347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kuzu sen en iyisini yapıyorsun bizden hep tecrübe ediniyorsun evlenirken rahat edeceksin.
vala sizden tecrübe edindiğim kesinn ben evlenirkende yanımda olucanızı biliiyorumm danışırım herşeyimiii ben sakin duruyorum şuan, aniden patlatıcam düğünü
kuzucum çeyizleri falan her detayı sizden öğrendim vala zaten isteme günü detaylarını giz'e verirken hepsini yazıyorum bir köşeye

tabiki burdayız akşamları.gelmek biraz sorun olur ama isteyken her fırsatta

dualarınız için teşekkür ederim kızlar...sunum güzel geçti şöyle ki süslendim püslendim gittim takır takır anlattım hocanın sunumumu bölen soruları olmasa iyiydisoruların bazılarına cevap veremedim ama yinede başarılı olduğumu düşünüyorum bakalım inşallah iyi bir notta alırım...sunum çıkışı sevdiceğim geldi aldı beni gezdik tozduk stres attım biraz şu an keyfim yerinde yani mutlu ve huzurluyum

Masallah canım tebrik ederim

2 haziranda sınavlarım bitiyor hepsinden geçersem okulda bitiyor. hazirandan sonra özgürümmm. artık bende sınav şafağı sayıyorum.

aranıza yeni katıldım bende 351. dönem asker yareni olarak Allah tez zamanda kavuştursun hepinizi (hepimizi)

askerim muşta usta birliğine katılacak fakat orasıyla ilgili hiç bi bilgi bulamıyorum çok tedirginim bu konu hakkında bilgisini paylaşan olursa çook mutlu olurum beklemek zor böyle belirsizlik bilinmezlik dahada zor ((

hoşgeldin canım bizim askerlerimiz döndü çok şükür bitek inciçiçeğinin askeri yedek subay olduğu için onun 73 günü kaldı. bildiğim kadarıyla bu topicte muş a giden olmadı hiç o yüzden bu konuda aydınlatamayacağız maalesef seni Beklemek çok zor en iyi biz biliriz Allah sizi de kavuştursun en kısa zamanda

kıyamam ben sana ya az kaldı canımmm bak daha dün 81 demiştin bugün 73 olmuş bile
bi bakıyorum ne çabuk 73 olmuş diyorum bi bakıyorum çok yavaş ilerliyor sanki

Allah kavuştursun tatlım
bu topikte bir ben kaldım asker bekleyen ( nişanlım asteğmen olarak yapıyor çünkü.
sanırım bizim dönemde muşa giden yoktu. ama gönlünü ferah tut bişey olmaz Allahın izniyle. tehlikeli bir yer değil en azından.

Allah kavuştursun tatlım
bu topikte bir ben kaldım asker bekleyen ( nişanlım asteğmen olarak yapıyor çünkü.
sanırım bizim dönemde muşa giden yoktu. ama gönlünü ferah tut bişey olmaz Allahın izniyle. tehlikeli bir yer değil en azından.[/QUOTE]

saol cnm en kısa zamanda seni de kavuştursun inş. :) beklemek zor sabır gerek o da henüz bende oluşmadı sanırım bide tedirginlik bilinmezlik olunca da iyice sıkıntı yaptım umarım herşey hepimiz için çok güzel olur

hoşbulduk cnm :) inş. en kısa zamanda inciçiçeğide kavuşucak sevdiceğine :)
evet yok sanırım diğer sitelerde de bulamadım bu konu da bilgi sanki sadece benm sevdiğim gidiyor hiç bi bilgide yok o yüzden içim rahat etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…