347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................63 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
29 Haziran 2013 Düğün..................... 104 :123:

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 166 :123:

Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................176 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına

29 Eylül 2013 Düğün....................... 196 :123:

ooohhhh düğünnn varrrr bol kıvırtmalıııı az oturmalı düğünler olsun inşallahhhhh..... darısı başımaaaa:))))))çok sevindim kızlarrrr

Eki Görüntüle 659856
dün bunu aldım kızlar aslında turkuazını istiyodum ama kalmamış baya indirimdeydi kısmetimde bu varmış demekki cihan da bu rengini çok beğenince aldık hemen

Canım aynısı annemde de var çok güzel. Diyorum ya o örgü battaniyelerini günlük yatak örtüsü niyetine bile kullanıyor. Days in colours dimi bunun markası?

Nasıl değişiyor daha erken mi

Hahahah bana sorduğunu duygu yanıtlamış.

Sanırım 15 Eylül'e alacağız.

Canım biz yarın tarihimizi almak için Fuar evlendirmeye gidiyoruz. İlk başvururken nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 tane fotoğraf istiyorlarmış sanırım, çiftlerde birlikte müracaat edecekmiş. Buraya kadar tamam benim merak ettiğim ben Alsancak'ta çalıştığımdan Fuar'a yakınım belgeleri tamamlayıp vermeye sadece ben gitsem olur mu? Bizimki yeni işe başlamış olacağından izin alıp gelmesi mümkün olmayacak. Bu konuyla ilgili daha net bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Kızlar dayanamadım açtım sordum. İlk müracaata giderken tekte gitsek olurmuş onlar yönlendirme yapacakmış ama evraklar hazırlanıp teslim edilmeye gidilirken birlikte müracaat istiyorlarmış mutlaka ve nikah tarihine 6 ay kalmış olması gerekiyormuş.

sağlık raporu kısmı nasıl oluyor canım nerden alınıyor falan o da müracatda verilmiyecekmi?

ikisinin de imzası isteniyor canım.... belge dolduruyorsun... ilk başvuru diye bişey olmadı bizde.. yanımızda çokça fotoğraf götürdük nüfus a gittik ilk evlendirme beyannamesi aldık ikimizin de nüfus bilgilerinin olduğu kağıt...sonra sağlık raporu aldık orda belge falan dolduruyorsun... ordan da evlendirme dairesine gidiyorsun... bu işlemleri ikinizin birinin oturduğu belediye de yapmanız lazım. ben çankaya da oturuyorum canım başka bi ilçe de ama biz daha da başka bi ilçe de evlneceğiz oraya gittik herhangi birinizin belediyesinin evlenme dairesinde işlemleri halledip izin belgesi alıp gelin dedi.... belediye sayfasına gir orda görürsün yapılması gerekenleri canım

Tarihin şimdilik böyle kalsın kesinleşince değiştiririrm

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................62 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün..................... 100 :123:

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 165 :123:

Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................175 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına

29 Eylül 2013 Düğün....................... 195 :123:

Canım benim bağlı bulunduğum ilçede kıyılacak nikah o yüzden o konuda bir sıkıntı yok. Yarın birer adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopileriyle gelin biz sizi yönlendireceğiz dediler. Büyük ihtimal gereken belgelerin yazılı olduğu bir kağıt verecekler, bunları tamamlayıp gelin diyecekler. Hangi işlemlerden geçeceğiz yazacağım.

Fuar Evlendirme Dairesi Gerekli Belgeler

Kadın ve erkeğin nüfus cüzdanı asılları ile ön-arka fotokopileri,
Kadın ve erkeğin bağlı bulunduğu nüfus müdürlüğünden alınmış nüfus kayıt örnekleri,
Kadın ve erkeğin 6’şar adet vesikalık fotoğrafı
Sağlık raporu formları ile evlendirme dairesinin bulunduğu bölgedeki ilgili sağlık kuruluşuna gidilerek gerekli testler yaptırılıp onaylatılır. (Sağlık raporu formları evlendirme dairesinden temin edilir.)
Bütün evraklar tamamlandıktan sonra nikah için çiftler birlikte müracaat ederek günleri belirlenir.
Evlendirme memurluğunun bağlı bulunduğu belediyesinin gelir müdürlüğü veznesine harç yatırılır.

Daha ayrıntılı bilgi için size en yakın evlendirme memurluğu ile telefonla veya şahsen iletişime geçiniz.

Son düzenleme:
Evet aynen bunu yaptık biz.... ama aynı anda gittigimiz için bi daha ya gerek kalmadı keşke.sizde enişte ise başlamadan halletseydiniz

Ece balayı için ne diyecekler bakalım? bizim.pazar günü düğün var 1 hafta yokuz diğer hafta pazartesi geri ise dönecek canım. 3 gün izin var ya 2 gün de rapor aliriz diyorduk şefi gerek yok biz veririz demiş para kesintisi de yapmayacaklar..herkes 1 kere evleniyor demiş. Allah razı olsun yani.. sizinkiler de iyi çıkar inşallah

bugün bizimkinin doğum günü gece facede duvar yazıyla dolmasın tarihi değiştireyim derken nişan kısmıyla oynamış yeni nişanlanmışız gibi gözüküyor. doğum günü msjları almayım derken 2.5 sene sonra yeniden nişan tebrikleri alıyo duvar gene doldu haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…