347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım hoşgeldin. Ne güzel bir arkadaşlığımız var ki hala bizim topiğe gelen yeni asker yarenleri var ama maalesef bizim gruptan Muş'a giden olmadı. Yine de Hakkari, Şırnak, Bingöl buralara nazaran daha iyidir diye düşünüyorum. Sen yüreğini ferah tutmaya çalış. Allah kavuştursun canım.

günaydın kızlaar keşkee bugün cumartesi olsaydıı yaaaaaaaaa

Keşke canım. Gerçi ben bu cts mesaiyeye kalacağım hemde 17:00'e kadar uzadı mesailer yaz uygulamasına geçtik malum turizm şirketiyiz. Yarın Miting var İzmir'de herkes bayraklarıyla Kordon'da olacak belki onları izlerken biraz vakit geçirebilirim.

GÜNAYDINLARRRRRR

aa ben her şeyi kaçırıyorum topicte yahuuu

incicicegim bşy kalmamış allah kavustursun senin sabrının zorlandıgı dönem kendine bol bol dua oku atlatrsn kuşum benim...

perniccccccccccccccccc gelinliğini mi aldın sen kim bilir ne tatlı olmuşsundur yahu görmeyi arzu ederdim aslında:26:

puknas sunumun iyi geçmiş keyfn yerinde tebrikler cicim...

stankiininde sınavlar bitiyor tebrikler canım....

veeee son olarak dyyg evlenmiş aaaaaaaaaaaa bu ne hız yahu allah bir yastıkta kocatsın boy boy bılldırcınlarınız olsun emiiiii

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................30 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................68 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................73

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 133
:123:

Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................148 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 156 :123:

foto koymuştum canım daha almadım son provası kaldı bi dahaki gidişimde koyarım görürsün inşallah

selamlar güzel insnalar :)))))))) hüm bende foto görmedim sen benim arkadaşımsın mananne ben foto paylaşıyorum senin hiç yüzünü görmedim merak ediyorummmm ama

barancım sen ihç merak etme ben sana yetişirim her türlü yardımda bulunurum burdaki gelinlere tek tek sorular sorucam zaten o aşamlara yakında yine gelicez :))))))))

puknas tebrikler canım hakketiğin güzel notu alıcaksın

duygu hızlı gelinimmm helall olsun düğünü hazirandamı olucaktıııııı duygunun

yüzümü koymadım zaten canım başım açıktı o esnada prova da o yüzden sadece bedenimi koydum.. bi dahakinde başı kapalı çekilirim o zaman görürsün zaten hafta içi tekrar gideceğim

yüzümü koymadım zaten canım başım açıktı o esnada prova da o yüzden sadece bedenimi koydum.. bi dahakinde başı kapalı çekilirim o zaman görürsün zaten hafta içi tekrar gideceğim

nütfen nütfen çok istiyorum özellikle kına kıyafetinide aşırı merak ediyorum canım bana her bişiyi albüm yappp nütfennnnnn

ececikkk biz neden arkadaş değiliz ne oldu ki kuzu zaten yeni üyelik çaıcağnı söledin bende yakın zamand afakrlı nick alabilirim birde sendende ilerleyn zamanalrda albümler bekliyorum

sizleri seviyorum çok heyecanlıyım

evde hummmalı telaş var annem sürekli alışverşe gidip en ince ayrıntısına kadar aldı bakalım ne olcakk

ben tanışmada napmalıyım naısl oturmalıyım kapıd ayakın oturayım bide bir soru çay servisi sadece benmi yapıcam ben çay sevmem ve ciddi nalamda servis etmektend ehoşlanmam iki bardağı iki ellle taşıyamam ki ben napıcam kızlar hiç sevmediğim şeydir offff yaaaatek korkum çay servisiydi benim ben herkese ilk tepsiyle tşaısam ara sıra çayları tazelesem olurmu bugün evde bir çalışma yapıcam sıcak su koyup bakalım başalrı olcakmıyım

diceniz kiiii sen nasıl bir insansın vallla akşam anne baba kardeş keyifle ryaparlar ben çay içmem kardeşim bile daha iyi servis yapar hem sevmiyorum hemde çay hizmet etmeyi sevmiyorum offf ne zor bişi buuuu

işteyim ama yanımda fotosu yok gelinliğin falan canım

hüm hümmmm şimdi değil herşey bitsin düğün fotolaırnı görmeyi istedim kuzucan :))))))) o zaman yakanıza yapıcağım az kaldı senin düğüne nisanı yiyoruz :))))))

Selam kızlar uzun bi aradan sonra yazmak istedim.
Canım çok sıkkın
Aslında her gün burayı okuyorum
Sizde olan gelişmeler beni çok mutlu ediyor çünkü askerlik çilesini birlikte çektik mutlu günlerinde sefasını süreriz.
Fakat bende hiç bir gelişme yok o yüzden yazasım hiç gelmiyor buraya okuyorum öyle mutlu olup çıkıyorum.
Biz hala iş arama sürecindeyiz.
Maalesef yaşadığımız ilde iş sıkıntısı çok fazla vasıfsız eleman olarak çalışmak istersen iş çok ama gel gör ki mesleğine göre iş yok.
Ben en çok kendime kızıyorum. Çünkü ben iş bulamıyorum. Atama bekliyorum sürekli haziran da da var atamalar malum bu yüzden sevgilim de beni beklemek zorunda kalıyor.
Aileler bir an önce nişan olsun istiyor bunu bizde çok istiyoruz ama elimizde mesleğimiz olmadan birşeye girişmek istemiyoruz.
Ailelere yük olmamak için.
Aöf sınavları yaklaştı bi de
Bazen diyoruz kıyalım nikah gitsin
Öyle işte kafam iş yüzünden allak bullak başka bi şehire taşınma imkanımız olsa bir saniye durmayız burada
Bir de aslında istanbul da ikimiz içinde iş fırsatı var yani sevgilim şimdi gitse işe girecek orada ama benim gözüm korkuyor.
Daha önce 2 yıl yaşadım orada masrafı çok fazla istanbulun
Off offf bi dertlendim kederlendim

ay canım ya Allah yardımcınız olsun inşallah... haziran a ne kaldı şurda 2 ay bile yok

ay canım ya Allah yardımcınız olsun inşallah... haziran a ne kaldı şurda 2 ay bile yok

Amin canım elbet bi yerlerde vardır kısmetimiz ama işte bunaldım bi senedir işsizim.
Ailem bana bakıyor elbette fakat ben çalışmayı çok seven bi insanım beni bu durum bunaltıyor.
2 aydan az bi zaman da sen gel de bana sor hüm

bende senle aynı şeyleri yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni canım.. 1 yıldan fazla bekledim bende valla..... bi de benim maaşım olsa belki çeyizlerde babama yardımcı olurdum falan çok taktım bunu kafama.. işe de tam evlendiğim ay girdim

aramıza hoşgeldin,Allah kavuştursun, inşallah bu süreci güzel bir şekilde atlatırsınız.arkadaşlarımın dediği gibi askeri muşa giden yok galiba bizim aramızda.sabırlı olmak gerekiyor ve hep olumlu düşünmek.

nena ve giz teşekkür ederim canlarım.

gizcim inan senin heyecanını paylaşıyorum hatta dün erkek arkadaşıma anlattım böyle böyle bir arkadaşım var tanışması olacak çok heyecanlı falan diye ne güzel hazırlıklar yapıyorsunuz çok tatlı heyecanlar.çay servisini de aralarda da tepsiyle yaparsın canım tek tutmakta zorlanıyorsan.

sedulu bu süreç gerçekten çok zor,ben de bir buçuk ay sonra mezun oluyorum nasıl iş bulacağım hiç bir fikrim yok.erkek arkadaşım desen askerden geldiğinden beri bir sürü yere başvurdu çok çabalıyor mülakatlara giriyor ama henüz bir şey yok.Allah inşallah hepimizin gönlüne göre versin,güzel kapılar açsın...dediğin gibi artık üniversite mezunu olmak pek bir işe yaramıyor vasıfsız eleman olsan veya meslek lisesi falan okusaymışız daha kolay iş bulurmuşuz.ama yapacak bir şey yok elbet güzel fırsatlar çıkar hepimizin karşısına.

Son düzenleme:

Aynen canım bende çeyiz meselesini düşünüyorum işte hiç sevmem yük olmayı gerçi ailem tamam yük olmak lafı bile olmaz ama bunca zamandır alıştım ben kendi işimi halletmeye
Sen ne güzel canım gönlüne göre iş buldun sonunda inşallah bende tez zamanda bulurum.

Haklısın puknas çok haklısın.
Üniversite mezunu olmak eski zamanda lise mezunu olmaya eş değer neredeyse
Mezun olmak birşeye yetmiyor. Sertifikalar, dil bilgileri vs.. hep daha fazlası isteniliyor.
Allah bizimde gönlümüze göre verir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…