biz bayanlar çeyizliklerimizle ıssız bir adaya düşücek gibi hazırlanıyoruz maşallah
ayy benimkide turkuaz kahvesi. memnunsunuz yani. battaniyesi kullanışlımıdır diye düşünüp duruydum
aynen yatak örtüsü olarak kullanırım günlük olarak diye düşünmüştm bende
senin gösterdiğin de çok harikaymış canım rengi falan çok hoş
kızlarrrr yapmayın gözünüzü seviyim bu kadar çok nevresim takımı, battaniye felan almayın ben o kadar çok almışımki şimdi eskise de yenilerini alsam diye bakıyom ama 3 senede renklerinde solma bile yok, bazanın altıda daha hiç kullanmadığım şeylerle dolu sonra benim gibi yeni çıkan şeylere bakıp iç geçirirsiniz
Sağol tatlım darısı size olsunevet erken rezervasyonun son gününü yakaladık
,
Evet ben şimdi pcye geçtim de mürdüme de bayıldım
hımmm anladım canım.. sistit denen şey demi o? sana evlenmeden önce mi verdi doktor onu yoksa şikayetim var diye mi gittin? önceden önlem alma gibi bişey varsa yapalım biz onu
Canım çok kullanışlı bence yani annem çok memnun. Örtü olarak örtüyor bizimkisi ve çok güzel duruyor yani gece yatarken battaniye olarak örtmüyor. Sabah kalkıyor yatağını topluyor bunu örtüyor bazen.
ben çok almadım nevresim falan anneme kalsa daha alacaktı ama ben hiç mi daha sonra beğenip bişey almıcam bırak almayalım artık dedim durdu neyse
yok şikayetim olunca gittim. evet canım sistit.
bende uyumaya gidiyorum kızlar herkese iyi geceler
Kızlar ben yatıyorum yine güzel şeyler buldukça paylaşırım sizinle. Hepinize iyi geceler.
hımm o genelde oluyor dediler de mantar olmasın da aman o kötüymüş
mantarı bilmiyorum canım duymadımbakıyorum seni korkular sarmaya başlamış.
İyi yapmışsın canım ama evliler sürekli değiştiriyormuş nevresim 4-5 tane kullanıyoruz diyor arkadaşlarım.... biz öyle zırt pırt değiştirmiyoz yani ama evlenince öyle olmuyormuş
günaydın kızlarrGünaydın kızlar bende öksürüğü atlattım derken grip oldum çok fena. Burnum harıl harıl akıyor yahu.
günaydın kızlarr
ay geçmiş olsun canım bende aynıyım soyuluyo bde burnum kıpkırmızı paylaço gibiyiimmm salgın var heeep
hava kuru soğuk şuan bir sıcak bir soğuk oluyoo bu sene mevsimler karıştıı hadi hayırlısı.
sağol canım benim. iş konusunu naptınız biz pek sıkıntılardayızz o konudaSana da geçmiş olsun canım. Benimnde kıpkırmızı oldu valla acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?