347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gündüz tamam da gece böyle rahat olur mu sence :44::44::44::44: Sen yat ben pcye bakayım mı diyeceğim???

Aaa gece evli bayan dolu burası onlar takılıyorsa sorun yok demektir
cicim aylarının tadını çıkar da damlarsın buraya yine

ayyy çok güldüm geçmişi okurken hamama mı gidiyomuşuzzzz ben istiyorum gelin hamamı olmadan hayatta evlenmem yaz günü fenalık geçirticem bütün arkadaşlarıma
kızlar çok teşekkürler beyaz eşya tavsiyeleriniz için bizde yarın akşam bakıcaz alıcı gözüyle bakalım neye karar vericez ama muhtemelen arçelik olcak gibi en çok onları beğendim ben. Ececim benim beğendiğim buzdolabı da bu
2486 CEI Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı
bu arada bornozun çok güzelmiş güle güle kullan güzel günlerde canım.
nenacım bende bacak, koltuk altı ve genital için gittim lazere benimkinin hiçbiri tam olarak bitmedi ama bunada şükür diyorum hem çok azlar hemde çok geç çıkıyolar o yüzden tavsiye ederim ben.

Haklısın canım o konuda Uğur enişte iş bulamadı demi daha? ;Benim Uğuruma sürünsün bari

paşam seçici davranıyor. Bana da Allah bi sakinlik verdi sürekli türk sineması izlemesi dışında dert etmiyorum Birşeyler olacak Allah'ın izniyle içim rahat.

Maşallah canım çok güzek buzdolabı ve bayağı büyük Aslında az yemek için küçük dolap almak lazım ihihiih

Bende istiyorum gelin hamamı Ece de diyor Allah korusun kayıp düşersin.... sizde artık düşünün de sende listeye giriver artık

Anam anam o buzdolabı nasıl dolacak

aşkoşumla konuştum geldim ekranın içine elimi uzatasım geliyo yaa ühühüüüüü ağlayasım geldi çok
2 gündür nette de bi sorun var heralde görüntü donup duruyo resmimle konuşuyomuş gibi oluyo yaa

Canım benim ya izne gelir de inşallah görürsünüz hasret gidersiniz kalanı da zaten çabuk geçer

evet birazcık geniş buzdolabı ama ben öyle seviyorum napıyım artık sizin evlerden takviye alırız içini doldurmak için
kaysamda düşsemde o gelin hamamı olacakkk en iyisi düğünden bi ay falan önce yapmak nolur nolmaz

Canım benim ya izne gelir de inşallah görürsünüz hasret gidersiniz kalanı da zaten çabuk geçer

bakalım canım yaa inşallah

bugün diyorum erken çıkma ihtimali falan var mı diye. arkadaşlarımız önceden 45 gün erken tezkere almışlardı izin kullanmadan ama yasaklanmış artık öyle yapmak (

bakalım canım yaa inşallah

bugün diyorum erken çıkma ihtimali falan var mı diye. arkadaşlarımız önceden 45 gün erken tezkere almışlardı izin kullanmadan ama yasaklanmış artık öyle yapmak (

kıyamam ben sana canım ya az daha sabret az kaldı bak son zamanlar düğün hazırlıklarıyla geçicek zaten çabucak biticek gidicek

o zaman izne gelsin canım madem yok
:44::44::44::44::44:
karar vermesi ona kaldı artık kendin bilirsin dedim

kıyamam ben sana canım ya az daha sabret az kaldı bak son zamanlar düğün hazırlıklarıyla geçicek zaten çabucak biticek gidicek

bi ara iyi oluyorum bi ara böyle geliyorlar bugünde baya geldiler canım sıkıldı çok özledim

karar vermesi ona kaldı artık kendin bilirsin dedim

bi ara iyi oluyorum bi ara böyle geliyorlar bugünde baya geldiler canım sıkıldı çok özledim

Kuzularım ben bugün erken çıkıyorum... ( yalnız duyan da saati 9 sanır ) Yarın bursaya gideceğiz ailemle haftasonu için... babamın işi varmış dedik bizde gelelim bu saye de ordan çeyizime bişeyler bakacağım gitmeden gelirim yolda da sizinleyim Turkcell internet sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…