347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

en çok bahar aylarını seviyorum yaa mayıs haziran eylülden kasıma kadar süper oluyo
yazında sıcak die offlayıp poffluyoruz ama kıştan iidir yaa

ben normalde çok severim kışı ama bu yıl o kadar çok üşüdüm ki yok yok sıcaklara razıyım ben yaz gelsin artıkkk

ewt canım öyle düşünüyorum .. ikna ettim tamam dedi sonunda. demesede ben istediğimi yapcaktım

merhabalar kızlar nasılsınız???

yorucu bir hafta sonu geçirdim arada girip okudum ama bşy yazamadım... dün bir de nikah vardı oraya gittim evlenen gelinin agzı kulaklarındaydı bende hüngür hüngür agladım insan evlilik arifesnde olunca ölemi oluo acaba ... bütün makyajım aktı sonra anca toparladım kendimi...nikahta evet dicem sırada babamla gözgöze gelmem lazım yoksa her an hayır diebilirim cnm babişim ne zorda kalıcak o gün ya kıyamam

Kolay gelsin canımm koşuşturmadasınız tabi.
Bu arada geçenlerde kancaevi soruyordun 1v1y'de kampanyaya girmiş.Bir göz at istersen

ay nenammm çok.duygulandim.bende şimdi evden çıkma muhabbetini atlatirsak gerisi daha kolay gelir herhalde

aşkkuşum yatak odasına okeyi verdi almış bulunuyoruz artık. kırmadı beni kıyamam ben ona ya çok seviyorum çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…