347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hayırlı olsun canım güle güle kullan cicilerini

evet tabi.canım.herkesin bütçesine göre tabi.istek de önemli.hangisini.beğendiysen inşallah olur

aynen canım anneme çok yüklenmek istemiyorum o yüzden iyi geldi bizede sağol bakalım nişanlımla konuşup karara bağlıcaz artık bu gece :))

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr derslerin hepsinden geçmişim 3 Tane AA 2 tane BA

Yarın size bir iyi haber daha veririm inşallah

gözünaydın canım ohh rahatladın hadi

hayırdır inşallah iyi haber deyince aklıma bişey geldi ama hadi bakalım bekliyoruz merakla

Merci sporun nasıl gidiyor hiç yazmıyorsun sporu ekiyor musun yoka
yok canım bi hafta 3 gün bi hafta 4 gün gidiyorum herkes ne kadar zayıfladın diyo bu aralar benimde hoşuma gidiyo bırakmam sporu artık
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr derslerin hepsinden geçmişim 3 Tane AA 2 tane BA

Yarın size bir iyi haber daha veririm inşallah

canım inşallah işi hallolur da artık türk filmi izlemek zorunda kalmazsın şaka bi ya inşallah girer işe

Ooo bak o enerji bana bile yansıdı merci sen zayıfladın ya

Kızlar nasılsınız?

Sezencim bir süre katlanacaksın artık değer bence onlar dünyanın en güzel varlıkları. Sen sağlıklı ol, o sağlıklı olsun gerisi boş. Doğsunda teyzeleri yesin onu. Bak Eda da çok güzel bir şeye değinmiş hamilelik takvimi yapta bizde takip edelim canım.

Mügem al canım sonra ödemede zorluk çekmezsin. Nasılsa bu sene evleneceksiniz, hani seneye olsa yeni modeller çıkar bekleyin diyeyim de nasıl olsa bu sene evleniyorsunuz al başla ödemeye inan ki sonra iyi ki almışım dersin. Evin ıncığı cıncığı hiç bitmiyor. Planlı programlı gitmeye çalışıyorum.

Duygum gelinlik konusunda orta yolu bulun ama taviz verme canım. Nasıl başlarsan öyle gider.

Ooo bak o enerji bana bile yansıdı merci sen zayıfladın ya

canım zayıfladığıma bakma hiç enerjim yok bu aralar mevsim geçişinden midir nedir hiç bilmiyorum kaslarıma kramplar giriyo, yorgun hissediyorum kendimi . bide dün nur topu gibi bi uçuğum oldu tam üst dudağımın ortasında kocaman sanki botoks yaptırmışım gibi duruyo

geçmiş olsun canım, uçuğun sebebi kimdir nedir okuldaki müdür mü yoksam?

geçmiş.olsun canım benimde.dudağımin iki köşesi de yara oldu artık.ne kadar icimi sıkıyorum ki yaralar bağladım :-( sana.ne.oldu

aynen canım annemde öyle düşünüyo nasılsa ödeyecez bari şimdiden başlasın diyor. nişanlım burda olsa 1dk bile düşünmeden alacağım bir model o olmayınca kararsız kaldım işte. msn gelince kararımızı belirleriz artık çünkü yarına kadar haber vermem gerekiyor

geçmiş olsun şekerlerim stresten oluyo hep benim de bişeye sıkılıp üzüldüğümde ağzımın içinde aftlar çıkıyo. kendi küçük ama acısı büyük oluyo

geçmiş olsun canım, uçuğun sebebi kimdir nedir okuldaki müdür mü yoksam?

geçmiş.olsun canım benimde.dudağımin iki köşesi de yara oldu artık.ne kadar icimi sıkıyorum ki yaralar bağladım :-( sana.ne.oldu

geçmiş olsun şekerlerim stresten oluyo hep benim de bişeye sıkılıp üzüldüğümde ağzımın içinde aftlar çıkıyo. kendi küçük ama acısı büyük oluyo

bilmiyorum bu sefer nedenini bütün streslerim üst üste binince oldu heralde bu yıl bitsin istiyorum artık yaz gelsin tatil yapıyım

bilmiyorum bu sefer nedenini bütün streslerim üst üste binince oldu heralde bu yıl bitsin istiyorum artık yaz gelsin tatil yapıyım

Yaz gelsin sıcaklarla boğuşmaya razıyım Çamaşır asana kadar ellerim dondu bugün buz gibi hava koskoca hafta sonu soğuk diye ayağımı kapının önüne atmadım.

Yaz gelsin pikniğe gidelim, ben deniz delisiyim denizden çıkmıyım Ohhhh hayali bile güzel

Ben sıcağı hiç sevmem kızlar güneşe.alerjim.var sarıyim y güneş te oluyorum sarı kırmızı sürekli krem krem çok hassas cildim maalesef... kışı da sevmem o zaman da ellerim morarir soğuktan.... en.çok sevdiğim ay eylüldür doğduğum ayı çok.severim bi de nisan-mayıs ılık bahar günlerini

Ooooohhh sefam olsun değmeyin keyfime
Ders bırakmadan ilk dönemi atlattım
Harlem shake yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…