347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayyyyyy çok güzelmiş hele mavisine bayıldımmmm bende istiyorum bendeeee
nasıl bir cümle kurmuşum yatarken yazmıştım

anladık biz canım yaz tatili, deniz, havuz falan olunca heyecanlandın birden ondan öyle olmuş

iyi geceler fıstıklar

yetenek sizsinizde ki baterist baha yı gördünüz mü yaa maşallah o nasıl tatlılık nasıl zekilik büyümüşte küçülmüş harikaydı

hoşgeldin canım acayip tatlıydı bende reklam arasında gördüm nasıl cevaplar veriyo öyle

bayildim bende istiyorummmm

Sağolun kuzular
eda yaa deniz havuzun bi zararı var mi gerçekten????

canım, böyle göz korkutanlardan olmak istemem ama ilk zamanlar denize bile girmeden o dediğin sorunlar yaşanabiliyor herkes de olacak diye birşey yok. bana doktor ilaç vermişti suyun içine atıp içiyordum o çok iyi gelmişti.

gizim çok teşekkür ederim canım. allah hepimize hayırlısını nasip etsin canım. herkesin mutlu güzel haberlerini duyalım burda inşallah

hümm balayı yeriniz hayırlı olsun. geçenlerde üzülüyordun gidemicez belki die bak halletmişsiniz. mis gibi tatil olsun inşallah

mercim ne kadar güzel şeyler yapıyosunuz siz öyle. miniklerin gerçekten çok şanslı. ama niye bırakmayı düşünüyosun yoksa ben mi yanlış anladım ki :44:

Beğenmenize sevindim kızlar bende alıyorum o yüzden.

Edacım makinada yıkanıyor annemdede kırmızılısı var hiç bir şey olmuyor canım.

mercim ne kadar güzel şeyler yapıyosunuz siz öyle. miniklerin gerçekten çok şanslı. ama niye bırakmayı düşünüyosun yoksa ben mi yanlış anladım ki :44:

şu anda düşünmüyorum tatlım ama uzun yıllar da yapamam muhtemelen bakalım bekleyip görcez

kızlarrrr yapmayın gözünüzü seviyim bu kadar çok nevresim takımı, battaniye felan almayın ben o kadar çok almışımki şimdi eskise de yenilerini alsam diye bakıyom ama 3 senede renklerinde solma bile yok, bazanın altıda daha hiç kullanmadığım şeylerle dolu sonra benim gibi yeni çıkan şeylere bakıp iç geçirirsiniz

biz bayanlar çeyizliklerimizle ıssız bir adaya düşücek gibi hazırlanıyoruz maşallah

Canım ben çok almadım aslında az öz alıyorum çünkü çok zor beğeniyorum. Zaten daha hediye de gelir. Genelde çiçekli böcekli şeyleri sevmiyorum ben pastel tonları beğeniyorum mesela böyle bir takımım hiç yok o yüzden bunu da alayım diyorum.

Sağol tatlım darısı size olsun evet erken rezervasyonun son gününü yakaladık

bu markayı hiç görmedim etrafta ya hadi bulup hep beraber alalım
,
Evet ben şimdi pcye geçtim de mürdüme de bayıldım

hımmm anladım canım.. sistit denen şey demi o? sana evlenmeden önce mi verdi doktor onu yoksa şikayetim var diye mi gittin? önceden önlem alma gibi bişey varsa yapalım biz onu

Annemdeki de bu kızlar bu da çok güzel. Yatak örtüsü niyetine kullanıyor bizmkisi örtüp çıkıyor.

Lacivert - bordo yazanı bizdeki.

Victoria LuocaPatisca.com

ayy benimkide turkuaz kahvesi. memnunsunuz yani. battaniyesi kullanışlımıdır diye düşünüp duruydum
aynen yatak örtüsü olarak kullanırım günlük olarak diye düşünmüştm bende

senin gösterdiğin de çok harikaymış canım rengi falan çok hoş

days in colours da aynısını görmüştüm ben bunun turkuazı kalmadığı için almamıştım ama sanki bu daha bi kaliteli duruyo resimde battaniyesi daha bi güzel sanki

Days in colours'ın da var annemde canım kalite olarak aynılar ama bu daha genişçe örülmüş o daha sık. O yüzden öyle bir izlenim yaratıyor. Days in colours'ın ki de çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…