oyyy oyy muhabbete gel deniz havuz
hümeyra sevindim canım balayı olayına gitmeme durumu vardı iyi gidiyorsunuz
Sağolun kuzularözel yerleri varsa süpermiş yoksa ayrı gayrı zor olur balayında. bol bol denize girersiniz zaten boşverin havuzu
ayyyyyy çok güzelmiş hele mavisine bayıldımmmm bende istiyorum bendeeeeKızlar bu battaniye takımını çok beğendim. Daha önce trendyola girmiş ama kaçırmışım ya çok üzüldüm.
Sitesini de vereyim güzelliğine yakından bakın. Resme tıklayınca yaklaşıyor. İnternette indirimli görürseniz bana haber verir misiniz benim battaniyeli nevresim takımım yok ve bunu almam lazım. Mavisi de çok güzel.
Juliet LuocaPatisca.com
Eki Görüntüle 647743
nasıl bir cümle kurmuşum yatarken yazmıştım
iyi geceler fıstıklar
yetenek sizsinizde ki baterist baha yı gördünüz mü yaa maşallah o nasıl tatlılık nasıl zekilik büyümüşte küçülmüş harikaydı
iyi geceler fıstıklar
yetenek sizsinizde ki baterist baha yı gördünüz mü yaa maşallah o nasıl tatlılık nasıl zekilik büyümüşte küçülmüş harikaydı
bayildim bende istiyorummmmKızlar bu battaniye takımını çok beğendim. Daha önce trendyola girmiş ama kaçırmışım ya çok üzüldüm.
Sitesini de vereyim güzelliğine yakından bakın. Resme tıklayınca yaklaşıyor. İnternette indirimli görürseniz bana haber verir misiniz benim battaniyeli nevresim takımım yok ve bunu almam lazım. Mavisi de çok güzel.
Juliet LuocaPatisca.com
Eki Görüntüle 647743
Sağolun kuzular
eda yaa deniz havuzun bi zararı var mi gerçekten????
bayildim bende istiyorummmm
bu markayı hiç görmedim etrafta ya hadi bulup hep beraber alalım
mercim ne kadar güzel şeyler yapıyosunuz siz öyle. miniklerin gerçekten çok şanslı. ama niye bırakmayı düşünüyosun yoksa ben mi yanlış anladım ki :44:
Canım bu marka days in colours'ın.
hoşgeldin canım acayip tatlıydı bende reklam arasında gördüm nasıl cevaplar veriyo öyle
görmez miyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlarrrr yapmayın gözünüzü seviyim bu kadar çok nevresim takımı, battaniye felan almayın ben o kadar çok almışımki şimdi eskise de yenilerini alsam diye bakıyom ama 3 senede renklerinde solma bile yok, bazanın altıda daha hiç kullanmadığım şeylerle dolu sonra benim gibi yeni çıkan şeylere bakıp iç geçirirsiniz
gizim çok teşekkür ederim canım. allah hepimize hayırlısını nasip etsin canım. herkesin mutlu güzel haberlerini duyalım burda inşallah
hümm balayı yeriniz hayırlı olsun. geçenlerde üzülüyordun gidemicez belki die bak halletmişsiniz. mis gibi tatil olsun inşallah
mercim ne kadar güzel şeyler yapıyosunuz siz öyle. miniklerin gerçekten çok şanslı. ama niye bırakmayı düşünüyosun yoksa ben mi yanlış anladım ki :44:
,bu markayı hiç görmedim etrafta ya hadi bulup hep beraber alalım
canım, böyle göz korkutanlardan olmak istemem ama ilk zamanlar denize bile girmeden o dediğin sorunlar yaşanabiliyor herkes de olacak diye birşey yok. bana doktor ilaç vermişti suyun içine atıp içiyordum o çok iyi gelmişti.
Annemdeki de bu kızlar bu da çok güzel. Yatak örtüsü niyetine kullanıyor bizmkisi örtüp çıkıyor.
Lacivert - bordo yazanı bizdeki.
Victoria LuocaPatisca.com
days in colours da aynısını görmüştüm ben bunun turkuazı kalmadığı için almamıştım ama sanki bu daha bi kaliteli duruyo resimde battaniyesi daha bi güzel sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?