Şekerim de 78 falan yüksek değil yani... ben dengesizim arkadas millet pastırmaya kaymak yağ yemeye bayılır bende onları hiç sevmem sosis falan isim gucum tatlıya hüm kibarlık yapamcoam kusura bakma oha falan oldum yanimide fesatı geçiricen hayatım üstüne bide beni ye yani yuhhh
şekersiz kalmaya devam et eger canın cok çekerse bi küçücük kare bitter ye ben öyle yapıorum ben de eskiden tatlı düşkünüydüm 50 kg 72 ye cıkınca aklım basıma geldi artık eskisi gibi tatlı yıemıyorum hafta bir-iki tane küçük bi kare bitter yıorum iyi aklıma geldi bitanecik yiim şeker ihtycm geldi sen dünya kadar tatlı yedim diince
Hahahahah ayniyiz desenesende bu azim varken görürsün 50 leri canım merak etme
bende aynı senin gibiyim kilo almaya çok müsaitim üniye 59 kiloyla gidip 74 kiloyla geri dönmüştüm nasıl yemişsem artık
Şekerim de 78 falan yüksek değil yani... ben dengesizim arkadas millet pastırmaya kaymak yağ yemeye bayılır bende onları hiç sevmem sosis falan isim gucum tatlı
neyse kendime geldim merak etmebitter hiç sevmem tat vermiyor bana ülker fıstıklı fındıklı.olacak damak.olacak ki ancak kurtarır bende bi zamanlar 80dim öss ye hazirlanirken stresten ye babam ye ben dersane zamanında çuval gibimisim canım öyle dedi
Hümeyra beni listenden silebilirsin canım çünkü ben yüzükleri iade ettim.
Hepiniz kendinize iyi bakın.
Beni merak etmeyin, atlatıcam...
yemiyorum yemiyorum merak etme pilavdan bile vazgeçtim ya herseyden geçerim merak etmehahahha hiç gülesim yoktu çuvalım hümüm benimfındıklı fıstıklı olacakmıs bak sen valla alırım ayagmn altına 72 günün var tadına bakma yıecgn seylern tatlı ıhtyclarnı meyveyle karsıla gebertmıyım şişko gelin mi olacan kızım ....
eceeeeeeeeee nerde ya alalım şunun ifadesini çok keyfim kaçtı onun durumuna neler oluo anlamadım ki pofffffffffffff
yemiyorum yemiyorum merak etme pilavdan bile vazgeçtim ya herseyden geçerim merak etme
o zamanlar.biz sevgili değildik sadece arkadaştı ama sevgili olduğumuz zamanlarda da ben yine 73-74 kazandım Diyorum sevmeseydin o çuvalı diyeyanagimi sıkıyor
Pilav i çok severim kuru fasulye nohut falan bayılırımpilavkolikmisin sen kızım pilavdan vazgeçmişmiş ben nadir yerim eskiden makarna hastalgm vardı artık onu bile yemıyorum nadiren yıorum yani
Pilav i çok severim kuru fasulye nohut falan bayılırım
Yok sebze de severim... ama canım da sever benim gibi kuru yemekleridesene evlennce enişte yandı her aksam pilav ustu kuru ya da pilav üstü nohut yicekbu arada nohuta bende bayılırım ama pilavsız
Yok sebze de severim... ama canım da sever benim gibi kuru yemekleri
gül gül canım bende merak.ediyorum valla özelden de yazdım cevap vermedi... acaba kredi cekemedik falan deyip düğünü tekrar mi ertelemek istedilerayyy hümmm allah sana uzun ömürler versin beni bugün çok güldürdün kızım
ece meydanda yok biriinde tlfn num varsa arasınlar ben durumunu cidden merak edıyorum yahu
gül gül canım bende merak.ediyorum valla özelden de yazdım cevap vermedi... acaba kredi cekemedik falan deyip düğünü tekrar mi ertelemek istediler
bende çok meraklandim vallaaman ne bileyim yaa banada öyle geldi yine bu kredi yüzünden bşymiş gibi geldide bilemedim şimdi kızcagız da bşy istedi burnundan geldi yahu ... valla bnmkileri sevecem nerdeyse bizimkiler yapmıcaz dediler yapmıyolar da belli yani yaparlarsa sürpriz olur...
ecenınkiler yapıcaz dedi acaba kredi çekicez madem bu kadar parayı bi gecelik düğüne vericgmze başka bsy alalım mı demişlerdir ayyhh kafamıza göre yprum yapıoz ece kırıcak kafamızı ne oldu acaba yaaa:26:
canım bu hafta düğün fuarı var ankara da... gelinlikcim.ona hazırlık yapıyor fuar bitince yogunlasacakmis büyük ihtimal nisan sonu alirim gelinliği canım... ev de aramaya başlıyoruz bu hafta nisan başında tutup.1.5 ay da yerleşeceğiniz inşallahee hümüş anlatsana düğüne bşy kalmadı gelinlik ne zamn hazır olcak,evi ne zamn tutucaksnz eşyalar ne zmn yerleşecek
canım bu hafta düğün fuarı var ankara da... gelinlikcim.ona hazırlık yapıyor fuar bitince yogunlasacakmis büyük ihtimal nisan sonu alirim gelinliği canım... ev de aramaya başlıyoruz bu hafta nisan başında tutup.1.5 ay da yerleşeceğiniz inşallah
valla canım 500-600 civarini ancak kaldırıriz ben iş bulamazsamohhh maşallah hadi hayırlısı bşy kalmadı... kiralar ne durum da kaç paraya bakıosunuz
valla canım 500-600 civarini ancak kaldırıriz ben iş bulamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?