Şartların en uygun olduğu zamanı bekliyoruz maddi manevi
Evlendikten sonra niye gelemiyorsun kız
Hadi balayında anlarım da sonrası da mı yok
Gündüz tamam da gece böyle rahat olur mu sence :44::44::44::44: Sen yat ben pcye bakayım mı diyeceğim???
Aaa gece evli bayan dolu burası onlar takılıyorsa sorun yok demektir
cicim aylarının tadını çıkar da damlarsın buraya yine
Haklısın canım o konuda Uğur enişte iş bulamadı demi daha? ;Benim Uğuruma sürünsün bari
ayyy çok güldüm geçmişi okurken hamama mı gidiyomuşuzzzzben istiyorum gelin hamamı olmadan hayatta evlenmem yaz günü fenalık geçirticem bütün arkadaşlarıma
kızlar çok teşekkürler beyaz eşya tavsiyeleriniz için bizde yarın akşam bakıcaz alıcı gözüyle bakalım neye karar vericez ama muhtemelen arçelik olcak gibi en çok onları beğendim ben. Ececim benim beğendiğim buzdolabı da bu
2486 CEI Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı
bu arada bornozun çok güzelmiş güle güle kullan güzel günlerde canım.
nenacım bende bacak, koltuk altı ve genital için gittim lazere benimkinin hiçbiri tam olarak bitmedi ama bunada şükür diyorum hem çok azlar hemde çok geç çıkıyolar o yüzden tavsiye ederim ben.
ayyy çok güldüm geçmişi okurken hamama mı gidiyomuşuzzzzben istiyorum gelin hamamı olmadan hayatta evlenmem yaz günü fenalık geçirticem bütün arkadaşlarıma
kızlar çok teşekkürler beyaz eşya tavsiyeleriniz için bizde yarın akşam bakıcaz alıcı gözüyle bakalım neye karar vericez ama muhtemelen arçelik olcak gibi en çok onları beğendim ben. Ececim benim beğendiğim buzdolabı da bu
2486 CEI Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı
bu arada bornozun çok güzelmiş güle güle kullan güzel günlerde canım.
nenacım bende bacak, koltuk altı ve genital için gittim lazere benimkinin hiçbiri tam olarak bitmedi ama bunada şükür diyorum hem çok azlar hemde çok geç çıkıyolar o yüzden tavsiye ederim ben.
paşam seçici davranıyor. Bana da Allah bi sakinlik verdi sürekli türk sineması izlemesi dışında dert etmiyorumBirşeyler olacak Allah'ın izniyle içim rahat.
İnşallah Allahım hayırlısını versin bana da versin bi iş inşallah
Aminnnnnnnnnnnn
aşkoşumla konuştum geldim ekranın içine elimi uzatasım geliyo yaa ühühüüüüü ağlayasım geldi çok
2 gündür nette de bi sorun var heralde görüntü donup duruyo resmimle konuşuyomuş gibi oluyo yaa
Canım benim ya izne gelir de inşallah görürsünüz hasret gidersiniz kalanı da zaten çabuk geçer
bakalım canım yaa inşallah
bugün diyorum erken çıkma ihtimali falan var mı diye. arkadaşlarımız önceden 45 gün erken tezkere almışlardı izin kullanmadan ama yasaklanmış artık öyle yapmak(
bakalım canım yaa inşallah
bugün diyorum erken çıkma ihtimali falan var mı diye. arkadaşlarımız önceden 45 gün erken tezkere almışlardı izin kullanmadan ama yasaklanmış artık öyle yapmak(
karar vermesi ona kaldı artık kendin bilirsin dedim
o zaman izne gelsin canım madem yok :44::44::44::44::44:
kıyamam ben sana canım ya az daha sabret az kaldı bak son zamanlar düğün hazırlıklarıyla geçicek zaten çabucak biticek gidicek
karar vermesi ona kaldı artık kendin bilirsin dedim
bi ara iyi oluyorum bi ara böyle geliyorlar bugünde baya geldiler canım sıkıldı çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?