- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Allah kabul etsin canımçok yorucu bir gündü ama değdi, bol bol güzel dualar edildi.
Eki Görüntüle 659856
dün bunu aldım kızlar aslında turkuazını istiyodum ama kalmamış baya indirimdeydi kısmetimde bu varmış demekki cihan da bu rengini çok beğenince aldık hemen
Eki Görüntüle 659856
dün bunu aldım kızlar aslında turkuazını istiyodum ama kalmamış baya indirimdeydi kısmetimde bu varmış demekki cihan da bu rengini çok beğenince aldık hemen
Selam kızlar. Hmf canım hayırlısı olsun.
Hümüş benimde düğün tarihim değişiyor. Bir kaç haftaya tarihimizi alacağız. Bildireceğim netleşince.
Nasıl değişiyor daha erken mi
347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ
Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................63:123:
Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
29 Haziran 2013 Düğün..................... 104:123:
İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 166:123:
Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................176:123:
Nena87: 27 Eylül 2013 Kına
29 Eylül 2013 Düğün....................... 196:123:
Allah kabul etsin canım
iyi günlerde kullanın canım bu rengide çok güzelmiş
buda çok güzel bence
tamam canım.sabah değiştiririm26 haziran oldu canım.. 29 çok gece kalıodu..
Eki Görüntüle 659856
Nasıl değişiyor daha erken mi
sağlık raporu kısmı nasıl oluyor canım nerden alınıyor falan o da müracatda verilmiyecekmi?Kızlar dayanamadım açtım sordum. İlk müracaata giderken tekte gitsek olurmuş onlar yönlendirme yapacakmış ama evraklar hazırlanıp teslim edilmeye gidilirken birlikte müracaat istiyorlarmış mutlaka ve nikah tarihine 6 ay kalmış olması gerekiyormuş.
Hahahah bana sorduğunu duygu yanıtlamış.
Sanırım 15 Eylül'e alacağız.
Canım biz yarın tarihimizi almak için Fuar evlendirmeye gidiyoruz. İlk başvururken nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 tane fotoğraf istiyorlarmış sanırım, çiftlerde birlikte müracaat edecekmiş. Buraya kadar tamam benim merak ettiğim ben Alsancak'ta çalıştığımdan Fuar'a yakınım belgeleri tamamlayıp vermeye sadece ben gitsem olur mu? Bizimki yeni işe başlamış olacağından izin alıp gelmesi mümkün olmayacak. Bu konuyla ilgili daha net bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
sağlık raporu kısmı nasıl oluyor canım nerden alınıyor falan o da müracatda verilmiyecekmi?
ikisinin de imzası isteniyor canım.... belge dolduruyorsun... ilk başvuru diye bişey olmadı bizde.. yanımızda çokça fotoğraf götürdük nüfus a gittik ilk evlendirme beyannamesi aldık ikimizin de nüfus bilgilerinin olduğu kağıt...sonra sağlık raporu aldık orda belge falan dolduruyorsun... ordan da evlendirme dairesine gidiyorsun... bu işlemleri ikinizin birinin oturduğu belediye de yapmanız lazım. ben çankaya da oturuyorum canım başka bi ilçe de ama biz daha da başka bi ilçe de evlneceğiz oraya gittik herhangi birinizin belediyesinin evlenme dairesinde işlemleri halledip izin belgesi alıp gelin dedi.... belediye sayfasına gir orda görürsün yapılması gerekenleri canım
Tarihin şimdilik böyle kalsın kesinleşince değiştiririrm
Evet aynen bunu yaptık biz.... ama aynı anda gittigimiz için bi daha ya gerek kalmadı keşke.sizde enişte ise başlamadan halletseydinizFuar Evlendirme Dairesi Gerekli Belgeler
Kadın ve erkeğin nüfus cüzdanı asılları ile ön-arka fotokopileri,
Kadın ve erkeğin bağlı bulunduğu nüfus müdürlüğünden alınmış nüfus kayıt örnekleri,
Kadın ve erkeğin 6şar adet vesikalık fotoğrafı
Sağlık raporu formları ile evlendirme dairesinin bulunduğu bölgedeki ilgili sağlık kuruluşuna gidilerek gerekli testler yaptırılıp onaylatılır. (Sağlık raporu formları evlendirme dairesinden temin edilir.)
Bütün evraklar tamamlandıktan sonra nikah için çiftler birlikte müracaat ederek günleri belirlenir.
Evlendirme memurluğunun bağlı bulunduğu belediyesinin gelir müdürlüğü veznesine harç yatırılır.
Daha ayrıntılı bilgi için size en yakın evlendirme memurluğu ile telefonla veya şahsen iletişime geçiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?