347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine

tü tü tü tü Maşallahhhhh diyorum başkada bişey demiyorummmm

Merciiii canımmmm

Nasıl gidiyor incelme durumlarııı.Ne guzel spora gidiyosun imreniyorum.
Bugun 12. günüm bitti diyette ve 3 kıloya yakın gitti.
Umarım devam ederim.
Spor yapamıyorum ama ben içimden hiç gelmiyo :26:

masallah canım ne güzel dikkat ediyorum ama hep gram gram gidiyor benim... senin diyetin hangisi

masallah canım ne güzel dikkat ediyorum ama hep gram gram gidiyor benim... senin diyetin hangisi

Hümcüm kalori diyeti yaptığımda aynen 100 gr 200 gr gidiyor benimde ama şu anda karbonhidrat diyeti yapıyorum.
Babam bu diyetle 25 kılo verdi.
Çok uzun vadede yapmayacagım zaten 1 ay yapıp kaloriye devam.Vucudu şaşırtmak lazım biraz.
Bu diyeti 1 aylık deneyebilirsin canım 5 kılo garanti diyorumm

benim kuzenimde karbonhidrat diyetiyle 20 kilodan fazla verdi ayrıca koşuda yapıodu, uzun zamandır hala devam ediyo arada kaçamakları olsada

incelme durumları şu an için hiç fena değil herkes ne kadar zayıfladın diyo, pantolonlarım bol geliyo ama tartıya çıkıp bakıyorum 2 kilo vermişim sadece ama aynaya bakınca baya incelmiş hissediyorum o da sporun etkisi heralde. bide şu boğazımı tutabilsem baya zayıflıcam ama bu aralar hiç tutamıyorum nedense kendimi

benim kuzenimde karbonhidrat diyetiyle 20 kilodan fazla verdi ayrıca koşuda yapıodu, uzun zamandır hala devam ediyo arada kaçamakları olsada

Eger çook kıloluysa 3-4 ay devam edilir ama uzun süreli olarak çokta tavsie edilen bir diyet değil bu.Ama güzel kılo vermiş kuzenın.

Sporun etkisi % 10000 kesinliklee.Hiç bırakmadan devam et diyetten çok etkili emin ol yanii.
İşte sana gelen spor ilhamıyla bana gelen yememeyi birleştirsek süper olucak ama sen yemeyi kesemiyosun bende kolumu kaldırasım gelmiyor hiç hemde

nerde bu diyet canım

Eger çook kıloluysa 3-4 ay devam edilir ama uzun süreli olarak çokta tavsie edilen bir diyet değil bu.Ama güzel kılo vermiş kuzenın.

baya iri yapılı biriydi erkek kuzenim istediği kiloya ulaşınca ara verdi ama şuan gene devam bende diyorum çok yaptın die ama ben biliyorum sorun yok diyo kendisi. birde sporuda hiç aksatmadan yaptı. sonuç baya güzel oldu

nerde bu diyet canım

Burayı biraz gezin hüm.Baya bilgi verilip deneyimlerini paylaşmışlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...57218-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz.html

Ara verdiyse yine yapılabılır ama yine abartmamak lazım.Çok büyük zorlugu yok aslında diyetinde sadece yiyeceğin şeyler kısıtlı ama onlarda sınırsız.İşte cazip gelende o oluyor bu diyette.Sporla birde bırlesınce sonuc kesınlıkle harıkadır.Bi başlayabilsem spora

benimde bi yerlerden başlamam lazım artık diyet spor falan
bu bahsettiğim kuzenim geçenlerde az kaldı gelinlik giydiğinde ağlamak istemiyosan spora bian önce başlayıp sıkılaşman gerek özellikle de kollarını dedi. pek tınlamadım ama gene de yapsam iyi olucak
bu ay salona yazılıcaktım taksitler çok olunca kaldı umarım nisanda başlayabilirim inşallah

aynen canım valla ömür boyu spor yapabilirm de gırtlağımı tutamıyorum bi türlü nesye önümüzdeki haftadan itibaren tutmaya çalışcam kendimi bakalım ne kadar dayanabilicem

Kollar için bugun bunu gordum alıcam

Shake Weight

aynen canım valla ömür boyu spor yapabilirm de gırtlağımı tutamıyorum bi türlü nesye önümüzdeki haftadan itibaren tutmaya çalışcam kendimi bakalım ne kadar dayanabilicem

Yaparsın canım kesınlıkle kafada bıtıyor diyete baslamak.Bende gecen sene 4 ay aralıksız yurumustum hergüün durmadan.Banada bi o ilham gelseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…