347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

]
347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün...................... 72 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
23 Haziran 2013 Düğün..................... 107 :123:

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 175 :123:

Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................185 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına

29 Eylül 2013 Düğün....................... 205 :123:

günaydınnnn yarenlerimmmmm

Ecemmmmm nerdesinnnnnn bi gel de iyi olduğunu görelim artık çok merak ettim ben seni
:44::44:
:44:

nena pegasus için ne zaman aramışlar canım
canım o ilk mülakata 2 hafta önce girdi inglizce genel kültür mülakatıydı onu geçti şimdi 2.ye cagırmışlar normalde gecen haftaydı hangı tarh oldgnu hatrlamıorum bı 1 hafta oldu ıstıosan sorarım gökhana o da ben şehir dışındayım ama 2. mulakata katılmaı cok ıstıorum demiş onlarda ayın 12 sine sabahın 9 na randevu vermişler stankicim hyrdır eniştede mi girdi acaba:26:

ya bukadar az mı kaldı 107 gün :=)

hey millet günaydınlarrr bugün keyfm yerinde sebebi de yarın AŞKKK geliyor çok özledim kuşumu...

bide hepinizin kadınlar gününü kutluyorum öpüyorum....

ece sizde nazar var kızım bi okuyun üfleyin kendinize bea sizde çıkan tersliklerde kimsede çıkmıo

Benim ki 72 zayıflamam lazım 3 gündür sıkı diyetteyim

ahahah kızım sen 7 aydır zayıflıcan halla zayflamadn mı benm daha 200 küsür günüm var az daha kaçamak yapayım sonra sımsıkı diyete giricemmm yuppi...

gerçi kaçamakta yapmıorum aksamları sadece sebze yemegı veya salata gündüzleride et-tavuk ızgara ve salata sabahlarıda 1 dilim ekmekle kahvaltı yapıorum bide parafinli korse gyiorum 3 gündür günde 80 dkkada yürüyüş yapıorum mecburi işe ulaşım nedenıyle hiçte kaçamak yapmıomusum yani ...

dyg az dıosunda şafak sayarken hiçte öyle değildi dimi oflayıp pufluoduk 100 lerde

Karbonhıdrat dıyetındeyım bende.1 ay yapıcam sadece bunu.Sonra kalorı diyetıne devam.
Sureklı aynı dıyetı yapmayın kızlar.Benden tavsıye.Bugun 5.gun.Sıvı kaybı mıvı kaybı ama gıttıgını hıssedıyorum.1 ayada 5-6 kılo gider ortalama inşallah.

Bu arada nenacım en buyuk hatayı yapıyorsun 80 dk yuruyusle baslamakla.Kademe kademe arttırırsan fayda gorursun.
Ilk 3 hafta 45 dk sonrakı 3 hafta 55dk sonrakı 60 dk misal.

Son düzenleme:

iyi de ben deli gibi yiyorum canım diyet yapmadım ki 2 hafta yaptım bıraktım

Hümeyra beni listenden silebilirsin canım çünkü ben yüzükleri iade ettim.

Hepiniz kendinize iyi bakın.

Beni merak etmeyin, atlatıcam...

chelzycim benm ki mecburi yürüyüş sabah 40 dkka aksam 40 dkka evden trene ,trenden inince işe 40 dkka yürüyorum ulaşımım öyle canım...

sen ye hüm emi benide ye her gün ne yedgni yaz bana seni forma sokacam

eceye ne oldu nie bırakmış ki off hiç bşy anlamadım ve üzüldüm

canım seni merak etmez miyiz her daim yanında olduğumuzu bil. neler olduğunu tahmin de edemiyorum açıkçası ama hakkında hayırlısı olması için dua edeceğim.

tripliiim canım yazdığına inanamadım çok üzüldüm inanki. noldu da böyle oldu meraktayız

herşey yoluna girer inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

3 gündür yemiyorum ondan önce hele bursa.da.neler.yedim bi kutu kestane şekeri, iskender, kemal.paşa tatlıları, ınegöl kofteler, revaniler.daha sayamacagim yoksa kriz gecirecegim 3 gündür çayı şekersiz içiyorum :---( şeker.şeker.seni çok.özledim.... ben acı falan şeyleri hiç sevmem isim gücüm tatlı tatlı tatlı 3 gün de bunları yediysem eğer sen dusun canım geldiğinden beri neler yedim 1) kestaneli pastalar pizza yanında patates kızartması onun yanında fanta... Kumpir ketcapli falan sonra künefe ay ben iyi cosmusum

ohh ohh afiyet olsun şekerimm

neler yedin öyle canım çok istedi valla rejim yapmıyorum ama böyle şeyler yememeye dikkat ediyorum

ohh ohh afiyet olsun şekerimm

neler yedin öyle canım çok istedi valla rejim yapmıyorum ama böyle şeyler yememeye dikkat ediyorum
sorma canım gelene kadar kendimi çok tuttum.o gelince bi biraktim.birakis o birakis yeme yeme valla 3 gündür pilav yemedim çok hasretim.kendisine...
Ben diyet yapinca zayıflayan ama bırakınca da hemen alan bi yapıdayim kolay verip.kolay alan :---(
ama 72 günüm.kaldı.50leri.görmek istiyorum artık karar lıyim

Ne dıyorsun ece yapma Allahaskına.
Çok kötü oldum.En zor dönemleri beraber atlattık şimdi böyle olması çok kötü oldu.
Ben yine diyorum siz birleşeceksiniz ve evleniceksiniz.
Hata belki onlarda yine anlaşmazlıklar ama biraz fevri hareketlerindendir bu bitirme olayı.
Düzeleceğinize ben hala inanıyorum bilmiyorum neden.
Geçen defada biticek demiştin toplanmıştı.Bu defada olucak.
Üzme kendini lütfen

ya hüm kibarlık yapamcoam kusura bakma oha falan oldum yanimide fesatı geçiricen hayatım üstüne bide beni ye yani yuhhh

şekersiz kalmaya devam et eger canın cok çekerse bi küçücük kare bitter ye ben öyle yapıorum ben de eskiden tatlı düşkünüydüm 50 kg 72 ye cıkınca aklım basıma geldi artık eskisi gibi tatlı yıemıyorum hafta bir-iki tane küçük bi kare bitter yıorum iyi aklıma geldi bitanecik yiim şeker ihtycm geldi sen dünya kadar tatlı yedim diince

sende bu azim varken görürsün 50 leri canım merak etme

bende aynı senin gibiyim kilo almaya çok müsaitim üniye 59 kiloyla gidip 74 kiloyla geri dönmüştüm nasıl yemişsem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…