işteyim adet oldum ağrım varrrr.... sen nasılsın canımGünaydın Kızlaarrkeyifler nasıılll ??
aynıyız desem canımm çok ağrım yok benim ama bu günlerde sadece yatmak istiyoruumm evdeeişteyim adet oldum ağrım varrrr.... sen nasılsın canım
sonunda plakalar
81 düzce
aynıyız desem canımm çok ağrım yok benim ama bu günlerde sadece yatmak istiyoruumm evdeeAğrılı çok kötü oluyor ya ağrı kesici falan içtinmii??
kapatıcı triplii flormar kullanıyor hatırladığım kadarıyla göz altları içinde. bende flormar kullanıyorum güzel memnunum benkızlar gunaydın nasılsınız.gecenlerde tripli burda makyajla alakalı bırşeylr demıstı..belkı sızde bılırsınız cıldım karma yaglıya donuk..
göz etrafı ıcın kapatıcı ıstıyorum.ama göz kapagımda cızgı olsun ıstemıyorum yenı aldım buda ole cıktı o kadarda kadına soledım bunu.
tavsıye edecegınız bır urun varmı?:26:
kızlar gunaydın nasılsınız.gecenlerde tripli burda makyajla alakalı bırşeylr demıstı..belkı sızde bılırsınız cıldım karma yaglıya donuk..
göz etrafı ıcın kapatıcı ıstıyorum.ama göz kapagımda cızgı olsun ıstemıyorum yenı aldım buda ole cıktı o kadarda kadına soledım bunu.
tavsıye edecegınız bır urun varmı?:26:
kapatıcı triplii flormar kullanıyor hatırladığım kadarıyla göz altları içinde. bende flormar kullanıyorum güzel memnunum ben
Canım merhaba cildin karmaysa az biraz nemlendirsen hemen yağlıya döner. Biraz nemlendirmesen kurur. Bilirim karma cilt tipini benimde öyle.
Yağlı bir cildin varsa eğer yani göz kapağın özellikle çabuk yağlanıyorsa ve sürdüğün far ya da kalem 3-5 saat sonra yayılıyorsa mutlaka toz kapatıcı kullanmalısın. Likit değil. Ben şu ürünü günlük makyajımda sünger yardımı ile bastırmadan kullanıyorum çok memnunum. 10 tl gibi bir fiyatı var sanıyorum. Evde bakayım ama sanırım 15 ya da 16 numaralı tonunu kulanıyorum.
...::: FLORMAR :::...
canım gecen sene bende aldım toz kucuk kapatıcı kırıldı sıkıştırılmıstı kenardan kenardan acılınca ıyıce toz oldu bende attım..acaba gotursem grı alırlarmı
İnciçiçeğim seninde gözün aydı ayacak artık birşey kalmadı.
Bende şafağa başladım tekrardan. Bugün askerliğin 2.günü.
Sabahtan izinliydim bende yeni geldim ofise. Kan sonuçlarımı almaya gittim. Doktorum evlendirme dairesinden verilen sağlık formunu imzaladı. Bende onların bana verdiği kağıdı imzaladım verdim.
Sonuçlarım normal çıktı hatta özellikle bebekle ilgili bir değer varki (Talasemi) o çok önemliymiş çok güzel dedi, eşinin de bu kadar iyi çıkar inşallah dedi. Yarın sabahta bizim ki gidip doktoruna imzalatacak ve evlendirme dairesine teslim edeceğiz. Sonrada nikah işlemleri bitiyor allahın izniyle çok mutluyum.
Zannetmiyorum canım. Toz farları düşürmemeye çalış. Sıkıştırılmış oldukları için çok çabuk kırılıyorlar.
yok canım öğle yemeğinden sonra içeceğim inşallahaynıyız desem canımm çok ağrım yok benim ama bu günlerde sadece yatmak istiyoruumm evdeeAğrılı çok kötü oluyor ya ağrı kesici falan içtinmii??
peki toz kapatıyıcı göz kapagına suruyorsun goz altına damı suruyorun..boşuna verdı kadın ya o kdr dadedım cızgı olmasını ıstemıyorum dıye pof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?