- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
süpersin canım hiç güleceğim yoktu yaabugün bizimkinin doğum günü gece facede duvar yazıyla dolmasın tarihi değiştireyim derken nişan kısmıyla oynamış yeni nişanlanmışız gibi gözüküyor. doğum günü msjları almayım derken 2.5 sene sonra yeniden nişan tebrikleri alıyo duvar gene doldu haberi yok
süpersin canım hiç güleceğim yoktu yaa
o da çok gülücek kesin naptın sen diyeeevalla bende gördüğümden beri çok gülüyorum
bizimki görünce napıcak acaba söylemedim ona
o da çok gülücek kesin naptın sen diyeee
herkese merhabalar ,
nasılsınız pıtırcıklar ececim egemenin işi hyrlı uğurlu olsun inşallah benim ki işi bıraktı şansımız yaver gidiyor 2 hafta sonra bmv de işe başlıcak patronum sagolsun eşi insan kaynakları müdürü biraz torpil işledi ama torpilsizde olmuo ithalat-ihracat departmannda işe başlıyor servis+yemek+çalışma saatleri iyi ama bazı c.tesiler çalışabilirmiş yogunluga göre olsun okadar cokta önemli değil ve maaş bekledgmzin çok üstünde hyrlısı bakalım umarım memnun kalır gökoşum işten..
bizim nikah tarihi değişmicek ama tüm evrakları ve paramı alıcam belediyeden başka ilçede kıydırıcam nikahı çünkü kokteylli düşünüorum bizim belediye de kokteyl li yapmıyor...
kızlar kol inceltmeye gelince ben 2 tane küçük pet şişeye su doldurdum aklımda geldıkce onları kaldrıp indiriorum iyi oluo ...
balayınıda yurt içinde yapmaya karar verdik benim seneye çifte vatandaşlık pasaportum gelio onu shengen olarak kullanabılıorum seneye gidicem o yuzden cesme düşünüoruz balayı için
aa ben sen yaptın sandımmm sen değiştin sanıyorum pardonben yapmadım ki canım. kendi yapmış gece.
aa ben sen yaptın sandımmm sen değiştin sanıyorum pardon
aahh iş konusunda darısı bizim başımıza bu gün bir görüşmemiz var bakalım hayırlısı dua edin bizee.
nenacım hayırlı olsun inşallah bu iş umduğunuz gibi çıkar memnun kalırsınız.
Nenam hayırlı uğurlu olsun Gökhan ın yeni işi
hümeyram canım sagolasın kısmet inşallah istedgmz gibidir geçen vaillanttan da aradılar gitti görüşmeye çok olumluydu sonra maille dönmüşler sizinle çalışmak istyrz tamamlamanız gereken evraklar ektedir yazmışlar ama ondan vazgectık her seyde bı hayır var bılemıosun ki çalışıp görmeden neyin ne oldgnu içimde bi huzursuz ki aslında sormayn ya u iş te umdgmz gibi değilse die kendimi yiğip bitiriyorum ne olck bilemedim evlenmicek olsam problem değilde nikaha kalmış 6 ay ve ben daha hi bir şey yapmadım
Haklısın canım hakkınızda hayırlısı inşallah bu iş çok rahat ve güzel hayırlı olur. Senin 6 ay var benim 2 ay daha ortada çeyizden başka bişey yok ne ev ne eşya
Haftasonu da güzel şeyler olmadı ben çok kötüyüm
ne oldu sana kuzum neyin var paylaş bizimle dertleşelim bnmde az keyfm yok
Davetiye çok önemli bişey değilmiş de 100 tanesi 20 tl olanlardan olurmuş benim görmem bile lazım değilmiş..... çok üzgünüm ailem de çok kırıldı bu laflara ama onların evindeydik bişey demedi babam yine sustu saygınlığını korudu. aramızdaki farklılıklar meydana çıkıyor birer birer
Ben bu erkek tarafını hiç anlamıyorum ya düğüne kadar herşey güllük gülistanlık, düğüne yaklaşıldıkça bir sürü sorun çıkıyor. Hepte maddiyattan dolayı. Üzülme canım benim.
Aldemm inşallah hayırlı haberlerle dönesin.
off ya olur mu öyle saçma şey gelinin en önem verdgi şeylerden biridir davetiye ve nikah şekeri en güzeli olsun ister ya yapamazlar anlarsn da ona ne gerek var buna ne gerek var...ben güzelce derdim bnm için önemi var benm istedgmi yapablrsenz sevinirim diye...yada sen üzülme boşver cnm kırgınlık olmasın bak bnm yasadıklarıma ona ragmen hala üzülmemeye çalışıyorum bnmki hiç kolay değil her şeyimi paylaştm sizinle.... sen yine şanslısı emin ol tamam söyleniş tarzı hiç hoş değil ama yinede sükunetinizi koruyun 2 ay kala kırgnlık olmasn yazık gunah yıpratma kendini... demekki erkek tarafı hep böyle bnm kayınvalıdemlere göre her seye ne gerek var
Kızlar babamın dolu protokol davetlisi olacak onlara o paçavra tarzı davetiyeyi veremeyiz ki bende istemem onu kesinlikle.... Valla benim arkadaşıma hiçbişey yapmadı oğlanın ailesi bazen diyor ki aman iyi ki de öyle olmuş az yedik taksit ödedik sıkıntı çektik ama kimseyi de hiçbirşeyimize karıştırmadık... Babam eğer hala öyle olsun derse siz kendi biz kendi davetiyemizi yapalım diyecekmiş bu da onlara bi ders olur diyor
ya haklısınız bence paçavra davetiye kimseye verilmez evleniyorsun bunca masrafa giriyorsun her şey tamam davetiye niye dandik oluo en fazla 500 daha harcarsın dimi ama bunca milyarlık şeylerle döşenio ev 500 tl nin tasarrufuna girmek bence mantıksız ben bile zar zor evlenmeme ragmen dandik davetiye yaptrmicam davetliler geliyor e sana hediye takacak altn yada para neyse onlara şimdi davetiye göönderirken kagıttan mı tasaarruf yapıcam .. baban cok mantıklı söylemiş onlar kendilerine 20 tllik bastrsn siz de istedgnizi bastrn gelenin protokol olması onemli tabi ama diğer taraftan da geliceklere bile ayıp uyduruk bsy göndermek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?