canımmm benim şeytanın bacağını kırıyozmu neee* çok sevindim ya bu bi başlangıç olucak ve herşey muhteşem ilerleyecek inanıyorum Allah'ın izniylee. hayırlı olsun iş.
Ben geldim mutlu mutlu çok mutlu haberlerle.
Ego'm işe başlıyor. Haftaiçi 09:00 - 18:00, haftasonu yok. Servisi var, yemekte onlardan. Haftaya çarşambaya kadar istenilen evrakları hazırlayacak, çarşamba günü 20 günlük eğitimi başlıyor. Maaşı da güzel prim ve performans primi de ödeniyormuş maaşının yanısıra.
Düğün işi de umduğumdan daha güzel olacak gibi, onun detaylarını daha sonra anlatacağım sizlere.
Ego'm işe başlıyor. Haftaiçi 09:00 - 18:00, haftasonu yok. Servisi var, yemekte onlardan. Haftaya çarşambaya kadar istenilen evrakları hazırlayacak, çarşamba günü 20 günlük eğitimi başlıyor. Maaşı da güzel prim ve performans primi de ödeniyormuş maaşının yanısıra.
Düğün işi de umduğumdan daha güzel olacak gibi, onun detaylarını daha sonra anlatacağım sizlere.
arada giriyyorum ama çok yoğun geçiyo bu son zamanlar canımm. sizden habrdarm yazamıyorum.
buarada artık herşeyimi paylaşmıcam çeyizmi vs demiştinya katılıyorum canım nazardan oluyo herşey. kararında haklısın yani.
chelzy pahalı kuzuumm alma alma boşver
canımmm benim şeytanın bacağını kırıyozmu neee* çok sevindim ya bu bi başlangıç olucak ve herşey muhteşem ilerleyecek inanıyorum Allah'ın izniylee. hayırlı olsun iş.
yaşasınn yaşasınn
ne güzel haber. hayırlı olsun canım benim çok çok sevindim gerçektenüzülmek yok artık herşey güzel olacak inşallah
toplanmazmıyız kuzuşummm birbirmizin yanında olucaz heepBiraz önce nerde bu milet diyorduk, bir haberimle topladık yine herkesi buraya.
İyi ki varsınız canlarımmm.
askerlik sonrası mutluluk başlangıcınız olsun bu da inşallah canımmm öncesinden daha da mutlu olun inşallah. yarın ne olacak diye düşünme olumlu düşünelim güzel günler bizim olsuunnBebeklerim çok çok çok sağolun. Sonunda benim de yüzüm güldü ama korkuyorum yarın üzülür müyüm acaba diye. Biliyorsunuz benim hep öyle oluyor.
Çok zorlu bir süreçti bizim için bu dönem. O kadar güzel bir ilişkimiz vardı ki askere gitmeden önce, askerlikle birlikte hayatımız değişti ve ilişkimiz işsizliğinde getirdiği ruhsal çöküntüyle, umutsuzlukla çok büyük bir sınavdan geçti. Bundan sonra inşallah eskisinden de güzel olur. Allah kimseyi işsizlikle imtihan etmesin. İnşallah iş bulamayan herkes en kısa sürede mutlu haberlerle dönsün topiğimize. Bana destek olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Hepinizi çok seviyorum.
Bebeklerim çok çok çok sağolun. Sonunda benim de yüzüm güldü ama korkuyorum yarın üzülür müyüm acaba diye. Biliyorsunuz benim hep öyle oluyor.
Çok zorlu bir süreçti bizim için bu dönem. O kadar güzel bir ilişkimiz vardı ki askere gitmeden önce, askerlikle birlikte hayatımız değişti ve ilişkimiz işsizliğinde getirdiği ruhsal çöküntüyle, umutsuzlukla çok büyük bir sınavdan geçti. Bundan sonra inşallah eskisinden de güzel olur. Allah kimseyi işsizlikle imtihan etmesin. İnşallah iş bulamayan herkes en kısa sürede mutlu haberlerle dönsün topiğimize. Bana destek olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Hepinizi çok seviyorum.
tripliii canım cok sevındım bak zamanla herşey yoluna gıırıcek sen yeterkı ısyan etme ve hep dua et hayırlı olsunn ..
Edam çok geçmiş olsun inşallah iyi olursun.....
ve Ecemmmmm hayırlı uğurlu olsun kuzum benim.masallahsonunda enişte iş buldu.... bol bereketli helal.kazançlar versin Allah im
Stanki geçmiş olsun dikkat et kendine. Bazen önemsemediğimiz şeyler ileride karşımıza daha büyük bir sorun olarak çıkıyor. O yüzden sağlığımızı ihmal etmemek gerek.
Ececim sizin için çok ama çok sevindim. Görüceksin bak bundan sonra herşey daha güzel olucak.
Ece canım sizin için çok sevindim. İnşallah bundan sonraki süreç gönlünüzce olur.. Allah bir yastıkda kocatır :=)
Eceeeee nasıl sevindim yaa.Sabrın sonu selamet işte canım yaa.Bak çektiğin sıkıntılara değdi yaa.İnşallah işinde de kalıcı olur böyle devam ederr.
Darısı topiğimizde hem kendine hem eşine iş bekleyen canlarımızda.Hadii şimdi sıra sizdeee inşallahhhhh.
Bu arada kızlar evet almayacagım birden kafama dank etti o ne be alınır mı 500 liraya
Kızlar ara ara okuyorum yazdıklarınızı ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım ben de aynı dönemlerden geçtim evlilik öncesi dönem insanın hayatındaki en büyük sınavı olduğunu düşünüyorum. Ailen, nişanlın, nişanlının ailesi ve kendi isteklerin ve olabilecekler etrafında devamlı dönüp duruyosun. Herkesin her konuda bi fikri var :) iş konusu gerçekten zor bir problem sabır isteyen çok zor bir süreçama ne olursa olsun kendinizi çok yıpratmayın sonra amacına ulaştığınız şeylerin de heyecanı kalmıyor malesef.
Allah hepinizin yüzünü güldürsün...
Canlarım çok sağolun. Sonunda allah bizimde yüzümüze güldü galiba.
Canım çok haklısın, çok zor bir süreç. Ben işe girerken hiç zorlanmadığım için bilmiyordum ama şimdi öğrendim. Çooook çok zor bir dönem. Allah kimseyi işsiz bırakmasın. Hele ki erkek için gerçekten çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?