- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Öncelikle açık renk damatlıktan nefret ederimmmm tabiki de Siyahhhhhh
Papyonluuuuuu
Ceket mat yakası ve manşetleri parlak olacak... ama sonra onları çıkartıp normal siyah takım elbise gibi kullanacak..
Ayakkabıyı da parlak alacağız togodan
damatlığınz hayırlı uğurlu olsun şekerimm
tam benim düşündüğüm gibi almışsınz
damatlığınz hayırlı uğurlu olsun şekerimm
tam benim düşündüğüm gibi almışsınz
hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz galiba siyah,papyon, kuşak, rugan ayakkabılar
evet evet yaşasın damatlık kardeşiği o zaman
ben öyle düşünüyorum hümünde dediği gibi sonradan da takım olarak kullanabileceği bişey bakalım damat bey nasıl beğenecek hiç konuşmamışız bu konuyu nasıl atlamışım yahu
iyi akşamlar kızlar merve canım hayırlı olsun öncelikle diğelim nikah olmadı istanbul dışınamı gdneriyorlar ben anlayamadım zorunlu hizmette istanbulun herhangibiryerinde doğudada herhangibiryerede gönderirmi bu adamlar
şu an aynı benim ruh halimi anlatıyosun valla
ya müdürümle problemlerim var, aslında şansi bi problem değil müdürün bütün öğretmenlerle problemi var herkes kaçmaya yer arıyo. müdürümüz okulu özel okul zannediyo sürekli bi iş buyuruyo çok bunaldım
canım ben daha bu yıl atandım ilk atamayla bu okula. daha önce hiç tayin istemedim yani
Gunaydın kızlarrrr.
Mervecim okulla ılgılı ne sıkıntın var kı bu okulu ıstemıyorum diyorsun?
Humeyracım damatlık hayırlı ugurlu olsunn.Bencede papyon takar damat yanı.Cok yakın ogretmen arkadasım kravat takmıstı 2 dugun yapmıslardı.Birinde kravatı taktı misafirler arasında kayboldu cocuk farkı yoktu.
Bu arada günün ilk ziyanını az önce yaptım.Aylardan beri istediğim bir deri ceket vardı ipekyolda.Gecenlerde 1v1y de tükenmişti.Kaçırdım diye üzülmüştüm.Megersem ipekyol %70 indirime girmişşş sitesinden aldımm.Sanırım aylık kotamı doldurdum:26:Baya karlı bir alışveriş oldu.Kargo parasıda almadılar.Taksıtte yaptılarr vade farksızzBu da ceketimmm.Annemle bizimki duysa kızacaklar ama napim ilkbaharda ne giyicem didim
MONO YAKA DERİ MONT - KOLEKSİYON - DIŞ GİYİM - MONT - İPEKYOL
,günaydınlar kuşlarrr nasılsınız napıosunuz bakalım?
ben feci bir diyet modundayım bu sefer garanti zayflıyourm geçen bnm ki baya bi laf soktu eski nena eski nena nerde die
annem akşam boşnak mantısı yaptı ona bile elimi sürmedim yani o derece zeytn yaglı pırasa yedım yanınada azcık yogurt nese akşam buralar kaynamıs yıne puknasın binbir derdi merciyi vurmuş hey allahım ne oılcak bu kızlarn hali....
puknas sen ödevleri protesto et ama sınıfta kalmamaya çalış
merve sende müdürü kazan dairesine kilitle 2 gün aklı başına gelsin ayrıca siz nie bu sene evlenemiosunuz anlamadım :26::26:
kız hümhüm damatlık hayırlı ugurlu olsun son sürat aldnz başınızı gidiosunuz iyi evlenmelerde giyin inşallahhh darısı başımızaaaa ama ben parlak yakalı almıcam ben komple düz mat smokin alıcam veeee papyon dogru seçim bnmkide papyon istio çokta yakışıo minik kuşuma... ayakkabıalrıda deri alıcam parlak istemıyorum bnmkine yakısmaz gecen tanca da begendim ordan alıcam indrmde 200 tly di
Kızlar günaydın. Dün gece çok hastalandım. Boğazlarımın şişkinliğinden acısından uyuyamadım hiç. Hatta bir ara kalktım ağladım artık sinirden. Adaçayıyla gargara yaptım yok, fıs fıs sıktım bademciklerime yok. Antibiyotiksiz geçmiyor bu boğaz. Evdede bulamadığım için alamadım. Sabaha karşı bir ara uyumuşum onda da terden uyandım. Nasıl bir ter anlatamam. Bacaklarım, kollarım bütün vücudum sırılsıklamdı. Terlemek iyidir geçirir derler ama bilmedim. Kopasıca bademciklerim deli gibi acıyor hala.
Bu arada damatlıklar konuşulmuş. Biz ceketini krem alacağız. Çok seviyorum damatta siyah krem uyumunu ben ve papyon tabi ki olmazsa olmaz.
Hüüüm nerdesin bakayımmm göreyiimm.
Gördüümm.Hiçte kilo falan yok boşuna dıyet falan yapma canımm.
var varteşekkür ederim tatlım iltifatın için
nerende var senin fazlalıkk ya gayet incecik görünüyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?