- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Kuzularım ben bugün erken çıkıyorum... ( yalnız duyan da saati 9 sanır) Yarın bursaya gideceğiz ailemle haftasonu için... babamın işi varmış dedik bizde gelelim bu saye de ordan çeyizime bişeyler bakacağım gitmeden gelirim yolda da sizinleyim Turkcell internet sağolsun
oooo gezmek var kaç kaç iyi geceler canım ii yolculuklar şimdiden
güzel güzel ciciler al bursadan çeyizinde
Sen kaç kilosun ki 46-47 falan mı?????
O setin içinde ayak havlusu yok canım, ayak için terlik var
hepinize günaydın kuşlarr... istanbul da muhteşem bir hava ağaçlar da bahar çiçekleri açmış yer yer çim ve yeşillik görünmekte,öğrenciler okullarına gençler işlerine gitmekte her taraf trafik korkuyorum valla yakında tren yolu da kilitlenmesin trafikten
eceeeeeeeee canımmm bn desteksiz attım galiba akşam baktgmda ayak havlusu yokmuş,ben alalı baya oldugu için yanlış anımsamışım... ı'm sorrybnm takım uzun bedenıde m/L gökhana tam gelir çünkü 2 sene önce ona bornoz almıştım large gyio banada m biraz büyük geldi ama gökhan sevdi içinde güzel kayboluomuşum boyda minik kollar gömüldü içine falan zaten gecen yıl aldım taksıtle taksıdı yenı bitti .... değiştirme gibi bi lüxüm yoktur die düşünüorum büyük geldiği için... kendime o renk english home dan alıcam small beden 50 tl bsy orada...
mügeee tamam gitidorum lazere parayada acımıcam her ay zaten ağdaya 50 tl bayılıorum bazen param olmuo jilete vuruorum o da rahatsız edio... acıo ama lazere karar verdim...
Yok canım ben 50-55 arası gidip geliyorum boyum 1.78'e yakın ondan zayıfım.
Canım evet terlikler var. Dedim ayak havlusu da ne oluyor bende çıkmadı öyle bir şey çünkü.
Olsun canım zaman geçince unutuyor insan. Ben çeyizime neler aldım unuttum valla ama annem dün alma artık koycak yerimiz kalmadı dedi. Benim odamdaki dolaplar yerden tavana kadar doldu ve bir de küçük oda kapı açılıp kapanmıyor artık ne almışım gerçekten.
Bu arada Merciiiim duy beni geçen sene o dolabı bizde beğendik ama hazır mutfaklardaki dolap yeri bu dolabın ölçülerine uymuyor. Mutfakları standart çalışıyorlar bu dolap için ya mutfak yaptıracaksınız ya da mutfakta dolap için ayrılan kısma koymayacaksınız. Biz ondan vazgeçtik standart boyutlarda alacağız.
Günaydın Kuzucuklarım347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ
Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına:119:
19 Mayıs 2013 Düğün...................... 79:123:
Dygg: 16 Haziran 2013 Kına:119:
23 Haziran 2013 Düğün..................... 114:123:
İnciçiçeği35: ? Ağustos 2013 Kına:119:
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 182:123:
Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................192:123:
Nena87: 27 Eylül 2013 Kına:119:
29 Eylül 2013 Düğün....................... 212:123:
hüm'üm günaydın canım iyi yolculuklar bursaya gidiomuşsun bol bolll gez, bi kaç hafta sonra bende gidicem kumaşlar almaya... kardeşim haftanın 1 günü bursaya gidiyor çalışmaya dedim ablanıda at bi gün işim var diye
Günaydın Kuzucuklarım347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ
Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına:119:
19 Mayıs 2013 Düğün...................... 79:123:
Dygg: 16 Haziran 2013 Kına:119:
23 Haziran 2013 Düğün..................... 114:123:
İnciçiçeği35: ? Ağustos 2013 Kına:119:
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 182:123:
Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................192:123:
Nena87: 27 Eylül 2013 Kına:119:
29 Eylül 2013 Düğün....................... 212:123:
yaaa liste mükemmel hayatım açılışı sen yapıosun kapanışı ben yapıorum daha ne olsun????
Bu arada Merciiiim duy beni geçen sene o dolabı bizde beğendik ama hazır mutfaklardaki dolap yeri bu dolabın ölçülerine uymuyor. Mutfakları standart çalışıyorlar bu dolap için ya mutfak yaptıracaksınız ya da mutfakta dolap için ayrılan kısma koymayacaksınız. Biz ondan vazgeçtik standart boyutlarda alacağız.
evet nena yaaaaaaa ne demek kapanışı ben yapıyorum biz napıcaz evde mi kalcazzz
Çeyiz topiği yapsam mı ben acaba :44::44::44::44:
yap hayatım bende bu hafta sonu üst kattaki çeyiz poşetlerimi kurcalim fotograf cekim bende acıcam topiğimi yaşasın
benim çeyizlerimin hepsi kocaelindeki evimize gitti orda kullanmadığımız bi odada duruyolar o yüzden yapamıyorum topic falan
Ajandan bak orda yazanı google amcaya yaz hemen resmi çıkar tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?