347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım çok sevindim hatırlıyorum ben gelmiş geçmiş olsun.

çok geçmiş olsuunn hatırlıyorum bende çok sevindim yaa
tripliii bitanem düğün konuşulmuş ne güzel tatlıya bağlanmış güzel haberlerle dönün böyle kızlar hep inşallaahh
yazamasamda takipteyimmm

Canım o kadar zor ki uzaktan sağlıklı bir ilişki yürütebilmek.
Ekstra efor,ekstra fedakarlık gerektiriyor ve çok yoruluyor insan ama sonu guzel olsun diye zorluklara katlanmak istiyorsun.Yanyana olsan tartıssan kavga etsen bır bulusuyorsun tüm herşeyi unutuyorsun.Uzaktan en ufak tartısmayı unutabılmek için bile çaba hacıyosun.
Cok uzun vadelı hedef koymuyorum kendıme artık o yuzden.Hayırlısıysa yolunda ınsallah gıder herşey ve yıne hayırlısıysa olur hersey dıyorum.
Bakma düğün dernek ev döşeme diyorum da onlar hep ikinci plan ilk etapta o sürece doğru kişiyle sorunsuz girebilmek.
İnşallah nasibimiz açıktır hepimizin.

hava buzz gibi bu ne yaa donuyoruz resmen

triplim çok geçmiş olsun canım dikkat et anneciğin iyileştirir hemencik seni

kilebek sende hoşgeldin canım arkadaşında iyiymiş şükür geçmişler olsun sizede

chelzy canım çok haklısın uzaktan ilişki yürütmek çok zor. ikiniz içinde en doğru zamanda hayırlısı olur inşallah

Son düzenleme:
eceeee hemen sana ıhlamur yapıcam kızz neden hasta oldun nazar var göz var herbişi va rüzerinde kuzum yaaaaa evlencen hasta masta olmaaa

hümeyra yaaaa şı elbiseni aşırı merak ediyorum bende bayıldım lütfen bitince buraya foto koyyyyy

Hahahah gözü olanın gözü çıksın. Ihlamurdan bıktım ama senin elinden içerim yivrum, sağolasın.

olsun olsun sen içine kuş burnu ve bol limonda koy öyle iç

Limonlu içiyorum Duyguş ama geçmiyor, sesim geri gelmiyor. Cts'ye kadar gelmesi lazım.

kızlaaaaarr yanıyorum yardım edinnn(((( biber doğradım meğerse acıymışşş ellerim fena halde yanıyor nasıl geçerrrr..(

selam kızlarrrr
öğretmen arkadaşlara sormak istiyorum zorunlu görevimiz kalkmadan eş durumundan tayin isteyebiliyo muyuzzz ??? eğer isteyebiliyosak en acilinden bascam nikahı

selam kızlarrrr
öğretmen arkadaşlara sormak istiyorum zorunlu görevimiz kalkmadan eş durumundan tayin isteyebiliyo muyuzzz ??? eğer isteyebiliyosak en acilinden bascam nikahı

Canım beniim zorunlu görev değil de adaylığının kalkmasını beklemek zorundasın 1 yıl eş durumu için.
Sen yine de bas nikahı ama :))

Canım beniim zorunlu görev değil de adaylığının kalkmasını beklemek zorundasın 1 yıl eş durumu için.
Sen yine de bas nikahı ama :))

canım benim 12 eylülde kalkıyo adaylığım. eş durumunu yazın yaparlarsa muhtemelen 30eylüle kadar diye belirticeklermiş geçmiş yıllarda öyle yapmışlar. o zaman beni de kapsıyo eş durumu

canım benim 12 eylülde kalkıyo adaylığım. eş durumunu yazın yaparlarsa muhtemelen 30eylüle kadar diye belirticeklermiş geçmiş yıllarda öyle yapmışlar. o zaman beni de kapsıyo eş durumu

En acilinden deyince ben çok aşırı acil sanıp şu anki şubat eş durumu ataması için dedin sandım canım
Ağustosa eğer yine 30 eylülü kapsıyor diye belirtirlerse evett ağustosta eş durumuna başvurabiliyorsun
Ozaman Agustosta tercihlere 2-3 gün kala bile yaaparsınız nikahı.

2-3 gün kala yapınca geçerli oluyo mu en az 6 ay önce olması gerekiyo falan diye duymuştum ben

2-3 gün kala yapınca geçerli oluyo mu en az 6 ay önce olması gerekiyo falan diye duymuştum ben

Valla canim o sadece bir soylentiden ibaret su anda 6 ay evlilik sarti.
okulumdaki anasinifci arkadasim 14 subatta nikah yaptilar.bugun mebbis bilgileri soyadi medeni hali falan guncellendi ve yarin tercih yapiyor.

Valla canim o sadece bir soylentiden ibaret su anda 6 ay evlilik sarti.
okulumdaki anasinifci arkadasim 14 subatta nikah yaptilar.bugun mebbis bilgileri soyadi medeni hali falan guncellendi ve yarin tercih yapiyor.

ne güzel ya darısı başımıza, benim kurtulmam lazım bu okuldan

selam kızlarrrr

isteyebilirsin canım muaf gibi oluyorsun bu sayede ama ayrılırsan tekrar gönderirilirsn onu da unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…