Kızlar rahat bırakmıyor bizimkini Alde'm ya. Biri eklemiş bile faceten. Hatta mesajlarını okudum kanka ve Ego diyor bizim oğlana. Dedim bu ne samimiyet!
Bu arada şaka bir yana hepsiyle tanıştım. Eğitim süreci bitiyor diye bir yerde toplanmışlardı da beni de çağırmıştı ya geçen hafta herkesle tanıştım orda.
kanka mı diyor Ego mu diyor.. o kıza haddini bildirmek lazım ay sinir olurummmmm....
acaba benimkine de var mıdır böyle samimi davranan
selam kızlar anca bu saate bitti bu gün işim birazdan da yatmaya gidicem. bu gün spora tartılma günümdü ben 500gr kastan verince hocadan fırça yedim ne yiyosun sen Allah aşkına da kasların eriyo deditabi şimdi böyle güldüğüme bakmayın orda böyle oldum. sonra oturdu bana liste hazırladı pilav makarna patates tatlı yasak sadece protein ve salatayla beslencem bi süre idare edicez artık
Valla canım dün çalıştığı yerden bir çocuk bir videoda bizimkini etiketlemiş bu kızcağız o videonun altına Ego diye başlayıp bir yorum yapmış. Bizimki de gülücük koymakla yetinmiş. Kız beklenilen ilgi alakayı göremeyince yetmemiş yine bizimkini faceten arkadaş olarak eklemiş. O da yetmemiş bizimkine mesaj atmış kanka diye yine aynı video hakkında gır gır takılmışlar.
Akşam yanıma gelecek ne ara bu samimiyet soracağım kendisine!
ayy nedir bu bayanların çektiği çile yaaa. aman dikkat et kuzum birazcık. insan öle bianda gerçeği görünce şok oluyo biliyorum kendimden
bizde de ay sonları ölçüm olacakmış. kiloda bi azalma olmazsa diye korkuyorum valla :18: o kadar uğraşıyorum
ama aerobikle yıldızım barışmadı hiç, bugün acayip hareketler vardı ve herkes 10 ar 10 ar yaparken ben anca 3-5 kez yapabildim midemin etleri acıyo resmen ne zormuş. bacaklarımı gergin bi şekilde havada tutamıyorum bile daha kaldı ki indir kaldır yapıcam off offf
kuzular yarın öğlen çok önemli bir sunumum var hepinizin dualarını bekliyorum...
yavaş yavaş alışırsın sende canım bi bakmışsın ki 20şer 20 şer yapmaya başlamışsın. bikaç ay çıkmıcam bende diyet listesinden dışarı bakalım nolucakçünkü deli gibi spor yapıyorum artık bi zayıflamam lazım yaaa
inşallah sorunsuz bi şekilde harika bi sunum geçirirsin canımkuzular yarın öğlen çok önemli bir sunumum var hepinizin dualarını bekliyorum...
verirsiniz verisiniz sabah tartıldım 61 kiloyum... annem çok kızıyor artık vallayüzüm çökmeye başladı ama haklı yorgunluktan vermeye başladım artık diyet falan yapmıyorum spora da haftada 1 ancak
inşallah sorunsuz bi şekilde harika bi sunum geçirirsin canım
oyy maşallah valla yaaa
yapma zaten canım diyet falan sakın tam yoğun zamanın sürekli koşturma içindesin dikkat et kendine güçten düşersin sonra Allah korusun
evet valla aynen öyle canım o kadar yoruluyorum ki 12 de düşüp yatıyorum 2lere kadar oturan ben... direkt işten eve gelsem o kadar yorulmuyorum ama haftanın 5 günü işe gidiyorsan 4 gün kesin bişey çıkıyor akşam ya gelinlik abiye provası oluyor ya davetiye dağıtma işi ya alışveriş valla son 1 ay deli gibi geçecek
inşallah canım benimolsun canım tatlı yorgunluklar bunlar kocacığınla evine gidice büyük bir ohhh çekersin
inşallah canım benimdarısı başına geliyor yavaş yavaş
Kızlar nişanlım eğitim sürecini başarıyla geçti.Sınavı verdi. İş başı yapıyor artık.
dygu hayırlı olsun.
Topiğimiz güzel haberlerle şenleniyor.
Hamişlerden hiç ses yok.
Dygu siz şimdi nikahlı ve ayrı nasıl yaşıyacağınız yaw
zateb farklı şehirdeler nikahın kıyılması pek de bişey değiştirmemiştir yani
Günaydın herkesciklere bugün günlerden cuma olsaydı iyiydi.
bencedeçünkü cumartesi beyaz eşyalarımız gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?