347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende azicik lüks yerde oturuyorum kiralar en az 1000 tl bizim burda ama.imkansız yani o yüZden anneme yakın olamayacam.. neyse biz mutlu olalım d inşallah temiz ferah bi ev olsun sa

bende azicik lüks yerde oturuyorum kiralar en az 1000 tl bizim burda ama.imkansız yani o yüZden anneme yakın olamayacam.. neyse biz mutlu olalım d inşallah temiz ferah bi ev olsun sa

bizim evin oralarda pahalı ya sahilde oturuoz 800-1750 tl arası kiralar ödeyemem ben en fazla 700 oda düşük ihtmal gecen cok guzel 400 liraya dumankayanın 2+1 dairesini begendm havuzlu site 100 tl de aidatı vardı ettimi 500 şahane genişte duruodu netten amma şimdilik erken bakmak için nasibimse ozamnda boş olur belki

canım ben muhasebecıyım ama 7 ay oldu bırakalı adalet mezunuyum şuan avukat ve hakim asist. yapıorum kpssyi kazanrsam kalem müdür yard. olucam inşallah hayırdır aldecim
2 yerden mezunsun dye hatırladmda ozaman soramamştm doğru hatrlamşm öyle sordm canımm

inşallah canım bakalım nasibimizdeki.bizi bulur zaten

2 yerden mezunsun dye hatırladmda ozaman soramamştm doğru hatrlamşm öyle sordm canımm

evet canım 4 yıllık muhasebe mezunuyum 3 yıl muhasebe yaptım 2 yıllıkta adalet meznuyum asistanlık yapıorum adliyelerde bakalım memur olcam işte inş... kalem müdürü olmak istyrmda önce bi yardmcısı olmam lazm 85-90 almam lazm sınavdan gecen yıl 75 aldım açıkta kaldım o yzudenbu yıl o acıgı kapatmam lazmda henuz kıtap acmadım..kazanamazsam muhasebeye dönücem asistanlıkta pek para yok

çalış bakayım aaaa neler duyuyorum

ya kızlar bşy dicem bugün bütün gün topikteydim ece hiç gelmedi ne oldu bu kıza yaaa bnm bildiğim ece ne olursa olsun dertleşmek için çıkmazdı topikten meraklardayım:26:

facebook u da dondurmuş mu beni mi silmiş anlamadım ki ordan da ulaşamadım... ya ece şaka yapıosan hiç komik değil gel bizi aydınlat kızım herkes merak edio ama şakaysada daha konuşmicam sennle bütün gün çatladım burda

pilavkolikmisin sen kızım pilavdan vazgeçmişmiş ben nadir yerim eskiden makarna hastalgm vardı artık onu bile yemıyorum nadiren yıorum yani

biri makarna mı dedi
o ne güzel bişeydir yaaa bende fena hastayım makarnaya olsada yesek
benmki hergün bi çeşit makarna yicez bizim hatun başka yemek bilmez deyip duruyo ama makarnada herşeyin yanına yakışıyo yahu

ahhaha öldüm gülmekten enişteye söyle her gün makarna yeriz ama soslarını değişik yaparım bıkmazsın de...

bnm annem bnm yuzumden makarnadan nefret edıo suan ben 2 yıl boyunca bı fiil her aksam makarna yedim ama artık aramıorum olsa yerım olmasa canım cekmez öle oldum vallahi

canım, benim eşimde o bahsettiğin sınava girdi onuda bugün aramışlar salı günü 14 de randevu vermişler. Hayırlısı olsun ikisi içinde.

bugünde akbank'a gitti görüşmeye 45 dk a görüşme sürmüş

stankicim hyrlısı olsun inşallah her ikisi içinde bakalım inşallah mutlu haberlerle döner ikisi de

oda öle diyo zaten bi gün yoğurtlu bi gün salçalı, domatesli, sade... falan derken bitiririz biz haftayı diye

eskisi kadar olmasa da yiyorum benm annem de kızıyo o yüzden azalttım yeme sıklığını ve tabak sayısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…