347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canlarım bornozum çok çok güzel yanlız bunlarda beden var mı? Benim kutumda M/L yazıyor. Erkek için daha büyük bedenlisi yok dimi bunların? Ben sormayı unuttum standart mı bunlar?

Cepten de çektim.

İyiyiz sen nasılsın???

iyi olmaya çalışıyorum Huhuşum , yeni okulumda çok sıkıntım var , ders saatimi tamamlamak için 2. bi okula gidiyom , çook yoğun çalışıyorum bu dönem , canımı çıkarıyorlar desem yeridir

iyi giden tek şey ; kocacımla aşk tazeliyoruz , sanki başa sardık evliliğimizi

sizlerde durumlar nasıllar ? sizinde düğüne az kaldı canımm , tatlı yorgunluk vaktiniz gelmişşş

canım benimki uzun bileklere kadar içinde havlu terlik var baş havlusu ayak havlu komple bı takım 299 tl ye almıstım ben ve evet dediğin gibi çok agır ben evime getrtniştim kendim taşımadım....

Canım bu sette 2 bornoz, 2 vücut, 2 baş, 2 adette terlik var. Ayak havlusu yok. 8 parça bu set. Senin aldığın başka bir şey mi ki?

Nerelerdesin sen bebeğim ya. Hasret kaldık. Söyle onlara çok yormasınlar seni. Topikçe toplanır döveriz onları.

çok güzel hayatım iyi günlerde kullanın.
valla hiç dikkat etmedim ben yazıyormu yazmıyormu. ben açıp bakmadım bile uzun mu kısa mı nasıl bişey diye. şöyle bi üstten açıp bakmıştım o kadar

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına :119:
19 Mayıs 2013 Düğün...................... 80 :123:
Dygg: 16 Haziran 2013 Kına :119:
23 Haziran 2013 Düğün..................... 115 :123:
İnciçiçeği35: ? Ağustos 2013 Kına :119:
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 183 :123:

Tripliii
: 9 Eylül 2013 Düğün..........................193 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına :119:

29 Eylül 2013 Düğün....................... 213 :123:

Valla öyle canım.. Allah yardımcın oılsun inşallah... Benimde canım işe başladı çok şükür bende iş arıyorum Allah ım izniyle bulacağım inşallah

Nena nerelerdesin yaw? Benimkinde niye ayak havlusu yok? İhtiyaç var mı ki ona yoksa sorun değil de. Birde seninkini bedeni ne beden var mı bunlarda.

Ya aslında ben bunları sorardım da mağazaya gittiğimde bugün mal çekeceklerdi gelmemişti ben gelmişken başka şeyler bakayım o zaman cts yine geleceğim zaten o zaman alırım dedimki araç geldi, getirmişler bornoz takımımı bende o heyecan mutlulukla birşey soramadım aldım çıktım. Para da almadılar zaten sahibi nişanlımın arkadaşı o da bugün Antalya'ya uçmuş biz sonra Ego'yla hesaplaşırız diye tembih etmiş torbaya koydular gönderdiler beni. Ondan bir şey soramadım ama bu beden durumu kafama takıldı. Hadi ben M giyerim büyük müyük idare ederim de L bizimkine ufak gelmesin.

Nerelerdesin sen bebeğim ya. Hasret kaldık. Söyle onlara çok yormasınlar seni. Topikçe toplanır döveriz onları.

Tripliim burdayım kuşum yaa, 15 tatilde memleketteydik , geldiğimizden bu yanada okulların yoğunluğu çok yordu valla ,dövün onları dövüünn
birde herifim geldiğinden bu yana pek giremiyorum nete , sizler son gaz devam ediyorsunuz hazırlıklara, harikasınız , hepinizin mutluluğu bir ömür daim olsun inşAllaahhh

fıstıklarıımmmm yine başlamış geri sayımlarrr ,tütütü MAŞALLAH
hele yapın düğünleri hep beraber bebiş sayalım inşAllahhh

Biz evleneceğiz de ooooo bebek yapacağız da önce siz bi yapın da sizden tecrübe edinelim bizde hu hu duydun mu komşu

ama bu çok güzel olmuş ki ellerine sağlık

Canım benim amin ama önden sizler kuşum bize daha çok var. Aşk tazeliyorken tam da sırası bence bir aşk bebeşinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…