Canımmm nasıl bir heyecan nasıl bir mutluluk tahmin edebiliyorum. Bende şimdiden çok heyecanlanıyorum o günleri düşününce. Nikah esnasında kalbim yerinden çıkar benim kesin.
Sizinki normalde bana noluyor yaaCanımmm nasıl bir heyecan nasıl bir mutluluk tahmin edebiliyorum. Bende şimdiden çok heyecanlanıyorum o günleri düşününce. Nikah esnasında kalbim yerinden çıkar benim kesin.
Sizinki normalde bana noluyor yaabende heycan yapıyorum
Bende o zamana mı heyecan yapıyorumCanım sana da ne kaldı şurda seneye hadi olmadı en fazla bir sonraki sene sende evleneceksin sonuçta dimi??
Bende o zamana mı heyecan yapıyorumyok ya bana sizin heyecanınız yansıyo :)
vala sizden tecrübe edindiğim kesinn ben evlenirkende yanımda olucanızı biliiyorumm danışırım herşeyimiiiKuzu sen en iyisini yapıyorsun bizden hep tecrübe ediniyorsun evlenirken rahat edeceksin.
vala sizden tecrübe edindiğim kesinn ben evlenirkende yanımda olucanızı biliiyorumm danışırım herşeyimiiiben sakin duruyorum şuan, aniden patlatıcam düğünü
kuzucum çeyizleri falan her detayı sizden öğrendim vala zatenisteme günü detaylarını giz'e verirken hepsini yazıyorum bir köşeye
Masallah canım tebrik ederimdualarınız için teşekkür ederim kızlar...sunum güzel geçti şöyle ki süslendim püslendim gittim takır takır anlattım hocanın sunumumu bölen soruları olmasa iyiydisoruların bazılarına cevap veremedim ama yinede başarılı olduğumu düşünüyorum bakalım inşallah iyi bir notta alırım...sunum çıkışı sevdiceğim geldi aldı beni gezdik tozduk stres attım biraz şu an keyfim yerinde yani mutlu ve huzurluyum
Masallah canım tebrik ederim
tebrikler puknascımmherkese selam kızlarrr
73 Şırnak
yarimi benden alan şehir(
aranıza yeni katıldım bende 351. dönem asker yareni olarak Allah tez zamanda kavuştursun hepinizi (hepimizi)
askerim muşta usta birliğine katılacak fakat orasıyla ilgili hiç bi bilgi bulamıyorum çok tedirginim bu konu hakkında bilgisini paylaşan olursa çook mutlu olurum beklemek zor böyle belirsizlik bilinmezlik dahada zor((
bi bakıyorum ne çabuk 73 olmuş diyorum bi bakıyorum çok yavaş ilerliyor sankikıyamam ben sana ya az kaldı canımmm bak daha dün 81 demiştin bugün 73 olmuş bile
aranıza yeni katıldım bende 351. dönem asker yareni olarak Allah tez zamanda kavuştursun hepinizi (hepimizi)
askerim muşta usta birliğine katılacak fakat orasıyla ilgili hiç bi bilgi bulamıyorum çok tedirginim bu konu hakkında bilgisini paylaşan olursa çook mutlu olurum beklemek zor böyle belirsizlik bilinmezlik dahada zor((
hoşgeldin canım bizim askerlerimiz döndü çok şükür bitek inciçiçeğinin askeri yedek subay olduğu için onun 73 günü kaldı. bildiğim kadarıyla bu topicte muş a giden olmadı hiç o yüzden bu konuda aydınlatamayacağız maalesef seniBeklemek çok zor en iyi biz biliriz Allah sizi de kavuştursun en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?