offf offfff çok canım sıkılıyorrrrrrrr
cancağazlarım ne kadar az yazsamda ben sürekli takipdeyim ve düğün tarihim belli oldu sizlerle paylaşmak istedim 31 ağustos kız kınası 1 eylül kız evinde düğün. 7 eylül erkek kınası 8 eylül erkek evinde düğünde.
hayırlı uğurlu olsun canım benim
aynı haftalardayız ne güzel
Sinirim bozuldu ya bi özel numara aradı açtım "aşkımmmm" dedi kapattı... sesini alamadım acaba canım benle oyun mu oynuyor dedim sonra bi daha aradı "aşkım ne yapıyorsun" dedi bende aldım tabi sesini... siz kimsiniz dedim kapattım 6-7 kez daha aradı meşgule attım... canımı aradım ses uykulu canım uyuyor musun dedim evet dedi beni sen mi aradın dedim hayır dedi... aşkım diye biri aradı dedim uyku sersemi ımm ımm dedi tamam hadi sen uyu dedim kapattı... İdrak edemedi bana sapık dadandığını.. neyse bi daha aramadı inşallah aramaz daha yoksa telefonumu değiştirtir bana canım
bi daha aramadı zaten adam kafadan atmış çevirmiş beni tanıyan biri değildi yani çok şükürHüm hüm telefonunu özel numaralara kapatırsan sorun olmaz.
aynı anda asker yolu bekledik. düğünümüz aynı hamilelik sürecini bile beraber yaşayabiliriz :))
Evde olsam da bende izlesem ya ofis çok sıkıcı, hasta olunca hiç çekilmiyor.
en güzeli ev hanımlığı :) kim çıkarmış çalışan kadını ha ha :)
yok yok en güzeli çalışmak
1 gün oturursun 2 gün oturursun 3. gün öff ben işe gidecem yahu dersin
Valla demem billa demem. Öyle bir imkanım olsa ilk taliplisi ben olurum. Ev kuşu benim diğer adım. Yapcak hiç bir şey bulmasam yine sıkılmam.
Valla demem billa demem. Öyle bir imkanım olsa ilk taliplisi ben olurum. Ev kuşu benim diğer adım. Yapcak hiç bir şey bulmasam yine sıkılmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?