- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
hayırlı olsun canım güle güle kullan cicileriniyatak örtümü, salonuma.boncuklü antep işi takım,bambu el havlusu , abiyem.için dantel, erkek evi beni çıkarmaya gelince onların arabasına baglamak için havlular, hurclar önlükler bayağı bi azalttık çok şükür
evet tabi.canım.herkesin bütçesine göretabi.istek de önemli.hangisini.beğendiysen inşallah olur
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr derslerin hepsinden geçmişim 3 Tane AA 2 tane BA
Yarın size bir iyi haber daha veririm inşallah
gözünaydın canım ohh rahatladın hadi
hayırdır inşallah iyi haber deyince aklıma bişey geldi amahadi bakalım bekliyoruz merakla
gözünaydın canım ohh rahatladın hadi
hayırdır inşallah iyi haber deyince aklıma bişey geldi amahadi bakalım bekliyoruz merakla
duygu sen geçen henna gelinlik deyince sitesine bakmıştım bende bu gelinliği çok beğendim muhteşem görünüyo
yok canım düşündüğün şey değilEşimin iş bulma durumuyla ilgili. Yarın son görüşmesi var.
Allah o haberleri vermeyi de nasip eder inşallah
yok canım bi hafta 3 gün bi hafta 4 gün gidiyorum herkes ne kadar zayıfladın diyo bu aralar benimde hoşuma gidiyo bırakmam sporu artıkMerci sporun nasıl gidiyor hiç yazmıyorsun sporu ekiyor musun yoka
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr derslerin hepsinden geçmişim 3 Tane AA 2 tane BA
Yarın size bir iyi haber daha veririm inşallah
yok canım bi hafta 3 gün bi hafta 4 gün gidiyorum herkes ne kadar zayıfladın diyo bu aralar benimde hoşuma gidiyo bırakmam sporu artık
canım inşallah işi hallolur da artık türk filmi izlemek zorunda kalmazsınşaka bi ya inşallah girer işe
Ooo bak o enerji bana bile yansıdı merci sen zayıfladın ya
canım zayıfladığıma bakma hiç enerjim yok bu aralar mevsim geçişinden midir nedir hiç bilmiyorum kaslarıma kramplar giriyo, yorgun hissediyorum kendimi . bide dün nur topu gibi bi uçuğum oldu tam üst dudağımın ortasında kocaman sanki botoks yaptırmışım gibi duruyo
geçmiş.olsun canım benimde.dudağımin iki köşesi de yara oldu artık.ne kadar icimi sıkıyorum ki yaralar bağladım :-( sana.ne.olducanım zayıfladığıma bakma hiç enerjim yok bu aralar mevsim geçişinden midir nedir hiç bilmiyorum kaslarıma kramplar giriyo, yorgun hissediyorum kendimi . bide dün nur topu gibi bi uçuğum oldu tam üst dudağımın ortasında kocaman sanki botoks yaptırmışım gibi duruyo
Kızlar nasılsınız?
Mügem al canım sonra ödemede zorluk çekmezsin. Nasılsa bu sene evleneceksiniz, hani seneye olsa yeni modeller çıkar bekleyin diyeyim de nasıl olsa bu sene evleniyorsunuz al başla ödemeye inan ki sonra iyi ki almışım dersin. Evin ıncığı cıncığı hiç bitmiyor. Planlı programlı gitmeye çalışıyorum.
.
geçmiş olsun canım, uçuğun sebebi kimdir nedirokuldaki müdür mü yoksam?
geçmiş.olsun canım benimde.dudağımin iki köşesi de yara oldu artık.ne kadar icimi sıkıyorum ki yaralar bağladım :-( sana.ne.oldu
geçmiş olsun şekerlerim stresten oluyo hep benim de bişeye sıkılıp üzüldüğümde ağzımın içinde aftlar çıkıyo. kendi küçük ama acısı büyük oluyo
bilmiyorum bu sefer nedenini bütün streslerim üst üste binince oldu heralde bu yıl bitsin istiyorum artık yaz gelsin tatil yapıyım
bilmiyorum bu sefer nedenini bütün streslerim üst üste binince oldu heralde bu yıl bitsin istiyorum artık yaz gelsin tatil yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?