Canım sen de zayıflamaya çalışıyordun bak ben son 1 haftadır kalori sayımı yaparak yediğime içtiğime dikkat etmeye başladım. 2 aydır 1 kilo vermiştim zar zor. Ama 1 haftada 1 kilo vermişim. Nasıl mutlu oldum anlatamam. İstersen sende dene 1 haftacık. Kalorisepeti ve diyetarkadaşım diye sitelerinden birinde günlük yediklerinin girişini yapabilirsin. Hem sen sporlada destekledin mi daha güzel sonuçlar alırsın. Ben sadece yediğime içtiğime dikkat ettim spor yapmadım. Geçen hafta 56 idim. Şimdi 55.1 e düşmüşüm.
kızlar 2 gündür çok mutluyum benmki razı etti beni maddiyattan beklemeyelim mutlu olallım ablamlarda bizde aynı anda gideris dedi zaten senin çeyiz tam ne beklicez ki alacaklarmızın listesini alır tak tak yaparıs ne die bekliyorusss dedi ablasının 2 haftaya kadar belli olucak hiç vakit kaybetmeden beni istemeye gelecekler
veeee evde nişan yapıcam büyük ihtimal kınamda yemekli olıur artık :))))))))) şimdilik biz buna karar verdik annemler nişan istiyorlar öyle isterlerse bilmiyorum ne olur yıl sonu gibi düğünümüz olabilir dua edin sevincim kursağımda kalmasın kavuşmayı böylesine isterken
eceyi acaip merak ediyorum çok çok dua ediyorum ona kıuyamam güzel yüzüne gözlerine yaaa canım arayablen varmı teleofnu varmıydı ecenin arkadaşlar merak ediyorum
Günaydın herkese. İyiyim merak etmeyin demek için uğradım. Düğünden vazgeçirmeye çalıştılar beni, kredi konusunda babaanne ve hala problem çıkardı. Hala kredi çekmiş, tahminimizce oğluna paralı askerlik yaptırdı ama olay olucak diye saklanıyor bizden. Babaanne ben halaya da yardım ediyorum, 20 bin çekelim yarısını siz, yarısını ben ödeyeyim demiş. Böyle olunca 10-12 milyarlık düğün yapmak bizimkilere çok geldi. Kayınvalidem nikah yapalım 15-20 kişi de bir yere eğlenmeye gidelim dedi. Eskiden ben de hep böyle isterdim ama şimdi fikrim değişti. Gelinliğimi daha fazla taşımak istiyorum üstümde. Gel gelelim perşembe gününden beri görüşmüyorum kimseyle. Boyu posu devrilesice nişanlım da annesinin yanında b.k mu var millete gösteriş yapıcaz dedi. Çok kırıldım. Hiç konuşmadı benimle o akşam. Bende otobüse binerken gizlice parmağımdan çıkardığım yüzükleri "alır mısın" diyip, bir an refleksle açtığı avucuna bıraktım ve otobüse bindim. Zamanlamam süperdi. Tek bir kelime söyleyemedi bile. Cuma günü de Şehr-i Garden'da ki yetkili kişi aradı. Bizi kayınvalideniz aramış bugün arkadaşımızdan 1 hafta daha opsiyon istemiş ama böyle bir şey mümkün değil dedi. Ben de cuma günü rapor aldım, işe gitmedim üzülünce geceden hastalığım arttı. Evdeydim annem de yanımda olup telefon konuşmama şahit olunca o da şaşırdı. Bende bunun üzerine bizimkine çok ağır bir mesaj attım. Bu arada cumartesiden beri de telefonum susmuyor. Dün de eve geldi. Yeri tutacaklarmış, kredi işi çözülmüş bu hafta içi tutulmaya gidilecekmiş. Çooook uzun anlattım ama bizde durumlar böyle işte.
Bu arada ben sizi çoook özledim ya. Arkadaşım bilmez, annem bilmez yaşadıklarımı ama siz biliyorsunuz. Hepinizi çoook seviyorum.
canım beniimm seni çok merak ettik çok seviyoruz senii.
seni böyle üzmelerine hakları yoktu hevesini kaçırdılar resmen ama çözülmüş anladığım kadarıyla en son. madem çözebilcektiniz neden sen zorlayınca yaptılar huy işte herkes senin gibi olmuyo canımm herkeste böyle illa bir yerden bi problem çıkıyor. sorunsuz dertsiz bir şey bir dünya yok zaten senin üzülmene kıyamıyoruz ama kendine dikkat et bizi de merakta bırakma böylee
Gunaydıınn.
İyi haber alabildik çok şükür senden.
Ece canım bundan sonra ailesiyle mesafeli ol çünkü saçma sapan kendi kafalarına göre işler yapıyorlar ve insanların gerçek yüzü para işin içine girince anlaşılıyor.
Nişanlına çok şaşırdım senin yanında ailesinin ağzıyla konuşması hiç hoş değil umarım ileride daha da büyük sorunlar çıkarmaz bu durum sen daha fazla üzülmezsin.
İnşallah doğru kararlar alırsınız.
Düğün dernekten önce bence yapmanız gereken ilişkinizi biraz ciddiyete bindirip toparlamak çünkü Egemen pek bilincinde değil şu andaki sürecin anlattıklarından cıkardıgım.Hayırlısı olsun canım sizin için.
Çok olaylı oldu ama inşallah düğününü ağız tadıyla yaparsın.
herkese günaydın kuşlarım hafta sonu nişanlım geldi ve tüm hafta sonum onunlaydı ama bir problem var şirket tlfnları susmuyor 7/24 çalışıo hep yanındaydım ama kafasnı kaldırıp bnmle ilgilenmedi bile o da bu işin bu yönünden sıkıldı sürekli tlfn ve mail trafiği gına geldi 2 günde bana sanırım 1-2 ay çalışıp bırakıcak bende istiyorum bırakmasnı bu iş hep böyle gidicekmiş yogun ve sıksık seyehat etmek zorunda kalacakmış çok saçma yahu
akşam halam yemege davet etti orda 1-2 saat anca yuzunu gördüm sevglmn biraz da alkol aldrdım iş düşünmesin die
gelgeleim ecekuşa eceeeeeeeeeeeeeeee allah canını almasın burda bütün topik çatladı emi eceeeeeneyse problemi çözdünüz sanırım ben öyle anladım ne düğünmüş yahu bişey istedn yapamadılar,ama şeyde düşünüorum bu düğün işi aranızı hep bozdu yapmasaydnz daha mı tatlı geçinicektnz ne ... neyse daha yorum yapmayayım aramıza döndüğüne sevndm canım hyrlısyla evlende nasıl olursa olsun...
ben c.tesi kayın validemlerdeydm gökhanla bana dioki yaa çocuklar aslında biz nikah deilde düğün düşünüoduk ya allahım gelde sinrlenme ben tarhimi her şeymi almışım dedğine bak kadının cocuk oyuncgna cevrdıler her seyı gökhanda verdi agznın payını iyi oldu haketti
Ben de sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Şuan çözülen bir şey yok. O öyle söylese de inanmıyorum ben. Sürekli bir problem çıkıyor ve bu durum beni çok sıktı artık. Kredi mi çekeceksiniz çekersiniz, neler yapılacaksa alınacaksa bir sıraya koyar yaparsınız ama böyle olmuyor işte.
Bir garip davranıyor bende farkındayım ama onun yumuşacık yüreğini de biliyorum işte. İş bulamaması, babasının baskısı, babaannesinin böyle yapması, benim bu durumda ona yüz çevirmem hem beni kaybetmek istemeyişi ama bir yandan da ailesinin sıkışmasını üzülmesini istememesi. Arada kaldı ve askerde bozulmayan psikolojisi burda bozuldu.
Bundan sonra bir problem çıkacağını düşünmüyorum çünkü yüzükleri vererek acil durumda yapılabılecek en son şeyi yapmışsın.
Olay tatlıya bağlanmış gibi geldi bana bu haftaiçi tutularak mekan.Ama ''tamam tutulacak tamam aman istediğin oldu işte ece '' tarzında oldu bu keşke öyle olmasaydı daha mutlu olurdun.Askerdelerken ev alma gibi düşünceniz vardı aman diyim ece alacaksanız ileride sadece ikiniz alın çalışın ve kendiniz alın.Hiç tamah etmeyin ne babanneye ne başka birine çünkü o zaman da bu tarz sorunlar çıkar ve evliyken çözülmesi daha zor olabilir.
Tabiki egemeni en iyi sen tanıyorsun nasıl oldugunu da sadece benim gönlümden geçen senin mutluluğun için inşallah bir daha ailesinin ağzıyla konuşmaz bu konularda ve senin yanında olur.Aynı temenniyi kendim için hepimiz için istiyorum çünkü iki aile arasında köprü olmak biraz erkeğe düşüyor bence.En yakın örneğini şahit oldum çünkü.Babannem kendi kanı dışında öyle kimseyi pek sevmezdi.Annemi de haliyle.Ama babam öyle bir kalkan oldu ki anneme annem benim el bebek gül bebek bir gelin oldu senelerce.Hep gıptayla bakmışımdır o yuzden önemli diyorum.İnşallah bizlerde bunu yaşarız.
kızlar canlar günaydınnn ece ecem nerdeydin sen yaaa meraktan delirmiştir herkes zoru atlattına inanaıyorum ki gelebildin sakin olman lazım kuzu senin sinirlerin yıprandı böyle yapmıcak biriydin tınlamıcaktın yaniii sen naısl nişlanının en ince detaylı yaptıysan onlarda düğünü yapacaklar böyle olmamamlllı bak ailede herşey zamanla çıkıyor görüyormusun sakinliğini hanımlığnı bozma yüzüğü vermek son şeyde ece alllahsen yaaaa bekledin askerdeyken o kadar zor günler geçirdin yine yılmadın aşkınızın gri tonundan kurtulun pembeliğini görün sizi birbinizi seviyorsunuz sevdiğinizi göstermicek unutturacak hareketlerde bulunmayın
kenbdinizi dinleyin inin sahile kayalara oturup denizi dinleyin gerekirse gidin sesizliği dinleyin kendinize geleceksiniz siz birbinizi seviyorsunuz kırmayın oturun biryerlerde soyutlayın kendinizi
kızlar nasılsınız ececim hayatım seni topikte görmek çok hoş 2 gün aklımız çıktı her şey bi yana sana bşy olucak die korktuk kızım
ya kızlar şu çeyiz işe çok tefferruatlı olmaya başladı annem şimdide başıma piko die bşy çıkardı dantelleri çarşaflara diktircekmişiz ya ben öyle eski şeyleri dantelmiş örgüymüş sevmıorum tamam hatırası var belki el emeği göz nuru derler ya ama çarşafa diktrmekte neymiş ver ben onları ddiktirmeden saklarm diorum laf anlamıo illa koyacaz fiyat almaya gttk ya örgüsü,dantel bizden altı üstü dikicekler 500-750 tl arası fiyat verdiler ohannes rodrigez yani ben onla gelinlik örtümü alırım... bu evlilik beni iyice cimrileştirdi parayı savuran ben artık kuruşların hesabını yaptrmaya başladı bana bu izdivac muhabbeti napacam ya yaptrmamız iyi mi bşy deseniz
canım yaptır da gönlü olsun üzülür sonra 1 takım yaptırsan yeter.
benim 1 takım pikocuya yaptırdığımız çarşaf takımı var birde annem kendi pike takımı diye bişey yapmıştı o var gönlü olsun diye alıcam artık baza da beklicekler yapacak bişey yokdaha dantel örtü takımları varmış yıkayıp ütülenecekmişte serermişim boş boş olmazmış yok dedim onları hiç yerinden kıpırdatma onları istemem diye ama zorla verecek galiba
ooo bende bir sandık dantel falan var hiçte tarzım değil ama işte o pikolayacgmz şeyi alıcam birde 1-2 takım alıcam ama kullanmam dedgn gibi baza da durur.. gönülleri olsun napalım agırlık yapmaz bsy yapmaz heves etmişler napalım..
mobilyalar eskiyince cok işimize yarar örteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?