canım o ilk mülakata 2 hafta önce girdi inglizce genel kültür mülakatıydı onu geçti şimdi 2.ye cagırmışlar normalde gecen haftaydı hangı tarh oldgnu hatrlamıorum bı 1 hafta oldu ıstıosan sorarım gökhana o da ben şehir dışındayım ama 2. mulakata katılmaı cok ıstıorum demiş onlarda ayın 12 sine sabahın 9 na randevu vermişler stankicim hyrdır eniştede mi girdi acaba:26:nena pegasus için ne zaman aramışlar canım
]347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ
Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün...................... 72:123:
Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
23 Haziran 2013 Düğün..................... 107:123:
İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 175:123:
Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................185:123:
Nena87: 27 Eylül 2013 Kına
29 Eylül 2013 Düğün....................... 205:123:
ya bukadar az mı kaldı 107 gün :=)
Benim ki 72zayıflamam lazım 3 gündür sıkı diyetteyim
ahahah kızım sen 7 aydır zayıflıcan halla zayflamadn mı benm daha 200 küsür günüm var az daha kaçamak yapayım sonra sımsıkı diyete giricemmm yuppi...
gerçi kaçamakta yapmıorum aksamları sadece sebze yemegı veya salata gündüzleride et-tavuk ızgara ve salata sabahlarıda 1 dilim ekmekle kahvaltı yapıorum bide parafinli korse gyiorum 3 gündür günde 80 dkkada yürüyüş yapıorum mecburi işe ulaşım nedenıyle hiçte kaçamak yapmıomusum yani ...
dyg az dıosunda şafak sayarken hiçte öyle değildi dimi oflayıp pufluoduk 100 lerde
Hümeyra beni listenden silebilirsin canım çünkü ben yüzükleri iade ettim.
Hepiniz kendinize iyi bakın.
Beni merak etmeyin, atlatıcam...
3 gündür yemiyorum ondan önce hele bursa.da.neler.yedim bi kutu kestane şekeri, iskender, kemal.paşa tatlıları, ınegöl kofteler, revaniler.daha sayamacagim yoksa kriz gecirecegim 3 gündür çayı şekersiz içiyorum :-chelzycim benm ki mecburi yürüyüş sabah 40 dkka aksam 40 dkka evden trene ,trenden inince işe 40 dkka yürüyorum ulaşımım öyle canım...
sen ye hüm emi benide ye her gün ne yedgni yaz bana seni forma sokacam
eceye ne oldu nie bırakmış ki off.hiç bşy anlamadım ve üzüldüm
3 gündür yemiyorum ondan önce hele bursa.da.neler.yedim bi kutu kestane şekeri, iskender, kemal.paşa tatlıları, ınegöl kofteler, revaniler.daha sayamacagim yoksa kriz gecirecegim 3 gündür çayı şekersiz içiyorum :-- -( şeker.şeker.seni çok.özledim.... ben acı falan şeyleri hiç sevmem isim gücüm tatlı tatlı tatlı 3 gün de bunları yediysem eğer sen dusun canım geldiğinden beri neler yedim 1) kestaneli pastalar pizza yanında patates kızartması onun yanında fanta... Kumpir ketcapli falan sonra künefe ay ben iyi cosmusum
sorma canım gelene kadar kendimi çok tuttum.o gelince bi biraktim.birakis o birakisohh ohh afiyet olsun şekerimm
neler yedin öyle canım çok istedi valla rejim yapmıyorum ama böyle şeyler yememeye dikkat ediyorum
sorma canım gelene kadar kendimi çok tuttum.o gelince bi biraktim.birakis o birakisyeme yeme valla 3 gündür pilav yemedim çok hasretim.kendisine...
Ben diyet yapinca zayıflayan ama bırakınca da hemen alan bi yapıdayim kolay verip.kolay alan :-- -(
ama 72 günüm.kaldı.50leri.görmek istiyorum artık karar lıyim
sorma canım gelene kadar kendimi çok tuttum.o gelince bi biraktim.birakis o birakisyeme yeme valla 3 gündür pilav yemedim çok hasretim.kendisine...
Ben diyet yapinca zayıflayan ama bırakınca da hemen alan bi yapıdayim kolay verip.kolay alan :-- -(
ama 72 günüm.kaldı.50leri.görmek istiyorum artık karar lıyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?