Kızlar bu arada düğün tarihleri çok istikrarlı gidiyor ben ve duygudan sonra müge ondan 10 gün sonra ece ondan 20 gün sonra Nena yani 1 ay içinde tam 3 düğün görecek topiğimiz
:119::119::119::118::118::118::122::122::122:
Nnacımm sagolasınn .
Bıde gelin örtüsü ne oluyor?İlk defa duyuyorum ben gelin örtüsünü:26:
Bildiğimiz yatak örtüsümü ?
ya bildgmiz yatak örtüsü evette onlar biraz daha süslü oluyor böyle fırfırlı,püsküllü gelinlik gibi duranalrı da var sade olanlarıda var isteyen alıp çeyiz sermeye gidildiğinde genelde yatagı örtüyplar mecburi değil ama genelde alınır bende istiyorum beyaz olsun alayım birtane bulunsun
selamlar hatunlar
hüm örtün harika sade ve şık güle güle kullan
he ya düğünlerden sonra gelsin dedikodular gelsin fotograflar ohh ohhh ben bol bol nikahımla ilgili ayrıntıya yer veririm bide bu aralar nikahımın kokteylli olması için fiyat arastrmasna başladm her an bsylerden degısıklık yapabılırım paraya kıyarsam aslında yurt dısına gıdıoruz balayı ıcın gökhana bi alternatf sundum balayını yurt içinde yapalım bide kokteyl olsun dıe o da ofladı pufladı şart deil yani yurt dısı olması ama bakıcaz duruma göre
Bizim aynen öyle oldu işte... yurtdışı istiyorduk biraz ama sonra vazgeçtik... nikah kokteylli olacak... yurtdışını inşallah sonra ki tatilimizde istiyoruz.. zaten yorgun olacağız oralara enerjik gitmek lazım gezdiğimizden yediğimizden bişey anlamayız diye yurtiçi olsun dedik
ya dogru dıosun da ben gokhanı ıkna etmek ıcın baya bi uğraşıcam gibi görünüo c.tesi elazıgdan dönüo bakalım konusucam adam tutturdu yurtdısı ama bnm dediğim olck gibi görünüo bakalım:)
Sen yaptırırsın istediğini
uçak biletini falan da aldık da azıcık zor olacak çünkü sabah 7 uçağına aldık o yorgunlukla kalkıp nasıl gideceğiz bilmemsaat 9da bitecek kokteyl eve git saat 10 olur biraz çantaları kontrol etsem banyo yapıp uyusam saat 11 olur 5.30da evden çıkmak lazım
evet canım.öyle olacak artık... Arkadaşım makedonya sırbistan bosna hersek turuna gitmişti 5000 e gelmiş... Bizde gitseydik.italya turu düşünüyoruz seneye inşallahya hümeyra o gece dinlenme balayınd abol bol dinlenicen nasılsa...
bende yurtiçi yaparsam balayını çeşme sheraton düşünüyorum kaça mal olur acaba yurtdışı tatilim 7-8bin civarına gelıodu
evet canım.öyle olacak artık... Arkadaşım makedonya sırbistan bosna hersek turuna gitmişti 5000 e gelmiş... Bizde gitseydik.italya turu düşünüyoruz seneye inşallah
Bizim bugün bütün işler tersine döndü. Bir sürü problem çıktı. Birşey sormayın çok mutsuzum. Bu evlilik denen şey daha beni evlenmeden yıprattı, içimdeki tüm heyecanı mutluluğu da beraberinde aldı götürdü evliliğe taşıyacağım bir şey kalmadı. Çok kötüyüm.
canımmmm ne oluyor ne diyorsun sen böyleBizim bugün bütün işler tersine döndü. Bir sürü problem çıktı. Birşey sormayın çok mutsuzum. Bu evlilik denen şey daha beni evlenmeden yıprattı, içimdeki tüm heyecanı mutluluğu da beraberinde aldı götürdü evliliğe taşıyacağım bir şey kalmadı. Çok kötüyüm.
Bizim bugün bütün işler tersine döndü. Bir sürü problem çıktı. Birşey sormayın çok mutsuzum. Bu evlilik denen şey daha beni evlenmeden yıprattı, içimdeki tüm heyecanı mutluluğu da beraberinde aldı götürdü evliliğe taşıyacağım bir şey kalmadı. Çok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?