347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hafta sonu kadınların genel temizlik günü zaten. bizde dün yaptık

bugünde altın kızların şoförlüğünü yapma günü

biz bugün yapacaktık ama çarşıya ciktik yarın tek yapacağım artık mecbur neyse artık kalori veririm sorun değil

Canım sen de zayıflamaya çalışıyordun bak ben son 1 haftadır kalori sayımı yaparak yediğime içtiğime dikkat etmeye başladım. 2 aydır 1 kilo vermiştim zar zor. Ama 1 haftada 1 kilo vermişim. Nasıl mutlu oldum anlatamam. İstersen sende dene 1 haftacık. Kalorisepeti ve diyetarkadaşım diye sitelerinden birinde günlük yediklerinin girişini yapabilirsin. Hem sen sporlada destekledin mi daha güzel sonuçlar alırsın. Ben sadece yediğime içtiğime dikkat ettim spor yapmadım. Geçen hafta 56 idim. Şimdi 55.1 e düşmüşüm.

kızlar 2 gündür çok mutluyum benmki razı etti beni maddiyattan beklemeyelim mutlu olallım ablamlarda bizde aynı anda gideris dedi zaten senin çeyiz tam ne beklicez ki alacaklarmızın listesini alır tak tak yaparıs ne die bekliyorusss dedi ablasının 2 haftaya kadar belli olucak hiç vakit kaybetmeden beni istemeye gelecekler

veeee evde nişan yapıcam büyük ihtimal kınamda yemekli olıur artık :))))))))) şimdilik biz buna karar verdik annemler nişan istiyorlar öyle isterlerse bilmiyorum ne olur yıl sonu gibi düğünümüz olabilir dua edin sevincim kursağımda kalmasın kavuşmayı böylesine isterken

eceyi acaip merak ediyorum çok çok dua ediyorum ona kıuyamam güzel yüzüne gözlerine yaaa canım arayablen varmı teleofnu varmıydı ecenin arkadaşlar merak ediyorum

Canım ben senin çok beklemeyeceğini tahmin ediyordum zaten söylemiştim sana da, inşallah gönlüne göre olur çok sevindim bu güzel habere.. tatlım yazamıyorum ama okuyorum arada yazdıklarınızı öpüyorum..

muffinim yaa güzel yüreğin var senin ben beklemeyi göze almıştım herkes sen çok beklemezsin ani olucak demişti cidden girince arkası geliyormuş bu işin niyet önemliyiş darısı başınıza biz adımıımızı yakın zamanda kısmetse atıcaz güzel haberlerle geri dönelim inşallah

canım benim ne güzel haber. maşallah. uzatmayın bencede aşkının dediği doğru herşeyin hazır niye bekleyesiniz ki.
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun diyelim, telaş başlıyacak yakında

canımmmm çok sevindimmm ayyy bi bakıyosun 2013 gelinisinnnn süper yaaa darısı benim başıma inşallahhhh

Gizcimm hadı hayırlısı olsun ne guzel sevgilin hemen herşey olsun istiyor oh ne guzell.

Bu arada birkaç güne ugramazsa buraya ben ofisin telefonunu bulup arayacağım.İyimi merak ediyorum.Bizi habersiz bırakmazdı.Ne kadar ben iyi olacağım merak etmeyin dediysede merak ediyorum.
İnşallah böyle uzatınca birşey çözüme kavuşmuyor deyip en acilinden bir düğün yapma kararı almışlardır.İçime öyle doğuyor sanki vallahi.

ayy inşallah canım içine doğan olur
yarın bi haber gelir umarım

bende iyi haberler bekliyorum yarın dayanamaz bi foruma girer inşallah off çok merak ettim inşallah barışmışlardır aksini düşünemiyorum bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…