Evet canım aynı... Valla ben 63 kiloyum M bana tam oldu canım da 78 kilo L da ona tam oldu.... ona göre bi gözünde canlandırıver :)
Canım kına tarihini bilmiyordum soru işareti koydum... Ne zaman kınan???
Demekki ben M'nin içinde sallanacağım, aşkım da tek kolunu giyer artık.
Ayyy dayanamadım sordum şimdi evdeki bornozuda largemış kilo alırsa ben hamile kalınca giyerim artık.
Biz evleneceğiz de ooooo bebek yapacağız da önce siz bi yapın da sizden tecrübe edinelim bizde hu hu duydun mu komşu
Canım benim amin ama önden sizler kuşum bize daha çok var. Aşk tazeliyorken tam da sırası bence bir aşk bebeşinin.
hmm bilmiyorum ki :44: evde olacağı için büyük ihtimalle bir gün önce olur
ayy sormayın geçen hafta kenardan köşeden döndük valla, yıllardır ilaçla adet olurum , bu ay ilaç içmeme rağmen 6 gün erkenden kanama başladı , hemen doktora gittim , bebek olabilir dedi , Allahtanki bi terslik yok şimdi , bebekte yok , kanamada yok , herşeyin hayırlısı , sağlıklısı olsun canlarımmm
biz henüz hazır değiliz sanki , kazayla olursa bilemem ama biraz beklicez sanırım , bişi olursa hemen haber veririmm
hem ben önceliği STANKİye veriyorum , önden o sonra benn
benim herif şimdi halı sahadan geldi fıstıklarr , muzlu süt istiyor , ben kaçtımm , öpüyorum hepiciğinizii
hmm bilmiyorum ki :44: evde olacağı için büyük ihtimalle bir gün önce olur
Tamam düzenlerim tatlım... burdan kaç gün kaldığını göreceğiz artıkSadece düğüne kaç gün olduğunu yazacağım
Nena nerelerdesin yaw? Benimkinde niye ayak havlusu yok? İhtiyaç var mı ki ona yoksa sorun değil de. Birde seninkini bedeni ne beden var mı bunlarda.
Ya aslında ben bunları sorardım da mağazaya gittiğimde bugün mal çekeceklerdi gelmemişti ben gelmişken başka şeyler bakayım o zaman cts yine geleceğim zaten o zaman alırım dedimki araç geldi, getirmişler bornoz takımımı bende o heyecan mutlulukla birşey soramadım aldım çıktım. Para da almadılar zaten sahibi nişanlımın arkadaşı o da bugün Antalya'ya uçmuş biz sonra Ego'yla hesaplaşırız diye tembih etmiş torbaya koydular gönderdiler beni. Ondan bir şey soramadım ama bu beden durumu kafama takıldı. Hadi ben M giyerim büyük müyük idare ederim de L bizimkine ufak gelmesin.
Çiçeğim çok yorulursunuz 2 gün önce yap bari. Annen ne zaman evi toplayacak temizleyecek ertesi gün düğün olmaz. Acı kadına. Dışardan kimse gelmicekse 1 hafta önce iyidir. Bende pzts evleniyorum cts kına yaparım belki. O zaman gelsin öyle karar vereceğim olmasada olur.
Bu arada ben kaçar duşa girip yatıyorum yarın son iş günü yuppi. Hepinize iyi geceler.
tamam canım sağol çok iyi olmuş valla iyi düşünmüşsün
ayy sormayın geçen hafta kenardan köşeden döndük valla, yıllardır ilaçla adet olurum , bu ay ilaç içmeme rağmen 6 gün erkenden kanama başladı , hemen doktora gittim , bebek olabilir dedi , Allahtanki bi terslik yok şimdi , bebekte yok , kanamada yok , herşeyin hayırlısı , sağlıklısı olsun canlarımmm
biz henüz hazır değiliz sanki , kazayla olursa bilemem ama biraz beklicez sanırım , bişi olursa hemen haber veririmm
hem ben önceliği STANKİye veriyorum , önden o sonra benn
benim herif şimdi halı sahadan geldi fıstıklarr , muzlu süt istiyor , ben kaçtımm , öpüyorum hepiciğinizii
Anaaa
Gece hareketli burası
Anca beraber kanca beraberBirlikte sayacağız
Ben ve Müge hep burdayız zaten sen gelmiyon
Ne tembelsiniz yaww.... Biz sizi geçersek anaaaa deyip gözünüz böyle açık kalmasın haaa
Kız geceleri bakıyorum ben aşağıda kimse olmuyor
1 e kadar falan hep sohbet ediyoruz biz mügeyle.. evlendikten sonra gelemeyecem ya ben ona yanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?