.Taksıtte yaptılarr vade farksızz Bu da ceketimmm.Annemle bizimki duysa kızacaklar ama napim ilkbaharda ne giyicem didim

MONO YAKA DERİ MONT - KOLEKSİYON - DIŞ GİYİM - MONT - İPEKYOL

Canım benim istanbul dısına gondermıyorlar.Eger atandıgında dogu gorevı olan bır yere gıtmedysen ve evlenıp es durumu yapmayacaksan ilk önce sen tercih ediceksin elin mahkum bu dogu gorevı olan yerlere gideceksin dıyorlar.Es durumu yaparsan bundan muaf oluyorsun.Es durumuyla gittin diyelim sşinin yanına ve dogu gorevını yapmadın ve Allah korusun ayrıldın o zaman seni devlet gönderiyor dogu gorevı olan bıryere.Bu arada İstanbulun birçok yeri de dogu gorevı sayılıyor.

Ben okumamısım önceleri sormusum sana neden diye.Müdür çok büyük bir etken okulu sevip sevmemede .Bende aman aman bayılıyorum da işte 4 senedir idare ediyoruz birbirimizi

Son düzenleme:
günaydınlar kuşlarrr nasılsınız napıosunuz bakalım?

ben feci bir diyet modundayım bu sefer garanti zayflıyourm geçen bnm ki baya bi laf soktu eski nena eski nena nerde die

annem akşam boşnak mantısı yaptı ona bile elimi sürmedim yani o derece zeytn yaglı pırasa yedım yanınada azcık yogurt nese akşam buralar kaynamıs yıne puknasın binbir derdi merciyi vurmuş hey allahım ne oılcak bu kızlarn hali....

puknas sen ödevleri protesto et ama sınıfta kalmamaya çalış

merve sende müdürü kazan dairesine kilitle 2 gün aklı başına gelsin ayrıca siz nie bu sene evlenemiosunuz anlamadım :26::26:

kız hümhüm damatlık hayırlı ugurlu olsun son sürat aldnz başınızı gidiosunuz iyi evlenmelerde giyin inşallahhh darısı başımızaaaa ama ben parlak yakalı almıcam ben komple düz mat smokin alıcam veeee papyon dogru seçim bnmkide papyon istio çokta yakışıo minik kuşuma... ayakkabıalrıda deri alıcam parlak istemıyorum bnmkine yakısmaz gecen tanca da begendim ordan alıcam indrmde 200 tly di

Kızlar günaydın. Dün gece çok hastalandım. Boğazlarımın şişkinliğinden acısından uyuyamadım hiç. Hatta bir ara kalktım ağladım artık sinirden. Adaçayıyla gargara yaptım yok, fıs fıs sıktım bademciklerime yok. Antibiyotiksiz geçmiyor bu boğaz. Evdede bulamadığım için alamadım. Sabaha karşı bir ara uyumuşum onda da terden uyandım. Nasıl bir ter anlatamam. Bacaklarım, kollarım bütün vücudum sırılsıklamdı. Terlemek iyidir geçirir derler ama bilmedim. Kopasıca bademciklerim deli gibi acıyor hala.

Bu arada damatlıklar konuşulmuş. Biz ceketini krem alacağız. Çok seviyorum damatta siyah krem uyumunu ben ve papyon tabi ki olmazsa olmaz.

Çok teşekkür ederim tatlım.. ceketin de çok hoş güle güle giy

,

Sağol tatlım... damat azıcık kenarı saten olmalı yawww... sonra çıkarttıracağız zaten onları normal siyah kalacak

Ben hepsi siyahtan yanayım canım... özellikle açık tenli damatlara krem hiç güzel olmuyor esmer olacak ki krem ceket yakışsın.... simsiyah ve içine beyaz gömlek çok tatlı olduuuuu

Hüüüm nerdesin bakayımmm göreyiimm.

Gördüümm.Hiçte kilo falan yok boşuna dıyet falan yapma canımm.

Son düzenleme:
triplimmm çok geçmiş olsun çok iyi bak kendine de haftasonuna kadar iyileş de rahat rahat gez düğün mekanını
nenacım kilitlicem ben o müdürü sen hiç merak etme biz bu yıl evlenemiyoruz çünkü benimki almak istemiyo beni gönül eğlendiriyo benimle şaka bi yana nisan ayında yeni bi işe başlıcak o yüzden seneye kadar dayanalım dedi bende kabul ettim ama bu eş durumu tayini düşündürüyo beni en azından nikah mı yapsak bu sene diye o da kötü olur bi yıl nikahlı gezcez ama evli olmıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…