347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................38 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................76 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................81

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 141

Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına

15 Eylül 2013 Düğün..........................157 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 166 :123:

kızlar gunaydın nasılsınız.gecenlerde tripli burda makyajla alakalı bırşeylr demıstı..belkı sızde bılırsınız cıldım karma yaglıya donuk..

göz etrafı ıcın kapatıcı ıstıyorum.ama göz kapagımda cızgı olsun ıstemıyorum yenı aldım buda ole cıktı o kadarda kadına soledım bunu.

tavsıye edecegınız bır urun varmı?:26:

aynıyız desem canımm çok ağrım yok benim ama bu günlerde sadece yatmak istiyoruumm evdee Ağrılı çok kötü oluyor ya ağrı kesici falan içtinmii??

bende cok agrı cekerım ıs yerınden cok kez eve getırıldım o kdr doktordA gezdım ama dıyorlar agrı kesıcı ıc sancın basadıgı zaman başla dıyo.bende 1.5 yıldır.hastalıgımın basladıgı an hemen bır tane ıcerım.ılk gun ıcmem yeterlı oluyor cogu zamann

kapatıcı triplii flormar kullanıyor hatırladığım kadarıyla göz altları içinde. bende flormar kullanıyorum güzel memnunum ben

Canım merhaba cildin karmaysa az biraz nemlendirsen hemen yağlıya döner. Biraz nemlendirmesen kurur. Bilirim karma cilt tipini benimde öyle.

Yağlı bir cildin varsa eğer yani göz kapağın özellikle çabuk yağlanıyorsa ve sürdüğün far ya da kalem 3-5 saat sonra yayılıyorsa mutlaka toz kapatıcı kullanmalısın. Likit değil. Ben şu ürünü günlük makyajımda sünger yardımı ile bastırmadan kullanıyorum çok memnunum. 10 tl gibi bir fiyatı var sanıyorum. Evde bakayım ama sanırım 15 ya da 16 numaralı tonunu kulanıyorum.

...::: FLORMAR :::...

kapatıcı triplii flormar kullanıyor hatırladığım kadarıyla göz altları içinde. bende flormar kullanıyorum güzel memnunum ben

innova aldım bende gecenlerde.benım goz altlarım cok koyu degıl ama makyajda butunlessın hemde daha guzel oluyor.peki göz kapagında cızgı cıkmıyormu?

canım gecen sene bende aldım toz kucuk kapatıcı kırıldı sıkıştırılmıstı kenardan kenardan acılınca ıyıce toz oldu bende attım..acaba gotursem grı alırlarmı

İnciçiçeğim seninde gözün aydı ayacak artık birşey kalmadı.

Bende şafağa başladım tekrardan. Bugün askerliğin 2.günü.

Sabahtan izinliydim bende yeni geldim ofise. Kan sonuçlarımı almaya gittim. Doktorum evlendirme dairesinden verilen sağlık formunu imzaladı. Bende onların bana verdiği kağıdı imzaladım verdim.

Sonuçlarım normal çıktı hatta özellikle bebekle ilgili bir değer varki (Talasemi) o çok önemliymiş çok güzel dedi, eşinin de bu kadar iyi çıkar inşallah dedi. Yarın sabahta bizim ki gidip doktoruna imzalatacak ve evlendirme dairesine teslim edeceğiz. Sonrada nikah işlemleri bitiyor allahın izniyle çok mutluyum.

canım gecen sene bende aldım toz kucuk kapatıcı kırıldı sıkıştırılmıstı kenardan kenardan acılınca ıyıce toz oldu bende attım..acaba gotursem grı alırlarmı

Zannetmiyorum canım. Toz farları düşürmemeye çalış. Sıkıştırılmış oldukları için çok çabuk kırılıyorlar.

hadı gozun aydın canımm.sız evlenınde sızden evlılıkle alakalı tıyolar alalım genelde evlenen dıyor bekarlık sultanlıkmıs dıye

Zannetmiyorum canım. Toz farları düşürmemeye çalış. Sıkıştırılmış oldukları için çok çabuk kırılıyorlar.

peki toz kapatıyıcı göz kapagına suruyorsun goz altına damı suruyorun..boşuna verdı kadın ya o kdr dadedım cızgı olmasını ıstemıyorum dıye pof

peki toz kapatıyıcı göz kapagına suruyorsun goz altına damı suruyorun..boşuna verdı kadın ya o kdr dadedım cızgı olmasını ıstemıyorum dıye pof

Evet canım önce gözümün üstüne uyguluyorum, göz makyajım bittikten sonra altına uyguluyorum ki gözkapağımdan dökülen fazlalık farları falan çok güzel temizliyor. Kullanırken yumuşak bir sünger kullanmanı ve bastırmadan yaymanı öneririm. Zaten kadifemsi bir far çabuk yayılıyor.

teşekkür ederim kızlar çarçabuk geçsin bitsin artık çok sıkıldım onsuzluktan (
6,5 ay oldu görmeyeli dile kolay

plakalara gelince bi sevindirik oldum

Bizimkininde bugün eğitim süreci bitiyor diye bir yerde toplanacaklarmış 20 kişi kadar. Beni de davet etti ama yeni söylüyor. Çok kızdım bende bilsem arkadaşlarıyla falan toplanılacağını ona göre giyinirdim. Yanımda hiç makyaj malzemem yoktu, sabahta çok hafif bir makyaj yapmıştım akşama iyice uçup gidecek. Hemen öğle tatilimde Gratis'e gittim kendime uyduruk markasız bir far bir de essense diye bir markadan ruj aldım. Rujunda testerı yoktu kendime uyacak bir tonu seçtim aldım. Çok simli ve hafif renkli çıktı aynı dudak rengi sadece simi var ama dağılan bir sim hoş yani beğendim. Farıda akşam çıkmadan süreceğim bakalım o nasıl bi şey çıkacak.

Son düzenleme:
selam kızlar, bugün vizelerim bitti çok şükür.haftaya sunumum var onuda atlatırsam çok rahatlayacağım valla.
bugün askerler gidiyor hep nasıl geçti bizimki dönüp bakıyorum da vay be diyorum bugünlere gelmeyi nasıl hayal ediyorduk.
inciçiçeğim seninde mutluluğuna az kaldı inşallah seni unuttum sanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…