347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

cancağazlarım ne kadar az yazsamda ben sürekli takipdeyim ve düğün tarihim belli oldu sizlerle paylaşmak istedim 31 ağustos kız kınası 1 eylül kız evinde düğün. 7 eylül erkek kınası 8 eylül erkek evinde düğünde.

hayırlı uğurlu olsun canım benim

aynı haftalardayız ne güzel

Sinirim bozuldu ya bi özel numara aradı açtım "aşkımmmm" dedi kapattı... sesini alamadım acaba canım benle oyun mu oynuyor dedim sonra bi daha aradı "aşkım ne yapıyorsun" dedi bende aldım tabi sesini... siz kimsiniz dedim kapattım 6-7 kez daha aradı meşgule attım... canımı aradım ses uykulu canım uyuyor musun dedim evet dedi beni sen mi aradın dedim hayır dedi... aşkım diye biri aradı dedim uyku sersemi ımm ımm dedi tamam hadi sen uyu dedim kapattı... İdrak edemedi bana sapık dadandığını.. neyse bi daha aramadı inşallah aramaz daha yoksa telefonumu değiştirtir bana canım

Gunaydın kızlar.
Trıplııı duzeldın ınsallah bugun daha.Selçukta çok hasta.Bogazı antıbıyotıge ragmen geçmiyor 4 gündür.Sürekli ter.Ağzında aftlar çıktı ateşten.Salgın mıdır nedir
Humeyra bende nefret edıyorum gızlı numaralardan ondan gızlı numaralara kapattım.Tanımadıgım numarayı açmayı da hiç sevmiyorum.
Gecen sene bır numara devamlı mesaj atıyordu banada ama cevap vermedıkce daha da atıyodu sacma sapan naber nasılsın falan diye.Aradıgımda ben sızı falanca sandım kusura bakmayın dıyodu.2-3 ay sonra yıne attı.En sonunda savcılıga verıyorum numarannızı haberınız olsun dedım tık yok sonra şükürr.Allah bulaştırmasın böylelerine.

Kızlar günaydın. Bugün daha iyiyim Chelzy'im. Evet salgın varmış. Bizim ofiste herkes hastaydı geçen hafta hatta turizm depertmanını karantinaya alalım diye dalga geçiyorduk biletçiler olarak. Bu hafta da ben hastalandım. Boğazlarımın acısı bayağı geçti. Dün hasta olan kızlardan birinden teraflu aldım bir tane belki de o iyi geldi. Deli gibi adaçayı, ıhlamur içtim bir de yumuşatsın diye. Şuan öksürük var bir de halsizlik, annemin dediğine göre ciğerlerimi üşütmüşüm. Cumartesiye iyileşeyim diye çabalıyorum. Size de çok geçmiş olsun canım. Onu ancak 1000'lik antibiyotikler iyileştirir sanırım çünkü af durumu bayağı ağır hastalandığında görülüyor dudaklarda.

Hmf722 çok sevindim tatlım. Eğer kesinleştirirsek son düğünün benden bir gün önce. 347'ler sırayla evleniyor.:123:

Hüm hüm telefonunu özel numaralara kapatırsan sorun olmaz.

hümm öylesine numara çevirip arayan sapıkar öyle çok ki. benimde sinirim bozulur öyle olunca. neyseki aramamış tekrar.

Valla demem billa demem. Öyle bir imkanım olsa ilk taliplisi ben olurum. Ev kuşu benim diğer adım. Yapcak hiç bir şey bulmasam yine sıkılmam.

bende ev kuşuyum valla sıkılıyorum ama evide çok seviyorum
çalışmadım hiç ama 3 sene üst üste staj yaptım sadece. çalışmak gerçekten çok zor evliyken dahada zordur heralde

Valla demem billa demem. Öyle bir imkanım olsa ilk taliplisi ben olurum. Ev kuşu benim diğer adım. Yapcak hiç bir şey bulmasam yine sıkılmam.

aynen bende sıkılmam.. oh mis gibi kitap okurum pc karşısına geçerim. okumasam çalışmazdım :=) off niye okutmuşlar beni

Valla 4 gün kar tatili yaptıgımız zaman bide üstüne 2 gün haftasonu ben sıyırıyodum evde.
Ev hanımlığı bana göre değil.Tamam bir atom karınca değilim amann gecemi gündüzüme katmıyorum ama olsun =)
Ama saat 4bucuktan sonra esra erolu izliyorum itiraf edeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…