347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Şekerim de 78 falan yüksek değil yani... ben dengesizim arkadas millet pastırmaya kaymak yağ yemeye bayılır bende onları hiç sevmem sosis falan isim gucum tatlı
neyse kendime geldim merak etme bitter hiç sevmem tat vermiyor bana ülker fıstıklı fındıklı.olacak damak.olacak ki ancak kurtarır bende bi zamanlar 80dim öss ye hazirlanirken stresten ye babam ye ben dersane zamanında çuval gibimisim canım öyle dedi

hahahha hiç gülesim yoktu çuvalım hümüm benim fındıklı fıstıklı olacakmıs bak sen valla alırım ayagmn altına 72 günün var tadına bakma yıecgn seylern tatlı ıhtyclarnı meyveyle karsıla gebertmıyım şişko gelin mi olacan kızım ....

eceeeeeeeeee nerde ya alalım şunun ifadesini çok keyfim kaçtı onun durumuna neler oluo anlamadım ki pofffffffffffff

yemiyorum yemiyorum merak etme pilavdan bile vazgeçtim ya herseyden geçerim merak etme
o zamanlar.biz sevgili değildik sadece arkadaştı ama sevgili olduğumuz zamanlarda da ben yine 73-74 kazandım Diyorum sevmeseydin o çuvalı diye yanagimi sıkıyor

ece sen ne diyorsun alllah aşkına ne olur buraya gel ve anlat ece lütfen canım yaaa zor günleri atlattınız şimdi mutlu olmanız gerekiyor canım ne oldu

pilavkolikmisin sen kızım pilavdan vazgeçmişmiş ben nadir yerim eskiden makarna hastalgm vardı artık onu bile yemıyorum nadiren yıorum yani

ayyy hümmm allah sana uzun ömürler versin beni bugün çok güldürdün kızım

ece meydanda yok biriinde tlfn num varsa arasınlar ben durumunu cidden merak edıyorum yahu
gül gül canım bende merak.ediyorum valla özelden de yazdım cevap vermedi... acaba kredi cekemedik falan deyip düğünü tekrar mi ertelemek istediler

gül gül canım bende merak.ediyorum valla özelden de yazdım cevap vermedi... acaba kredi cekemedik falan deyip düğünü tekrar mi ertelemek istediler

aman ne bileyim yaa banada öyle geldi yine bu kredi yüzünden bşymiş gibi geldide bilemedim şimdi kızcagız da bşy istedi burnundan geldi yahu ... valla bnmkileri sevecem nerdeyse bizimkiler yapmıcaz dediler yapmıyolar da belli yani yaparlarsa sürpriz olur...

ecenınkiler yapıcaz dedi acaba kredi çekicez madem bu kadar parayı bi gecelik düğüne vericgmze başka bsy alalım mı demişlerdir ayyhh kafamıza göre yprum yapıoz ece kırıcak kafamızı ne oldu acaba yaaa:26:

bende çok meraklandim valla

ee hümüş anlatsana düğüne bşy kalmadı gelinlik ne zamn hazır olcak,evi ne zamn tutucaksnz eşyalar ne zmn yerleşecek

ee hümüş anlatsana düğüne bşy kalmadı gelinlik ne zamn hazır olcak,evi ne zamn tutucaksnz eşyalar ne zmn yerleşecek
canım bu hafta düğün fuarı var ankara da... gelinlikcim.ona hazırlık yapıyor fuar bitince yogunlasacakmis büyük ihtimal nisan sonu alirim gelinliği canım... ev de aramaya başlıyoruz bu hafta nisan başında tutup.1.5 ay da yerleşeceğiniz inşallah

ohhh maşallah hadi hayırlısı bşy kalmadı... kiralar ne durum da kaç paraya bakıosunuz

valla canım 500-600 civarini ancak kaldırıriz ben iş bulamazsam

iyi valla bende o cıvarda bakıcam havalımanın oralarda lüx sitelerde var işime uzak ama napim extra borclarm olacak ben lüx semtte calısıorum burann kıraları eskı evlerde 1200 ve ustu odeyemem yanı... işe uzak olcak ama yepyeni evm olcak hem kenarada belki para koyarım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…