- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Yaz gelsin sıcaklarla boğuşmaya razıyımÇamaşır asana kadar ellerim dondu bugün buz gibi hava koskoca hafta sonu soğuk diye ayağımı kapının önüne atmadım.
Yaz gelsin pikniğe gidelim, ben deniz delisiyim denizden çıkmıyımOhhhh hayali bile güzel
Yaz gelsin sıcaklarla boğuşmaya razıyımÇamaşır asana kadar ellerim dondu bugün buz gibi hava koskoca hafta sonu soğuk diye ayağımı kapının önüne atmadım.
Yaz gelsin pikniğe gidelim, ben deniz delisiyim denizden çıkmıyımOhhhh hayali bile güzel
Ooooohhh sefam olsun değmeyin keyfime
Ders bırakmadan ilk dönemi atlattım
Harlem shake yapıcam
gözünaydın canım darısı 2. döneme olsun inşallah
Ooooohhh sefam olsun değmeyin keyfime
Ders bırakmadan ilk dönemi atlattım
Harlem shake yapıcam
Eda ve Sedulu ikinizi de tebrik eder basarilarinizin devamını dilerim :-*:-*:-*:-*:-*
Kızlar nasılsınız?
Sezencim bir süre katlanacaksın artık değer bence onlar dünyanın en güzel varlıkları. Sen sağlıklı ol, o sağlıklı olsun gerisi boş. Doğsunda teyzeleri yesin onu. Bak Eda da çok güzel bir şeye değinmiş hamilelik takvimi yapta bizde takip edelim canım.
Mügem al canım sonra ödemede zorluk çekmezsin. Nasılsa bu sene evleneceksiniz, hani seneye olsa yeni modeller çıkar bekleyin diyeyim de nasıl olsa bu sene evleniyorsunuz al başla ödemeye inan ki sonra iyi ki almışım dersin. Evin ıncığı cıncığı hiç bitmiyor. Planlı programlı gitmeye çalışıyorum.
Duygum gelinlik konusunda orta yolu bulun ama taviz verme canım. Nasıl başlarsan öyle gider.
bu sevincimiz kayıt yenileme için harç parası yatırana kadar sürer herhaldeparayı bayılınca kendimize geliriz
Eda ve Sedulu ikinizi de tebrik eder basarilarinizin devamını dilerim :-*:-*:-*:-*:-*
Günaydın herkeslere.
Iyılık ececm sen nasılsıınn ??
ay nenammm çok.duygulandim.bende şimdi evden çıkma muhabbetini atlatirsak gerisi daha kolay gelir herhaldemerhabalar kızlar nasılsınız???
yorucu bir hafta sonu geçirdim arada girip okudum ama bşy yazamadım... dün bir de nikah vardı oraya gittim evlenen gelinin agzı kulaklarındaydı bende hüngür hüngür agladım insan evlilik arifesnde olunca ölemi oluo acaba ... bütün makyajım aktı sonra anca toparladım kendimi...nikahta evet dicem sırada babamla gözgöze gelmem lazım yoksa her an hayır diebilirim cnm babişim ne zorda kalıcak o gün ya kıyamam
ooyyyyyyy evlenip başka şehre gidicekler için daha zooorrrrrrray nenammm çok.duygulandim.bende şimdi evden çıkma muhabbetini atlatirsak gerisi daha kolay gelir herhalde
ben aynı şehirdeyim.şimdilik.çok.şükürooyyyyyyy evlenip başka şehre gidicekler için daha zooorrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?