347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kanka mı diyor Ego mu diyor.. o kıza haddini bildirmek lazım ay sinir olurummmmm....
acaba benimkine de var mıdır böyle samimi davranan

kanka mı diyor Ego mu diyor.. o kıza haddini bildirmek lazım ay sinir olurummmmm....
acaba benimkine de var mıdır böyle samimi davranan

Valla canım dün çalıştığı yerden bir çocuk bir videoda bizimkini etiketlemiş bu kızcağız o videonun altına Ego diye başlayıp bir yorum yapmış. Bizimki de gülücük koymakla yetinmiş. Kız beklenilen ilgi alakayı göremeyince yetmemiş yine bizimkini faceten arkadaş olarak eklemiş. O da yetmemiş bizimkine mesaj atmış kanka diye yine aynı video hakkında gır gır takılmışlar.

Akşam yanıma gelecek ne ara bu samimiyet soracağım kendisine!

ayy nedir bu bayanların çektiği çile yaaa. aman dikkat et kuzum birazcık. insan öle bianda gerçeği görünce şok oluyo biliyorum kendimden

bizde de ay sonları ölçüm olacakmış. kiloda bi azalma olmazsa diye korkuyorum valla :18: o kadar uğraşıyorum

ama aerobikle yıldızım barışmadı hiç, bugün acayip hareketler vardı ve herkes 10 ar 10 ar yaparken ben anca 3-5 kez yapabildim midemin etleri acıyo resmen ne zormuş. bacaklarımı gergin bi şekilde havada tutamıyorum bile daha kaldı ki indir kaldır yapıcam off offf

sor canım iki günde bu ne böyle kız sanki 10 yıllık arkadaş gibi

yavaş yavaş alışırsın sende canım bi bakmışsın ki 20şer 20 şer yapmaya başlamışsın. bikaç ay çıkmıcam bende diyet listesinden dışarı bakalım nolucak çünkü deli gibi spor yapıyorum artık bi zayıflamam lazım yaaa

verirsiniz verisiniz sabah tartıldım 61 kiloyum... annem çok kızıyor artık valla yüzüm çökmeye başladı ama haklı yorgunluktan vermeye başladım artık diyet falan yapmıyorum spora da haftada 1 ancak

kuzular yarın öğlen çok önemli bir sunumum var hepinizin dualarını bekliyorum...
inşallah sorunsuz bi şekilde harika bi sunum geçirirsin canım

verirsiniz verisiniz sabah tartıldım 61 kiloyum... annem çok kızıyor artık valla yüzüm çökmeye başladı ama haklı yorgunluktan vermeye başladım artık diyet falan yapmıyorum spora da haftada 1 ancak

oyy maşallah valla yaaa
yapma zaten canım diyet falan sakın tam yoğun zamanın sürekli koşturma içindesin dikkat et kendine güçten düşersin sonra Allah korusun

evet valla aynen öyle canım o kadar yoruluyorum ki 12 de düşüp yatıyorum 2lere kadar oturan ben... direkt işten eve gelsem o kadar yorulmuyorum ama haftanın 5 günü işe gidiyorsan 4 gün kesin bişey çıkıyor akşam ya gelinlik abiye provası oluyor ya davetiye dağıtma işi ya alışveriş valla son 1 ay deli gibi geçecek

olsun canım tatlı yorgunluklar bunlar kocacığınla evine gidice büyük bir ohhh çekersin

Kızlar nişanlım eğitim sürecini başarıyla geçti. Sınavı verdi. İş başı yapıyor artık.

dygu hayırlı olsun.

Topiğimiz güzel haberlerle şenleniyor.

Hamişlerden hiç ses yok.

Dygu siz şimdi nikahlı ve ayrı nasıl yaşıyacağınız yaw

zateb farklı şehirdeler nikahın kıyılması pek de bişey değiştirmemiştir yani

Triplii canım gözün aydın. Bak sabırla herşey yoluna girdi. ewet zaten ayrı şehirlerdeyiz.. 2 ay sonra nasipse hepbirlikteyiz..

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................31 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................69 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................74

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 134
:123:

Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................149 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 157 :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…