Selam kızlar hepinize günaydınnnn.cok özlemişim burdakiherkesi ve muhabbetleri
bisüredir yoktum belki hatırlayanlar vardır arkadasım yoğunbakımda diye soylemiştim yurtdısına 2ameliyat daha oldu tabi bende onunlaydım bu sürec zarfında cok sükür suan cok iyi.keyfimde yerınde burayada kavustum ohhhh valla
Canım çok sevindim hatırlıyorum ben gelmiş geçmiş olsun.
çok geçmiş olsuunn hatırlıyorum bende çok sevindim yaaSelam kızlar hepinize günaydınnnn.cok özlemişim burdakiherkesi ve muhabbetleri
bisüredir yoktum belki hatırlayanlar vardır arkadasım yoğunbakımda diye soylemiştim yurtdısına 2ameliyat daha oldu tabi bende onunlaydım bu sürec zarfında cok sükür suan cok iyi.keyfimde yerınde burayada kavustum ohhhh valla
Canım sağol valla anne sözü dinlemedim hasta oldum. Dün yatağıma yatınca kendi kendime düşündüm evlenince ben hasta olunca kim bakacak bana, kime nazlanacağım ben, kim ıhlamur yapacak bana dedim...
Chelzy'im çok haklısın. Hayırlı zamanda hayırlı kişiyle inşallah, düzene oturtun sonrası gelir zaten ama düzen olmayınca sıkıntı. Biz yakınken problem olunca çözmekte zorlanıyoruz, uzaktan çok daha zor olur anlayabiliyorum.
Bu sene ilk defa hasta oldum ben daha, üşütme anlamında. Dün sesim gitti işte ilk defa, boğazlarımda çok şükür bir şey yok ufaktan bir öksürük var. Anne bakımıyla toparlarım diye düşünüyorum.
İçim dışım ıhlamur oldu canım ya.
eceeee hemen sana ıhlamur yapıcam kızz neden hasta oldun nazar var göz var herbişi va rüzerinde kuzum yaaaaa evlencen hasta masta olmaaa
hümeyra yaaaa şı elbiseni aşırı merak ediyorum bende bayıldım lütfen bitince buraya foto koyyyyy
olsun olsun sen içine kuş burnu ve bol limonda koy öyle iç
kızlaaaaarr yanıyorum yardım edinnn(((( biber doğradım meğerse acıymışşş ellerim fena halde yanıyor nasıl geçerrrr.. (
selam kızlarrrr
öğretmen arkadaşlara sormak istiyorum zorunlu görevimiz kalkmadan eş durumundan tayin isteyebiliyo muyuzzz ??? eğer isteyebiliyosak en acilinden bascam nikahı
Canım beniim zorunlu görev değil de adaylığının kalkmasını beklemek zorundasın 1 yıl eş durumu için.
Sen yine de bas nikahı ama :))
canım benim 12 eylülde kalkıyo adaylığım. eş durumunu yazın yaparlarsa muhtemelen 30eylüle kadar diye belirticeklermiş geçmiş yıllarda öyle yapmışlar. o zaman beni de kapsıyo eş durumu
En acilinden deyince ben çok aşırı acil sanıp şu anki şubat eş durumu ataması için dedin sandım canım
Ağustosa eğer yine 30 eylülü kapsıyor diye belirtirlerse evett ağustosta eş durumuna başvurabiliyorsun
Ozaman Agustosta tercihlere 2-3 gün kala bile yaaparsınız nikahı.
2-3 gün kala yapınca geçerli oluyo mu en az 6 ay önce olması gerekiyo falan diye duymuştum ben
Valla canim o sadece bir soylentiden ibaret su anda 6 ay evlilik sarti.
okulumdaki anasinifci arkadasim 14 subatta nikah yaptilar.bugun mebbis bilgileri soyadi medeni hali falan guncellendi ve yarin tercih yapiyor.
selam kızlarrrr
öğretmen arkadaşlara sormak istiyorum zorunlu görevimiz kalkmadan eş durumundan tayin isteyebiliyo muyuzzz ??? eğer isteyebiliyosak en acilinden bascam nikahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?