347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

valla hiçbiyerimi ölçmedim ama kotlarımın hepsi büyük geldiği için yeni kot aldım kendime cidden inceliyorum galiba

Valla şimdi iyi git düğün yaklaştıkça eskisi kadar çok gidemeyeceksin... ben haftada 5 falan gidiyordum biliyorsunuz şimdi 3 max 4 bazen 2 yani... sürekli bişey çıkıyor çarşıya çıkmasan bile evde iş oluyor nevresimlere bak bilmem artık zaten yıkama ütüleme işlerine başlayacağız çeyizleri çok iş var çokkk

daha önümde kocaman 1 yıl olduğu için kasmıyorum pek rahat rahat veririm bide düğün öncesi koşturmacada yemek yemeyi bile unutuyomuş insan ozaman da çok kilo veriliyomuş senin de öyle olur bence son 1 ay kala

cumartesi mükabele okutuyorum hepinize okutup üfleticem nazar olanlardan gitsin, evleniceklere sakinlik huzur gelsin, hamililerimiz bu dönemi rahat atlatsın. inciciceği sevdiciğine sağ salim kavuşsun bezesinden de kurtulsun, mercinin beli ip ince olsun enişte beline sarılınca kolu 2 kere dolansın belinden hümün çeyizinde eksik kalmasın Aminn

şimdiden Allah kabul etsin canım benim
kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sevgilime de hayırlı bir iş kapısı

ay edaaa çok güldümmmmm aminnnn

sevgilime de hayırlı bir iş kapısı

En önemli şeyi unutmuşum tüm işsizlere iş Eşim yarın samsunga iş görüşmesine gidiyor mülakat konusunda uzman oldu Cevapları ezberleyip ezberleyip gidiyor. Geçen diyor çalıştığım yerden sordular

Şu an halimizi görseniz uzandık o tv izliyor ben internette takılıyorum bi gözüyle bazen yazdıklarıma bakmaya çalışıyor, sürekli elimle gözünü kapatıyorum burası kadınlar klubü diye

bence de kapat görmesin cıks cıks amin inşallah işimiz.olur bi an önce.... Puknas in seninki ve ece nikki kaldı.işsiz bi de ben :-----(

Gunaydınn kızlar.
Nasıl keyifler ?
Ben ıyı degılım hiç ya evde huzurum yok.Lanet olsun 27 yasındayım hala ev arkadası problemleriyle ugrasıyorum.Dunyanın en rahat,başına buyruk,düşüncesiz bir arkadasına sahıbım ve artık canımı cok sıkmaya başladı.

Günaydın herkese...

günaydın canlarımmm
rahat, sorumsuz ve çevresine düşüncesz davranan tiplere uyuz oluyorum üniversite benmde başmda vardı öle bitane ev arkadaşı hatta başıma gelmeyen kalmadı sakin hayat sürerken ben onun yüzünden. sana kolaylıklar diliyorum canım inş çok sıkmaz canını. sorunlar nedir bir de ayrılma şansınz yokmu aynı ev mi illa yani?

Canım 3 senedır aynı evdeyız zaten.Ilk sene mısafır olarak geldı baska ev arkadasım vardı üçümüz kaldık.Geçen sene ıkımız eve cıktık diger arkadasım tayınle gidince.
Gecen sene okadar sıkıntı yoktu da bu sene artık had safhada.Mayısta tayın zamanım.Gidersem inşallah tayinim çıkarsa ne ala ama çıkmazsa asla kalmam seneye kendısıyle.Şu anda yeni eve cıkmak sıkıntı benim için 3 ay kala okulların kapanmasına.O yuzden sabır cekerek beklemekten baska yapacak bıseyım yok.

Doğru seneye aynı yerde olmazsan şuan başka eve çıkmanın manası yok. sabret canımcm az kaldıı.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................66 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
29 Haziran 2013 Düğün..................... 107 :123:

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 169 :123:

Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................179 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına

29 Eylül 2013 Düğün....................... 199 :123:

canım senın gelinlik ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…