Kendileri uygun görüyor demek ki canım kendi taraflarına o davetiye modelini... eşya konusunda diyebilirler bunu çok pahalı olmasın diye ama babama göre davetiye bi düğünün nikahın seviyesini ortaya koyar diyor bence de haklı
Kızlar öğrendim bende.
6 ay önce bizim ofisten evlenen bir arkadaşıma sordum. Önce birlikte nüfus cüzdanlarımız ve birer adet fotoğrafla başvuru yapıyormuşuz. Fotoğrafları formlara takıyorlarmış. O gün günümüzü de alıyormuşuz, para falan ödemeden. Bize gereken evrak listesi formlarını onlar veriyorlarmış bizde doldurup, testlerimizi falan yaptırıp götürüp veriyormuşuz. O zaman para ödüyormuşuz.
ya illaki öyle dediklernz cok dogru he esyada daha uygun seyler alınablır bütçeye göre ama bugun en iyi davetiyeyi bastır 500-600 tutuyor bsy deılkı sen zaten bunca masraf yapmıssın davetıyeden tasarruf olmaz ki yani en azından benım mantıgıma ayrkırı....
siz evet sanırım öyle olcak siz kendinize istedgnz modeli bastracaksnz peki nişanlın ne diyor..
Çok pahalıymış... ona da kızgınım zaten ben çok doluyum anlayacağın
Daha hiçbişey almadık ki bitsinhümeyracım üzülme kuşum olur böyle ufak tatsızlıklar napıcan bşyde diyemiyorum belki paraları bitmiştir ne yönden baksam olaya bilemedim ki şimdi
Daha hiçbişey almadık ki bitsin
ya evet öylede bir şey var bşyde almadınız karışık işler bunlar hümüm yaaa umarım tez zamanda halledersiniz işlernizi bşyde kalmamış ki olur olur dert etme onlarında içine sinmez istedgn yaparlar gör bak
Sanmıyorum canım zaten dişim ağrısından ölüyrum bi de o eklendi tüm gece ağladım
kıyamam ya dikkat et kendine tatlım haklısın üzücü bir şey ama elden ne gelir nişanlınla konuşursun davetiyeleri o bastırır ailesi yaptrmasn olsun bitsin hiç sıkılmaya gerek yok... diş ağrısı içinde tuzlu-limonlu su gargara yap gecer gerçi rakı koysan hemen acıyı alır ilaç niyetine ama sen koymazsn o yuzden tuzlu-limonlu su en iyisi... bide arkdsm kolonya koyuodu dişine hemen geçiomuş ama hiç denemedim söylim..
keşke ve keşke yani benim de bu durumum olabilseydiSelamlar kızlarr.
Bugun baya yogundu daha yenı gelebıldımm.
Valla evlilik öncesi şu süreçte yaşadıklarınızı görünce diyorum kendime biriktir biriktirebildiğin kadar zamanı gelince neyi nasıl istiyorsan kendin yap.Kimseye tamah etme.Vallahi diyorum.
En azından olsun şöyle kendin için 7-8 bin.He 500 lira mı bütçe ayırıyorlar ben eklerim üstüne 300 daha istediğimi gönlüme göreni alır yaparım.
Bunu yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum karşı tarafın ailesinin olası yapacağıı olumsuz bir durum için maddi açıdan.
Selamlar kızlarr.
Bugun baya yogundu daha yenı gelebıldımm.
Valla evlilik öncesi şu süreçte yaşadıklarınızı görünce diyorum kendime biriktir biriktirebildiğin kadar zamanı gelince neyi nasıl istiyorsan kendin yap.Kimseye tamah etme.Vallahi diyorum.
En azından olsun şöyle kendin için 7-8 bin.He 500 lira mı bütçe ayırıyorlar ben eklerim üstüne 300 daha istediğimi gönlüme göreni alır yaparım.
Bunu yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum karşı tarafın ailesinin olası yapacağıı olumsuz bir durum için maddi açıdan.
herkes bi sorun yaşıyor baksana evet... Amin inşallah bakalım ne olacakhümüm üzülme sakın. öyle demeleri kötü olmuş baya. inşallah orta yolu bulursunuzz sorun çıkmadan
hep böyle şeyler oluyo etraftan duyduğum kadarıyla. Allah aşılamayacak sorunlar vermesin inşallah
biz hicbirsey almadık muhtardanBizimkinin de anası ağladı bugün iş için istenen evrakları hazırlıcam diye. Bütün gün hastanedeydi sağlık testleri için. Yarın da adliye, askerlik şubesine falan gidecek yetişebilirse benim yanıma gelecek başvuru için. Muhtara gitmiş iş için ikametgah falan isterken nikah başvurusu içinde almam gereken bir şey var mı diye sormuş almış. Soramadım da ne aldın diye banka cüzdanı çıkartmak için kapanmadan bankaya yetişmeye çalışıyordu. Muhtarlıktan ne alınıyor nikah başvurusu için bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?