- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
sırt ve boyun ağrılarım olduğu için bugün gata ya gittim doktor emg verdi. Alnıma ve kafama iğne batırarak ayak bileklerimden elektrik verdiler. Emg sonucu normal çıktı, fizik tedaviye yönlendirdiler. Kendimi harap ettim, yıprattım şu hayatta insana verilen en büyük lutüf gamsızlık.
aminnnnnnHepinize çok çok çok teşekkür ederim. Canı gönülden hissettim benimle bir sevindiğinizi.
Darısı Stanki, Puknas ve tabi ki Aldebaranımın başına. Birdeee Hümüşün.
Ben geldim mutlu mutlu çok mutlu haberlerle.
Ego'm işe başlıyor. Haftaiçi 09:00 - 18:00, haftasonu yok. Servisi var, yemekte onlardan. Haftaya çarşambaya kadar istenilen evrakları hazırlayacak, çarşamba günü 20 günlük eğitimi başlıyor. Maaşı da güzel prim ve performans primi de ödeniyormuş maaşının yanısıra.
Düğün işi de umduğumdan daha güzel olacak gibi, onun detaylarını daha sonra anlatacağım sizlere.
Kızlar ben geceleri uyuyamiyorum yaaa 2-3-4 kaç gündür böyleyim ne yapacağım bilmem
Kızlar ben geceleri uyuyamiyorum yaaa 2-3-4 kaç gündür böyleyim ne yapacağım bilmem
masallah canım ne güzel dikkat ediyorum ama hep gram gram gidiyor benim... senin diyetin hangisiMerciiii canımmmm
Nasıl gidiyor incelme durumlarııı.Ne guzel spora gidiyosun imreniyorum.
Bugun 12. günüm bitti diyette ve 3 kıloya yakın gitti.
Umarım devam ederim.
Spor yapamıyorum ama ben içimden hiç gelmiyo :26:
Hemde nasıl yaa kalmış 2 ay ortada birşey yok dahadüğüne az kaldı ya ondan stres falan yapıyosundur canım
kafaya bişey taktın mı uyunmaz zaten
masallah canım ne güzel dikkat ediyorum ama hep gram gram gidiyor benim... senin diyetin hangisi
Hümcüm kalori diyeti yaptığımda aynen 100 gr 200 gr gidiyor benimde ama şu anda karbonhidrat diyeti yapıyorum.
Babam bu diyetle 25 kılo verdi.
Çok uzun vadede yapmayacagım zaten 1 ay yapıp kaloriye devam.Vucudu şaşırtmak lazım biraz.
Bu diyeti 1 aylık deneyebilirsin canım 5 kılo garanti diyorumm
Merciiii canımmmm
Nasıl gidiyor incelme durumlarııı.Ne guzel spora gidiyosun imreniyorum.
Bugun 12. günüm bitti diyette ve 3 kıloya yakın gitti.
Umarım devam ederim.
Spor yapamıyorum ama ben içimden hiç gelmiyo :26:
Hemde nasıl yaa kalmış 2 ay ortada birşey yok daha
benim kuzenimde karbonhidrat diyetiyle 20 kilodan fazla verdi ayrıca koşuda yapıodu, uzun zamandır hala devam ediyo arada kaçamakları olsada
incelme durumları şu an için hiç fena değil herkes ne kadar zayıfladın diyo, pantolonlarım bol geliyo ama tartıya çıkıp bakıyorum 2 kilo vermişim sadece ama aynaya bakınca baya incelmiş hissediyorum o da sporun etkisi heralde. bide şu boğazımı tutabilsem baya zayıflıcam ama bu aralar hiç tutamıyorum nedense kendimi
nerde bu diyet canımHümcüm kalori diyeti yaptığımda aynen 100 gr 200 gr gidiyor benimde ama şu anda karbonhidrat diyeti yapıyorum.
Babam bu diyetle 25 kılo verdi.
Çok uzun vadede yapmayacagım zaten 1 ay yapıp kaloriye devam.Vucudu şaşırtmak lazım biraz.
Bu diyeti 1 aylık deneyebilirsin canım 5 kılo garanti diyorumm
Eger çook kıloluysa 3-4 ay devam edilir ama uzun süreli olarak çokta tavsie edilen bir diyet değil bu.Ama güzel kılo vermiş kuzenın.
nerde bu diyet canım
baya iri yapılı biriydi erkek kuzenim istediği kiloya ulaşınca ara verdi ama şuan gene devam bende diyorum çok yaptın die ama ben biliyorum sorun yok diyo kendisi. birde sporuda hiç aksatmadan yaptı. sonuç baya güzel oldu
Sporun etkisi % 10000 kesinliklee.Hiç bırakmadan devam et diyetten çok etkili emin ol yanii.
İşte sana gelen spor ilhamıyla bana gelen yememeyi birleştirsek süper olucak ama sen yemeyi kesemiyosun bende kolumu kaldırasım gelmiyor hiç hemde
benimde bi yerlerden başlamam lazım artık diyet spor falan
bu bahsettiğim kuzenim geçenlerde az kaldı gelinlik giydiğinde ağlamak istemiyosan spora bian önce başlayıp sıkılaşman gerek özellikle de kollarını dedi. pek tınlamadım ama gene de yapsam iyi olucak
bu ay salona yazılıcaktım taksitler çok olunca kaldı umarım nisanda başlayabilirim inşallah
aynen canım valla ömür boyu spor yapabilirm de gırtlağımı tutamıyorum bi türlü nesye önümüzdeki haftadan itibaren tutmaya çalışcam kendimi bakalım ne kadar dayanabilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?