Kendi kizlari evlense acaba erkek tarafı bunu yapsa ne yaparlar.çok merak.ediyorum ben bunuhümoşşşş aynı tartışmayı bizde yaptık.. tabikide çöpe gidiyor davetye ama insan güzel olsun istiyor sonuçta.. bende 1000 adet bastıracam.. ne gerek varmış pahalıya da bilmem ne bizde tartıstık en son babam el attı duruma.. ben bastırcam dedi kavga etmeyinn.. sen ona bile deeme hiç diyor.. bu dönemde herkesde aynı sorunlar canım.. erkekler önem vermiyor bunlara
evet canım days in colours turkuazı kalmamıştı kısmet değilmiş dedimCanım aynısı annemde de var çok güzel. Diyorum ya o örgü battaniyelerini günlük yatak örtüsü niyetine bile kullanıyor. Days in colours dimi bunun markası?
Kızlar babamın dolu protokol davetlisi olacak onlara o paçavra tarzı davetiyeyi veremeyiz ki bende istemem onu kesinlikle.... Valla benim arkadaşıma hiçbişey yapmadı oğlanın ailesi bazen diyor ki aman iyi ki de öyle olmuş az yedik taksit ödedik sıkıntı çektik ama kimseyi de hiçbirşeyimize karıştırmadık... Babam eğer hala öyle olsun derse siz kendi biz kendi davetiyemizi yapalım diyecekmiş bu da onlara bi ders olur diyor
dişçiye gittim canım.kanal tedavisi olacak maalesef oydu oydu ilaç koydu yarın tekrar gideceğimevet canım days in colours turkuazı kalmamıştı kısmet değilmiş dedim
ayyyy hümümm çok sinir oldum alt tarafı bi davetiye ya ondan bile kısıyolarsa daha kimbilir nelerden kısıcaklar, baban çok iyi söylemiş öyle yapsın onlarda utansınlar biraz hem sende gönlüne göre seçmiş olursun davetiyeni. her zaman kibar ol ama sessiz de kalıp kendini de aileni de ezdirme tatlım. bu arada dişin nasıl oldu?
tebrik ederim canımbugün bizim doğum günümüz
19.03.2007
canımın içinden o günü anlatan harika bir mesaj şuan gözlerimdeki yaşları annemden saklamaya çalışıyorum. iyi ki o tiyatro faciasını yaşamışız ve iyi ki arkadaşlarımız bizi tanıştırmakta ısrar etmişer.
çok çok çok seviyorum
çok ama çok özledim bitsin şu askerlik artık
kızlarrrr günaydınnn dün apartopar cıktım bende dişçiye gitmek zorunda kaldım hümeyram geçmiş olsun canım kanal tedavisi gördükten sonra zımba gibi olacaksın kıyamam yaa cok agrın vardı eminim....
istanbulda müklemmel hava vardı dişçiden sonra sevgilim marinaya gidip güzel bir deniz havası aldım baya keyflıydı her akşam oldgu gibi dün akşamda bizde yemekteydi benim kocacımmm
kızlar benim ki dün sabah annesiyle tartışmış siz ne umursamaz insanlarsnz çocuk evlendişriosnz ama kılınız kıpırdamıo allah size nasıl vicdan vermiş muhabbetine girmiş kızla 5 yıldır birlikteyim bir dediğini 2 etmedim ne ihtycm varsa ben tek başıma karşıladım siz koskocaman ailesnz evladnıza bi faydanz dokunmuo ilk gelin alıosunz basınızın ustunde tutmanız gerekio arayıp halini hatrını sorun eksiği gediği varmı die sorun kızın gelenek göreneği adeti var kıyafetler alınması gerekio bunlarıda ben mı alayım evlendkten sonra zaten görüşmeyi düşünmüoruım sizinle beni insanlara karşı mahcup ettiniz ailesi sizden iğne dahi istemedi sizinde işinize geldi bu kadar yüzsüz sorumsuzsunuz vs.. saymış hiç tasvip etmedim nişanlımn yaptklarnı ama çocugada gına geldi onuda anlıorum ben mumkun oıldgnca her seyı sakın karsılaması ıcın elimden geleni yapıorum ama cocugun haddesi biyere kadarmış yırtmış kendini annesine laf anlatacak die kayın validem de demişki aman aceleniz ne dur hele bakarız gelde uyuz olma cvba bak acelenız neymış 6 ay uzun bı sure mı kızlar gelınlık siparısı verilecek mobılya sipariş verilecek kına kıyafetlerm dikilecek eylulu saymayın eylulde her seyın bitmiş olması gerekıo e martta bitti geriye tam 5 ay varaklım almıo hıc bsyı çok bunaldım en çokta nişanlım üzülüo ona canım sıkılıo mükemmel bir rahatlık var ailesinde
chelzyy çok güzelleerr bende isterim hatta yaaabencede çok şık durucaklar pahalı derken çok mu
nena gerçekten nadir biri sevdiğin canına tak ettirmişler ama genede tanımıyorum sevdiği kırılmasın dye ailesne rest çeken. onun için daha zor ailesi yanlz bırakıyo çocuğu haklı yani herşeye kendi koştuktan snra bir önemi yok ailesi görüşmüş görüşmemş onlr böyle rahat davrandkça soğutmuşlar onu sanki
chelzyy çok güzelleerr bende isterim hatta yaaabencede çok şık durucaklar pahalı derken çok mu
nena gerçekten nadir biri sevdiğin canına tak ettirmişler ama genede tanımıyorum sevdiği kırılmasın dye ailesne rest çeken. onun için daha zor ailesi yanlz bırakıyo çocuğu haklı yani herşeye kendi koştuktan snra bir önemi yok ailesi görüşmüş görüşmemş onlr böyle rahat davrandkça soğutmuşlar on
sizde mi onun gibi düşünüosunuz yaaa ben halbuki görüşsün isterm tamam biizi çok üzülyolar nişanladgmdan beri hep aglıorum nasıl evlenıcem die o bnm göz yaşlarmı gördükçe daha da hırçınlaşıo ailesine karşı artık onun görmeyeceği şekilde ağlıyorum o onun kararı ister görüşür ister görüşmez ben engel olamam ama ben ileri vadede bana muhtaç olduklarnda bakmam,çok vicdanlıyımdr yemem yediririm ama ben üzüldgm an cokta hainimdir önümde sürünse su vermem bana ve aileme gelecek her zararın mislini karşımdakine yaşatrm pis bi huyum vardır yani... bilemiyorum gökhana tek dedgm her zaman böyle dinç olmicaklar illaki muhtaç olacklar sen bakarsan bak ama benim karşıma getirme derim yani
nena gerçekten nadir biri sevdiğin canına tak ettirmişler ama genede tanımıyorum sevdiği kırılmasın dye ailesne rest çeken. onun için daha zor ailesi yanlz bırakıyo çocuğu haklı yani herşeye kendi koştuktan snra bir önemi yok ailesi görüşmüş görüşmemş onlr böyle rahat davrandkça soğutmuşlar on
sizde mi onun gibi düşünüosunuz yaaa ben halbuki görüşsün isterm tamam biizi çok üzülyolar nişanladgmdan beri hep aglıorum nasıl evlenıcem die o bnm göz yaşlarmı gördükçe daha da hırçınlaşıo ailesine karşı artık onun görmeyeceği şekilde ağlıyorum o onun kararı ister görüşür ister görüşmez ben engel olamam ama ben ileri vadede bana muhtaç olduklarnda bakmam,çok vicdanlıyımdr yemem yediririm ama ben üzüldgm an cokta hainimdir önümde sürünse su vermem bana ve aileme gelecek her zararın mislini karşımdakine yaşatrm pis bi huyum vardır yani... bilemiyorum gökhana tek dedgm her zaman böyle dinç olmicaklar illaki muhtaç olacklar sen bakarsan bak ama benim karşıma getirme derim yani
Yok ben görüşmemesi konusunda destek vermedim.Sadece seni bu kadar ailesine karşı sahiplenmesine dedim.Yoksa ne olursa olsun onlar aynı kan aynı can.Görüşmemezlik olmaz.Hem dünyanın binbir türlü hali var Allah korusun 10-20 sene sonra beraber olacagınızın garantısını kım verir.Ben her zaman diyorum eş,arkadas geçici olabiliyor ama anne baba hep kalıcı.Hep onlar var.
Senin görüşüp görüşmemen kendine kalmış.Ama sen görüşmesende gökhanın bağı asla koparmaması gerektıgını dusunuyorum ben.
Yok ben görüşmemesi konusunda destek vermedim.Sadece seni bu kadar ailesine karşı sahiplenmesine dedim.Yoksa ne olursa olsun onlar aynı kan aynı can.Görüşmemezlik olmaz.Hem dünyanın binbir türlü hali var Allah korusun 10-20 sene sonra beraber olacagınızın garantısını kım verir.Ben her zaman diyorum eş,arkadas geçici olabiliyor ama anne baba hep kalıcı.Hep onlar var.
Senin görüşüp görüşmemen kendine kalmış.Ama sen görüşmesende gökhanın bağı asla koparmaması gerektıgını dusunuyorum ben.
ben öyle düşünüyorum ben ona görüş yada görüşme demem ama görüşmesi taraftarım ki keza bende görüşürüm görüşmemezlik yapmam he ama ilerde bana ihtaycları oldgu gün nasıl bnm yanmda olmadılar bende onlarn elinden asla tutmam gökhan bakarsa bakar ben bakmam
ben öyle düşünüyorum ben ona görüş yada görüşme demem ama görüşmesi taraftarım ki keza bende görüşürüm görüşmemezlik yapmam he ama ilerde bana ihtaycları oldgu gün nasıl bnm yanmda olmadılar bende onlarn elinden asla tutmam gökhan bakarsa bakar ben bakmam
En guzelını dusunmussun işte.Yıne sende kendı terbıyenı koruyarak ılıskıyı kesme.Ama gelecek ıcın haklısın.Senı Gokhanın dedıgı gıbı bıraz gelin yerine koysalardı sen herseyı yapardın onlar için.
En guzelını dusunmussun işte.Yıne sende kendı terbıyenı koruyarak ılıskıyı kesme.Ama gelecek ıcın haklısın.Senı Gokhanın dedıgı gıbı bıraz gelin yerine koysalardı sen herseyı yapardın onlar için.[/QUOTE
ilişkiyi kesmem nihayetinde iyi veya kötü gökhanın anne ve babası onlar saygısızlık asla yapmam ama saygı cercevesınde lafımıda esirgemem aileme veya sevdgm adama üzücü herhangi bir avranısta bulunurlarsa karsılarnda ben olurum hakettiklernide söylerm ama bu evlilik için alacakları veya almayacakları onların insiyatfnde alsalar iyi olurdu ama almıolarsda bogazlarna basmam gökhan uzulmesn tek derdim o amannnnn bende kayınvalidem gibi yapıcam takmıcam hıc bsyı herkesin kendi terbiyesine kalmış bir şey umursamıyorum bundan sonra
tebrik ederim canımsizde bizim gibi 6niz bitti artık nice daha güzel güzel senelere inşallah tatlım
nena canım valla nişanlına bravo seni savunması çok güzel bişey. kimse istemez böyle konuşsun tartışsın ama yazık çocuğun da sabrı bi yere kadar demekki. okurken hıhh dedim tamam düzelirler artık ama bi baktım ki daha aceleniz ne diyolarmış. ne kadar rahat insanlar onlar öyle. ama oğullarından tepkiyi gördüler böyle davranmazlar umarım artık.
kuşum onlar düzelmezler onların felsefesi bana dokunmayan yılan bın yasasın rahatşarndan ödün vermek istemıolar amann canım sagolsun ne gerekıosa kocişle ben yaparız artık umursamıorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?