347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende dün davetyeci,kuaför, nikah şekeri, fotografçı gezdim.. adım başı para valla

Son düzenleme:
kızlarr napıosunuz ben iyim çok şükür fırsat buldum kuzey güneyi izliyorum

ne dicem benim ki dün jetttt hızıyla işi bıraktı ters giden bşyler vardı benim ki işten kaçmayı sevmez asla pess etmez ama burda gelecek görmüyorum ve uzatmanın da manası yok dedi.. kendince de haklı bende hyrlısı olsun daha güzellerini bulursun inşallah dedim napalım canım ucun da ölüm yok millet evliyken işsiz kalıo sorumlulukları varken biz henüz evli değiliz bence de iyi oldu evlennce böyle bir problemle karşılşmasnı istemezdm ... şimdi yine bir iş görüşmesinde amerikan firması eski yaptgı işin aynısı umarım olur... topshopta çalışıodu gecen yıl bu da aynısı firma farklı bakalım nasıl geçecek heyecanlıyım:18:

Amiiiiin...hadi bakiyim hayırlısı olsun.benimki de dün gitti bir mülakata ilk mülakatıydı:):)henüz dönmediler 3 aşama olacakmış,bir sigorta şirketi.

bakmasın tabi aaa

bugün botanik bahçesine gidip saksılara maydanoz tohumu ektik kuzularımla yorucu ama güzel bi gündü akşam da pilates yaptım geldim şimdi sıra yarına hazırlıkta akşam yemeğe çıkıcaz canımla. mügecim azıcık kalmış iki hanelilere sonra da çabucak plakalar geliyooo

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................65 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
29 Haziran 2013 Düğün..................... 106 :123:

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 168 :123:

Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................178 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına

29 Eylül 2013 Düğün....................... 198 :123:

Bu sıralar belki herkes yogun ondandır kızlar.
Gene toparlarız biz meraklanmayalımm.
Kızlar bi mp3 çalara(tamam sadece mp3 çalar vazıfesi yok ama )500 lira verilir mi:26:
Verilmez deyin yoksa alıcam ben bu ipod classic'i:18:

Canım zamanında babam karne hediyesi kardeşime almıştı ipod ama bence gerek yok ona o kadar para vermene. Radyolu bir mp3 alman çok daha mantıklı olacaktır ben geçen sene bizimkine sony'nin almıştım bir tane çok memnun.

Tünaydın niye bu kadar azız?? Sayfalarda ilerlememiş hiç.
arada giriyyorum ama çok yoğun geçiyo bu son zamanlar canımm. sizden habrdarm yazamıyorum.
buarada artık herşeyimi paylaşmıcam çeyizmi vs demiştinya katılıyorum canım nazardan oluyo herşey. kararında haklısın yani.
chelzy pahalı kuzuumm alma alma boşver

nerede bu millet nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee giriorum giriyorum kimsecikler yok bende yazmıyorum herkes boşladı topiği:26:

verilmez canım alma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…