347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar hepiniz iyi ki varsınız. Evlilik arifesi gerçekten zorlu bir süreçmiş. Askerlik mesele değil asıl mesele sonraki dönemmiş kimilerimiz için. Ben bundan sonra bu konuda konuşmamaya karar verdim, çünkü nazar da değiyor. Bundan sonra ağzıma fermuar çekiyorum. Maalesef çeyiz vs de paylaşmayacağım. Dışardan herkes görüyor ve nazar değdiriyor.

selam kızlarrr ohhhh eceden iyi haberler gelmiş nasıl mutlu oldummm canım çabucak unutursunuz inşallah bu kötü günleri. nazar konusunda da çok haklısın kesin nazar değiyo size

Kızlar bizde şans yok bence. Nişanlımın abisini işten çıkarıyorlarmış. Artık evliliğe ve mutluluğa dair hiç bir umudum yok.

Kızlar bizde şans yok bence. Nişanlımın abisini işten çıkarıyorlarmış. Artık evliliğe ve mutluluğa dair hiç bir umudum yok.

yaa canım benim üzülme,umutsuzluğa kapılma ya.hayat böyle malesef bazen üzüyor insanı ama her zaman mutlu olmasını umutla bakmasını bilmek lazım.
Bir yandan da benim sevgilim yazıyor iş mevzusuna çok üzülüyor bir türlü iş bulamadı kimse geri dönüş yapmıyor artık umudumu kaybediyorum diyor.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.

Allah işi olmayan herkese versin hayirlisi ile versin.... bende aynı şekilde çok üzüldüm iş yok tek maaşla gecinebilir miyiz diye ama Allah bereketini verir inşallah

kızlar iyi akşamlar biz büyük ihtimal kasımda evlencez ve ben bugün kadın doğuma gittim kist mist varmı die hemen bebek istiyoruz die doktordan azarı yedim kızdı kızdı hayatın mükemmellmi ne bebeği sen daha çocuksun kistin yok bu durumda hemen bebekmi yapacan yani herşey iyimi felan die konuştu durdu mananne ben bebek istiyorum dedim 6 ay sonra gelicem seneyede gelip hamillek haberimi sizden alırım die geyik yaptım bilem

kızlar ya çok mutluyum sanırsam bizimkisi olucak kasım diye düşünüyoruz ne olur dua edin hiçbişide gözüm yok annemle konuştum nişan evde olsun dıaşrda istemiyorum kınamı yemekli yapar gelin hamammı felan 2 gün kutlarız gerekirse dedim tamam kızım canım kızım ben sana o zaman burma set takarım dedi aldı gönlümü nişanda para harcatmıyım burma alın dedim anneme ne kurnazım :))))))))

şaka bir yana vallla içim içime sığmıyor ablayı bu hafta yada haftaya istiyolar bizdeee hemen akabindeee çuf çuflanıyoruz paketlinyoruz ne olur dua ediniz güzellikler

ece size nazar deiyor çok yakışıyorsunuz kurşun döktürün enişteye bişi demicem ama sen fazla güzelsin sana bişi olmasın dövcem onlarıda yaa delirtiyorlar artık bu kadarda ters gitmez sen mutlu olmayı hakediyorsun

Allah işi olmayan herkese versin hayirlisi ile versin.... bende aynı şekilde çok üzüldüm iş yok tek maaşla gecinebilir miyiz diye ama Allah bereketini verir inşallah

Amiiin canım inşallah.

Canım Allah gönlünüze göre versin,ne mutlu sana dualarım seninle,mutluluğun daim olur inşallah.

Gizim inşallah hakkınızda hayırlısı olsun Hemen bebek ne yaa azıcık tadını çıkartın ikinizin aynı evde olmasının evliliğiniz otursun doktor iyi demiş yani 1 yıl düşünmüyorum ben Allah ım nasip ederse o O nun takdiri

puknas canım çok saol yaa,hüm hüm aşka ve anneme dedim doktora neee dediler annem torun benmkide bebe istiyomuş ahahaha bende ilk kez doktora hak verdim ev işi bilirim ama sıkıntıya gelemem 1 2 sene ev düznei borç harç bitse öle çocuk olsa makul çünkü çocuk sorumlluk gezemeden edemeden hele benmki 88 li okul bitti askerlik bitti düğün olursa ve hemen çocuk kafayı yicek haberi yok ama aşırı olgun aynı yaştayız ama o benden daha olgun yaaa ben azcık bencilim bebişe vakit ayıramam kızz

ama yinede soru işaretimiz olmasın die doktora gittim hani kist var dese doğum kontrol hapı kullanıp düğüne kadar bitircem ne alemmimm kadın saydırdı durdu neler neler dedi gözlerimi pörtlettti

tabi kistin falan var mı diye ulstrason olman çok doğal ona diyecek bişey yok da.. hemen çocuk falan deyince kadın aynı böyle olmuştur Sende doğum kontrol hapından yana mısn

tabi kistin falan var mı diye ulstrason olman çok doğal ona diyecek bişey yok da.. hemen çocuk falan deyince kadın aynı böyle olmuştur Sende doğum kontrol hapından yana mısn

ahhh hüm kadın oturduğu yerden düşüyodu ben hemen evlenince çocuk istiyoruz diyince şoking oldu gözler pörtledi kızmaya başladı direk sanki kötü bişi huh gez toz dedi valla geziyoz tozuyoz ev hayatı istiyoz çocuklara özeniyoruz diyemedm

yaaaaa varya haftasonu bile tanımadğmız insanlarn çocuklaırnı mıncırıyoruzzzz oturup izliyoruz sapık gibi ailleri anam ne kötü vasat haldeyizzzz :)))))))))))

hüm hap kullanablrm ama bugn bnmkine sen korun kullanırsın dedim hiçte dedi bende hap kullanmam dedim oda zararlı kullanma 5 çocuk yapalım demezmi dövecektim Allah ne verdiyse dedi manyak yaaa cidden onu birilerinin dövmesi laızm ki ben hap kullancaktım ama uyuz oldum yok aslında benmkini anlıyorum o kadar yıl beklemiş olup araya bişi girmesini istemicek mantıklı olan budur belkide ilk kez söledim şok oldu böle bir konu ilk geçti aramızda

Evet öyle ama hapı kullanınca da sonuçları çok iyi olmuyor... hiç etkisini görmedim çok rahatım diyen %10 bile değil.... kullanıp da sonradan hamile kalamayan arkadaşım var... 15 kilo alan var.... burdan çağlanın da düzenini bozdu onlar da bıraktılar o yüzden ben bu olumsuzlukları görünce daha da soğudum yani ne yapalım yani herkes kullanıyor pre. bizde kullanırız

gizim harikasınız siz yaa
doktorun bile gözlerini pörtletmişsin. bekarken gezip tozmanın tadı başka evlennce eminim daha başkadır. şaka maka hayırlısı olsun hakkınızda yakında hüm senide listeye ekleyecek inşallah

inşallah sabırsızla bekliyorum eklemeyi tabi ki ben artık dışarıda gezip gezip sonra yine aynı eve gelmek istiyorummm

sıkıntıdan kendimi puzzle ve örgüye verdim

gene bebek yeleği başladım
örüp hediye veriyorum hem stres atıp hem vakit geçiriyorum ama askerlikte bitsin istiyorum galiba yavaştan deliriyorum

çok özledim ama bennnnnn

günaydınlarr yavrular herkesi işsizlik derdi sarmış allah herkesin gönlüne göre iş ve aile huzuru versin inşallah....

nişanlım şuan pegasus mulakatında nolur dua edin de alsınlar onu işe şuan çalıştgı işi sevmiyorum ben inşallah hyrlısysa pegasus olsun inşallah ...

gizim hadi hyrlı ugurlu olsun inşallah evlen mutlu mesut yuva kurun ama bebiş için bncede erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…