347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kendi kizlari evlense acaba erkek tarafı bunu yapsa ne yaparlar.çok merak.ediyorum ben bunu

Canım aynısı annemde de var çok güzel. Diyorum ya o örgü battaniyelerini günlük yatak örtüsü niyetine bile kullanıyor. Days in colours dimi bunun markası?
evet canım days in colours turkuazı kalmamıştı kısmet değilmiş dedim

ayyyy hümümm çok sinir oldum alt tarafı bi davetiye ya ondan bile kısıyolarsa daha kimbilir nelerden kısıcaklar, baban çok iyi söylemiş öyle yapsın onlarda utansınlar biraz hem sende gönlüne göre seçmiş olursun davetiyeni. her zaman kibar ol ama sessiz de kalıp kendini de aileni de ezdirme tatlım. bu arada dişin nasıl oldu?

bugün bizim doğum günümüz

19.03.2007

canımın içinden o günü anlatan harika bir mesaj şuan gözlerimdeki yaşları annemden saklamaya çalışıyorum. iyi ki o tiyatro faciasını yaşamışız ve iyi ki arkadaşlarımız bizi tanıştırmakta ısrar etmişer.

çok çok çok seviyorum

çok ama çok özledim bitsin şu askerlik artık

dişçiye gittim canım.kanal tedavisi olacak maalesef oydu oydu ilaç koydu yarın tekrar gideceğim

tebrik ederim canım sizde bizim gibi 6niz bitti artık nice daha güzel güzel senelere inşallah tatlım

kızlarrrr günaydınnn dün apartopar cıktım bende dişçiye gitmek zorunda kaldım hümeyram geçmiş olsun canım kanal tedavisi gördükten sonra zımba gibi olacaksın kıyamam yaa cok agrın vardı eminim....

istanbulda müklemmel hava vardı dişçiden sonra sevgilim marinaya gidip güzel bir deniz havası aldım baya keyflıydı her akşam oldgu gibi dün akşamda bizde yemekteydi benim kocacımmm

kızlar benim ki dün sabah annesiyle tartışmış siz ne umursamaz insanlarsnz çocuk evlendişriosnz ama kılınız kıpırdamıo allah size nasıl vicdan vermiş muhabbetine girmiş kızla 5 yıldır birlikteyim bir dediğini 2 etmedim ne ihtycm varsa ben tek başıma karşıladım siz koskocaman ailesnz evladnıza bi faydanz dokunmuo ilk gelin alıosunz basınızın ustunde tutmanız gerekio arayıp halini hatrını sorun eksiği gediği varmı die sorun kızın gelenek göreneği adeti var kıyafetler alınması gerekio bunlarıda ben mı alayım evlendkten sonra zaten görüşmeyi düşünmüoruım sizinle beni insanlara karşı mahcup ettiniz ailesi sizden iğne dahi istemedi sizinde işinize geldi bu kadar yüzsüz sorumsuzsunuz vs.. saymış hiç tasvip etmedim nişanlımn yaptklarnı ama çocugada gına geldi onuda anlıorum ben mumkun oıldgnca her seyı sakın karsılaması ıcın elimden geleni yapıorum ama cocugun haddesi biyere kadarmış yırtmış kendini annesine laf anlatacak die kayın validem de demişki aman aceleniz ne dur hele bakarız gelde uyuz olma cvba bak acelenız neymış 6 ay uzun bı sure mı kızlar gelınlık siparısı verilecek mobılya sipariş verilecek kına kıyafetlerm dikilecek eylulu saymayın eylulde her seyın bitmiş olması gerekıo e martta bitti geriye tam 5 ay varaklım almıo hıc bsyı çok bunaldım en çokta nişanlım üzülüo ona canım sıkılıo mükemmel bir rahatlık var ailesinde

Gunaydın bayanlarr.
Humeyracım geçmiş olsun.İnşaallah çok süründürmez git gel.2-3 gitmede hallolur.Kanal tedavisi zordur bilirim.

Bende bu sıra şu The mia Porselen taktım:) Porselen tepsiyi ve sekerlıgı zaten almıstım.Ama digerlerini de istiyorum.Mutfagın her bir kosesınde cok hos durur dusuncesındeyım.Nasıl sizce ?Sepette bekliyorlar.Fiyatlarda yuksek ama çok begendım ben.Aylık çeyiz kotamı bunlara ayırmak istiyorum

Nenacım tek bişey diyeceğim nişanlın alnı öpülecek,parmakla gösterilecek bir adam.Sadece bu.Sen hiç canını sıkma dağ gibi biri var arkanda canım.Ona güven yeter.

chelzyy çok güzelleerr bende isterim hatta yaaa bencede çok şık durucaklar pahalı derken çok mu
nena gerçekten nadir biri sevdiğin canına tak ettirmişler ama genede tanımıyorum sevdiği kırılmasın dye ailesne rest çeken. onun için daha zor ailesi yanlz bırakıyo çocuğu haklı yani herşeye kendi koştuktan snra bir önemi yok ailesi görüşmüş görüşmemş onlr böyle rahat davrandkça soğutmuşlar onu sanki

chelzycim mialar cok tatlılar bende istiyorum öyle bşyler alayım sanki bernardo da görmüştüm ya:))

nişanlım diye demiyorum ama hakikaten ona değer verilsin o herkesi başında gezdirirr eğer değer verilmesin ailesini bile gözü görmez ... haksızlıga gelemıo o kimseden her şeyi tam olsun istemıo sadece ufakta olsa destek beklio çünkü hakikaten yalnız yapması zor bazı şeyleri e bnmde maaşım çok yüksek değilki yardm edeym zaten ceyız alısverişim bitmedi fırsat buldkça eksik tamamlıyorum annemde elinden geldgnce yardm edio bsylerde ama evlennce cok zorlanıcaz ortada ev yok babam alt katın kirasını verecek bana borclarmız bitene kadar sıkıntıdayız baya onun da canını bunlar sıkıo kayın pederım verıo da babam annem nie vermio utanıo derdi farklı onu böyle gördükçe çok üzülüyorum

Begendıgıne sevındım canımm.Tabak ve şekerlik dışındakıler 248 lira tuttu:26:
Aslında katlı pasta tabagıda var onda gözüm kaldı.Onuda eklersem 300 ü bulucak.Napsam ki?

3 lü büyük baharatlık
6 lı baharatlık
6lı cay fıncan takımı
yagdanlık tuzluk karabıberlık işte bunlar tuttu o kadar fiyat normal mi?

nena canım valla nişanlına bravo seni savunması çok güzel bişey. kimse istemez böyle konuşsun tartışsın ama yazık çocuğun da sabrı bi yere kadar demekki. okurken hıhh dedim tamam düzelirler artık ama bi baktım ki daha aceleniz ne diyolarmış. ne kadar rahat insanlar onlar öyle. ama oğullarından tepkiyi gördüler böyle davranmazlar umarım artık.

kuşum onlar düzelmezler onların felsefesi bana dokunmayan yılan bın yasasın rahatşarndan ödün vermek istemıolar amann canım sagolsun ne gerekıosa kocişle ben yaparız artık umursamıorum ki

kuşum onlar düzelmezler onların felsefesi bana dokunmayan yılan bın yasasın rahatşarndan ödün vermek istemıolar amann canım sagolsun ne gerekıosa kocişle ben yaparız artık umursamıorum ki

gönlünüzce yaparsınız canım boşverin sonradan kimsenin söz söyleyip karışma hakkı olmaz
siz mutlu huzurlu olun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…