347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oo süper sağlıklı yaşamaya başlıyoruz topic olarak biz okulda da öyle yapıyoruz artık yeni bi projeye başladık her salı yeni bir sağlıklı besin tanıtıyoruz çocuklara, çarşambaları da eşofmanla gidiyoruz okula o gün spor günümüz perşembeleri de çocuklar kendi sağlıklı kahvaltılarını kendileri hazırlıyolar kendilerine meyveli yoğurtlar falan yapıyolar gerçek meyvelerden

hüm çok duygulanıyorum yaaaaa sizlerin bu şafakalrını Allah bizede nasip etsin burada beraber bekledik bilinmezlikleri üzüntülerimizi birlikte yaşadık hepinizdde ayrı ayrı heyecanlıyorum allah bizede nasip etsin

adını kyomayanlar tez vakittte aşklarını resmiyete döksünler chelzy için kendim için diğer herkes için dua ediyorum hep aklımdasınızzz

Amin canım inşallah Ne oldu canım? Ablası ne zaman evlenecekmiş eniştenin

merve sen ne güzel bir öğretmensin böyle bizim zamanmızdada böyle şeler vardı anaokulunda iyikide annişler göndermiş beni bende çocuğum olursa senin okuluna gönderrim teyzesi atanma hep burda kal

merve sen ne güzel bir öğretmensin böyle bizim zamanmızdada böyle şeler vardı anaokulunda iyikide annişler göndermiş beni bende çocuğum olursa senin okuluna gönderrim teyzesi atanma hep burda kal
canım valla çocuk yapınca bırakıcam ben bu işi o yüzden elinizi çabuk tutmanız lazım
Alanya ya canım
kendisi sıcak nedeniyle benim hiç aramın olmadığı tek tatil beldesidir ama otellerine söyleyecek söz yoktur. hangi otele gidiyosunuz?

Amin canım inşallah Ne oldu canım? Ablası ne zaman evlenecekmiş eniştenin

canım ablası bu sene evlenir söz ve nişan yapmammıza engel değil zaten benmkide onlar net karar versin söz nişan yapsalarda biz nişan yaparız şimdi evde herşey mualllakta olunca bizim elimiz kolumuz bağlı kalıyoru yoksa şu ara söz olucaktı bizimde onlar karar verseler bizde yapacaz hümüm diğer kızlar dualarınıza ihtiyacım var en hayırlısını dileyin lütfen

merveeee memuriyetnmi bırakıcan kız ne güzelll yer değiştirelim senle benim hayalimin mesleği eminim zordur ama çocuklara bayılıyorum gerçi sırf öğretmen değilsin resmen aile danışmanı oluyorsun bilmiş anne ve babalara laf yetiştirmek ayrıca zor çocuğum neden yemedi neden böle neden neden telefonun durmuyordur belkide benim sınıf öğretmeni tanıdığmız 1. sınıfı okuturken zar zor görüşmüştü bizlerle bostancıda ilköğretimde öğretmen olunca aillerde haliyle ilgili oluyor tepesine biniyolardı :)

Ben de hiç sıcağı sevmem ama mayıs olunca çok da aşırı sıcaklar başlamamış oluyor o yüzden güzel geçer diye tahmin ettik canım.. Ben kapalı olunca seçenekler az maalesef ama ben ailemle gitmiştim önceden çok memnun kalmıştık.. Buraya gidiyoruz

http://www.bera.com.tr/alanya/ana.php

anladım canım Allah yardımcınız olsun inşallah size de nişan yaparlar istediğiniz gibi bi güzel

evet canım tam olarak bende aynı durumdayım hepsi tepemde ve bunalıyorum ben o yüzden çok uzun süre bu mesleği yapabileceğimi sanmıyorum bide şöyle bişey var bütün enerjini okulda çocuklara verince evdeki çocuğunla ilgilenicek halin bile kalmıyo yarım gün olsada çookkk zor o yüzden çocuğum olunca bütün ilgimi çocuğuma vermek istiyorum ben. devlet memurluğu pek bana göre değil daha serbest çalışacağım kendi hayal gücümü kullanabileceğim bi meslekte daha mutlu olucam sanki. bu aralar düşünme aşamasındayım bakalım herşeyin hayırlısı. senini hakkında da herşeyin hayırlısı tatlım ne demişler geç olsun güç olmasın o yüzden hiç üzme kendini herşey olacağına varırmış elbet kavuşucaksınız birbirinize bak biz nişanlandıkta ne oldu sanki? bi yıl daha beklemek zorunda kaldık iş durumları için
çok hoş görünüyo otel canım çokkk güzel geçer inşallah balayınız ama ben bişey anlamadım siz ayrı havuzlara mı girceksiniz otelde ?

Evet canım ben erkeklerle aynı havuza giremediğim için.. ama aile için özel yer oluyor yani onu saatlik tutup sadece eşleriyle girme şansı oluyor. denize gireriz birlikte... zaten bizim için çok sağlıklı değilmiş havuz.. mikrop kapma sorunu varmış... onu bi araştıracağım ben

özel yerleri varsa süpermiş yoksa ayrı gayrı zor olur balayında. bol bol denize girersiniz zaten boşverin havuzu

özel yerleri varsa süpermiş yoksa ayrı gayrı zor olur balayında. bol bol denize girersiniz zaten boşverin havuzu

oyyy oyy muhabbete gel deniz havuz

hümeyra sevindim canım balayı olayına gitmeme durumu vardı iyi gidiyorsunuz

Son düzenleme:
Kızlar bu battaniye takımını çok beğendim. Daha önce trendyola girmiş ama kaçırmışım ya çok üzüldüm.

Sitesini de vereyim güzelliğine yakından bakın. Resme tıklayınca yaklaşıyor. İnternette indirimli görürseniz bana haber verir misiniz benim battaniyeli nevresim takımım yok ve bunu almam lazım. Mavisi de çok güzel.

Juliet LuocaPatisca.com

bunlar çamaşır makinasında yıkanıyor mu acaba

iyi geceler fıstıklar

yetenek sizsinizde ki baterist baha yı gördünüz mü yaa maşallah o nasıl tatlılık nasıl zekilik büyümüşte küçülmüş harikaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…