347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım çok kullanışlı bence yani annem çok memnun. Örtü olarak örtüyor bizimkisi ve çok güzel duruyor yani gece yatarken battaniye olarak örtmüyor. Sabah kalkıyor yatağını topluyor bunu örtüyor bazen.

ben çok almadım nevresim falan anneme kalsa daha alacaktı ama ben hiç mi daha sonra beğenip bişey almıcam bırak almayalım artık dedim durdu neyse

yok şikayetim olunca gittim. evet canım sistit.

anladım canım bende öyle kullanırım heralde

öpüyorum iyi geceler

ben çok almadım nevresim falan anneme kalsa daha alacaktı ama ben hiç mi daha sonra beğenip bişey almıcam bırak almayalım artık dedim durdu neyse

İyi yapmışsın canım ama evliler sürekli değiştiriyormuş nevresim 4-5 tane kullanıyoruz diyor arkadaşlarım.... biz öyle zırt pırt değiştirmiyoz yani ama evlenince öyle olmuyormuş

İyi yapmışsın canım ama evliler sürekli değiştiriyormuş nevresim 4-5 tane kullanıyoruz diyor arkadaşlarım.... biz öyle zırt pırt değiştirmiyoz yani ama evlenince öyle olmuyormuş

doğrudur canım benim bildiğim en son alınanlar çok değil ama kıyıda köşede eminim daha vardır benm bilmediğim anneler alıp koyarlar ya bi kenara hediye de gelir heralde bir süre idare eder bizi artık

Günaydın kızlar bende öksürüğü atlattım derken grip oldum çok fena. Burnum harıl harıl akıyor yahu.
günaydın kızlarr
ay geçmiş olsun canım bende aynıyım soyuluyo bde burnum kıpkırmızı paylaço gibiyiimmm salgın var heeep
hava kuru soğuk şuan bir sıcak bir soğuk oluyoo bu sene mevsimler karıştıı hadi hayırlısı.

Sana da geçmiş olsun canım. Benimnde kıpkırmızı oldu valla acıyor.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün...................... 75 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
23 Haziran 2013 Düğün..................... 110 :123:

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 178 :123:

Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................188 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına

29 Eylül 2013 Düğün....................... 208 :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…