347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sağol canım benim. iş konusunu naptınız biz pek sıkıntılardayızz o konuda

Canım dedesinden kalma bir sigara fabrikaları vardı bizimkilerin. Dayısı da orda çalıştı emekli oldu hala işin başında. Dün onunla görüştüler. Bugün sabah dönmüş hemen bir iki yer var sana ayarlayabileceğim diye. Bekliyoruz ondan birşeyler. Bizimki söylemiş dün dayı iş beğenme, yiğenim şimdi onu buraya vermek olmaz ayıp olur diye düşünme ne iş olsa yaparım tütün indirir kaldırırım ağır işlerde bile çalışırım demiş.

Bir de öyle bir şey ki canım biz geçtiğimiz perşembe akşamı özsütte karşılaştık dayısı ve yengesiyle onlarda bizim önümüzden girmişler içeri daha sipariş vermemişlerdi. Bizi görünce masalarına buyur ettiler. Benimde elimde bornoz takımım vardı, ece çeyizlere devam mı dediler evet bitti sayılır artık dedim. Düğün ne zaman dediler. 9 Eylül dedik. Hayırlısı olsun çok sevindik falan dediler. İş durumunu sordu dayısı, bakıyorum dayı gidiyorum görüşüyorum ama olmuyor dedi. Cts'de kayınvalidem ben, bizimki birlikteydik. Annesi de dayını arasak söylesek ya o fabrikada ayarlar bir şeyler yani yapabileceği bir şey varsa mutlaka yapar dedi. Geç olmuştu pazar arayalım dediler. Pazar aramışlar ulaşamamışlar, dün aramışlar elimden geleni yapcam demiş. Bugün sabah da dediğim gibi bir iki yer var ayarlamaya çalışıyorum demiş. Çok sevindim. Ne varsa ailede var yoksa eş dost tanıdık bence bir yaralı parmağı işe yaramıyorlar.

İnşallah hayırlısıyla olur uzun vadeli çalışabileceği yerler canımm. tanıdıkmış falan hayr yok gerçekten. dayısının yardımcı olması çok güzel umarım dilediğiniz iş olurr. bu haberler görüşmeler bile sevindiricii

Evet canım bizimki iş görüşmelerine gidiyor ama genelde olumlu geçsede sonuç yok. Bir yeri o istemedi pazarlama işi gibiydi. Sigorta yapmaya çalışıcaktı istemedi. Bu pazar bir firmaya gitti beğenmiş, onlarda onu beğenmiş bu hafta 2. görüşme için aranacaksınız demişler bekliyoruz. Bence geldi mi hepsi bir anda gelecek bizimki nereyi seçeceğini şaşıracak. Çünkü haber beklediğimiz bir kaç yer daha var tanıdıklardan.

Day's in colors limango da indirimde kızlar çeyiz düzenlere duyurulur

bi egemen enişteyle ben kaldik zaten işi olmayan :------(

biz de bi değişiklik yokkkk aynı devam ediyoruzz erkenn dahaa bizim içinnn çeyiz hazırlığıı namına tek bir girişimim yokk alayım diyorum bi yavastan vazgeciriyor annem evlenirken hepsini birden alırızz diyor

Alın da görün anyayı konyayı canım. Ne paralar tutuyor ne paralar. Rahat 20 bin lirayı geçmiştir benim çeyizim hatta çok ufak bile söylemiş olabilirim.

kızlar nasılsnız ??

incicicegi yatak odan hyrlı ugurlu olsun hep saglıkla,mutlulukla uyuyun inş...

hümeyrammm balayını ayarlamışsınz bol bol gezın eglenın o mikrop kapma konusunu bende duymuştum kapıomuşsun dneizden ve havuzdan

tripli geçmiş olsun dikkat et herkes dökülüo vallahi... Egemeninde inşallah işi rast gelir kısa zamanda dilediğini bulur...

yazmadgmı kalmadı mı acaba ??

nena çok teşekkr ederim amin inşallah

tripliii hayatım çok geçmiş olsun. beklediğiniz haberlerin hepsi üst üste gelicek gör bak en iyisi olucak hayırlısıyla beklediğinize değicek inşallah

hava güneşli ama genede soğuk baya dikkat etmek lazım bu havalar hep hasta ediyor valla

Ne yapacağız.o zaman tatlım herkes de olmuyormuş eda öyle söyledi

Kızlar bu arada yeni tupperlarımı da paylaşayım hemen. Şimdi taze taze ısmarladım bunları.

4'lü şeker kaplar.

Şeker üçüzler.

Şek şek. Ayran, cacık falan hazırlamak için ilerde çocuğuma mama hazırlayabilirim.

1 lt'lik eko şişemin yanına bunları da ekleyim dedim.

bende çok seviyorum tupper su şişesi bende aldım

kızlar ne güzel şeyler alıosunuz ben henüz hiç bir şey yapmıyorum sadece yatak odamı aldım ve mutfak eşyalarımı ama öyle tupper vs hiç alamadım param yok bakalım bir kaç ay sonra artık yüklenicem öfff evlilikten vazgececem heeeaaa bizim alışverişimz balayı dahil 38 bin tutuo hadi bşylerden tasarruf yapayım 35 bin diim yanmışızzzz

canım iyi günlerde kullan tupperlarını. sanırım bağımlılık yapıyor bunlar

Evet canım tupperlar bağımlılık yapıyor. Çeyiz topiğime de ekledim bir sürü oldu şimdiden. Ben iş yerine yemekte getiriyorum, evlenincede evden koyacağım o yüzden şekerpare, şeker kaplar, şeker üçüzler hepsinden aldım.

Söylediğin rakamlara hallederseniz iyidir canım. Bayağı tutuyor çünkü ama sizde aile desteği olmadığı için en gerekli şeyleri alın nenacım evlendikten sonra gerekli gereksiz eksiklerinizi tamamlarsınız nasıl olsa.

evlenmek ev kurmak ne zormuş yahu çoğu şeyim hazır olmasına rağmen bi dünya borç var bide yatak odasının taksitleri eklendi. kıyamam annem her istediğimi yapmaya çalışıyor ne dediysem ne istediysem şimdiye kadar hepsini aldı. atansaydım bi işim olsaydı da ona bu kadar yük olmasaydım ne iyi olurdu.
canım annem çok seviyorum onu

Alın da görün anyayı konyayı canım. Ne paralar tutuyor ne paralar. Rahat 20 bin lirayı geçmiştir benim çeyizim hatta çok ufak bile söylemiş olabilirim.
öyledir tabi canım yaaa hersey cok pahalı ve alınacak cok sey var ama ben de birikimimi yapıyorum onu düşünerek yaa o da yapıyorr üstesinden geliriz evelallah diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…