arkadaş olmadığımız için olmasın canım?????????????????
nütfen nütfen çok istiyorum özellikle kına kıyafetinide aşırı merak ediyorum canım bana her bişiyi albüm yappp nütfennnnnn
ececikkk biz neden arkadaş değiliz ne oldu ki kuzu zaten yeni üyelik çaıcağnı söledin bende yakın zamand afakrlı nick alabilirim birde sendende ilerleyn zamanalrda albümler bekliyorum
sizleri seviyorum çok heyecanlıyım
evde hummmalı telaş var annem sürekli alışverşe gidip en ince ayrıntısına kadar aldı bakalım ne olcakk
ben tanışmada napmalıyım naısl oturmalıyım kapıd ayakın oturayım bide bir soru çay servisi sadece benmi yapıcam ben çay sevmem ve ciddi nalamda servis etmektend ehoşlanmam iki bardağı iki ellle taşıyamam ki ben napıcam kızlar hiç sevmediğim şeydir offff yaaaatek korkum çay servisiydi benim ben herkese ilk tepsiyle tşaısam ara sıra çayları tazelesem olurmu bugün evde bir çalışma yapıcam sıcak su koyup bakalım başalrı olcakmıyım
diceniz kiiii sen nasıl bir insansın vallla akşam anne baba kardeş keyifle ryaparlar ben çay içmem kardeşim bile daha iyi servis yapar hem sevmiyorum hemde çay hizmet etmeyi sevmiyorum offf ne zor bişi buuuu
Sedulummm inşallah en kısa sürede Puknas da sende sevdiklerinizde iş bulur kuzularım. Bir de Alde'min sevdiceği iş bulsun topiğimiz daha mutlu olsun.
Amiiiinnn canım inşallah en kısa sürede toparlarız hepimiz. Hepimizin gönlüne göre versin Allah
Acele etmiyorum hiç sadece can sıkıcı bir durum.
Bu çok yıpratıcı bir süreç ama birbirimize destek olduktan sonra atlatıyoruz.
Bi bakmışın pat diye evlendim yazarım buraya
eminim kendin daha güzel yapparsın tripliiim saçma sapan makyaj yapıyo kuaförler profesyonel kişilere lafım yok tabi ama burda çok manasız gelin makyajları çıkıyo pembe far parıltılı patlak bir ruj vb.Bende gelin makyajımı kendim yapmayı düşünüyorum. O yüzden fondöten araştırdım bugün epeyaca hatta 5 saati geçti. Gözlerim yoruldu, başım ağrıdı ama sonunda karar verdim. Estee Louder Double Wear Fondöten alacağım. Fiyatı çok tuzlu ama değsin de başka bir şey istemiyorum. Üzerine de Mac'in transparan pudrasından almayı düşünüyorum. Gerisini de araştıracağım daha ama bugünlük çok yoruldum.
Sedulummm inşallah en kısa sürede Puknas da sende sevdiklerinizde iş bulur kuzularım. Bir de Alde'min sevdiceği iş bulsun topiğimiz daha mutlu olsun.
valla iki güne yakın durdu foto profilimdebi güncük gezmeye gittim ne kaynatmışsınız kuzular yahuutam okuyamadım gece hepsini okurum ama hümmmm bende foto görmedim çok meraklandım ama şimcik
benimde bi ayarım yok evden çıkmayınca günlerce çıkmıyorum çıkıncada fıttır fıttır geziyorum ayaklarıma kara sular indi valla
yok kuzum valla görmedim nasıl kaçırdım bilmem. yazmışmıydın burda koydum diye görmedim demek :44:valla iki güne yakın durdu foto profilimde
huuu ben geldim bugün lokum ve kahveyi halletmenin verdiği mutlluklaa geldim odam kahve kokuyo evde iş kalmadı dolmalar sarılmış herşey hazır ve nazır pazarı bekliyoruz seviyorum sizi kızlar acaip heyecanlyıım
inciciceği az kaldııı valllla düğünede gelmesinede izne çıkıcakmı canım 1 ay felan en azından son kalan herşey birlikte hallolur
yok kuzum valla görmedim nasıl kaçırdım bilmem. yazmışmıydın burda koydum diye görmedim demek :44:
oyyy senn heycanını bizde burda paylaşıyoruz. sorunsuz harika bi şekilde atlatırsın inşallah canım
şimdilik izin kullanmayacak gibi görünüyor canım son karar bu artık temelli gelsin bu kadar dayandık biraz daha dayanıcaz mecbur. geldiğinde tam 2 ayımız kalıyo o zaman yetiştirmeye çalışıcaz işte. zaten lojmandan haber bekliyoruz eşyaları falan ona göre alıcaz o yüzden beklemedeyiz şimdilik bakalım
bende görmedim fotonu yaaa bari özelden falan yazsaydın çok merak ediyorum bende gelinliğiniiiibizde bugün beyaz eşya için son bi araştırma yaptık son kararımız biraz pahalı da olsa Bosch oldu. özelliklerine iyice bakıp haftaya da gidip alıcaz görünürde düğün yok ama eşyalarımız hazır olsun her an bi yıldırım nikahı yapabiliriz
canım bizimki toplama bilgisayar gibi oldu.....
buzdolabı siemens
bulaşık bosch
çamaşır ve fırın vestel
led tv samsung
küçük ev aletlerim philips ve büyük olanların hepsi yarın gelecek
bu arada çarşamba tekrar gideceğim gelinlikçiye bu sefer başım kapalı da çekinirim tam haliyle koyarım görürsünüz hepiniz
güle güle kullanın canım benim önemli olan insanın içine sinmesi zaten. yerleşince evin resimlerini de koy da onları da görelimm
huuu ben geldim bugün lokum ve kahveyi halletmenin verdiği mutlluklaa geldim odam kahve kokuyo evde iş kalmadı dolmalar sarılmış herşey hazır ve nazır pazarı bekliyoruz seviyorum sizi kızlar acaip heyecanlyıım
ececim ayrıca çok teşekkürler lokumu alınca sen geldin aklıma yoksa ben o detayı atlardım geldiklerinde kolonya ve lokum tutcam sanırsam :)
sedulu canım ben inanıyorum hepiniz güzel işler bulucak ve mutlu olucaksınız istanbulda yaşama fikri keşke seni korkutmasa be canım istanbul tamam yaşanmaz doğrudur yorucu ama başka çarede yok sevdiceğin gelsin biraz burda çalışsın sonra sen gelir evlenirsiniz bu imkansızmı iş bulamazsanız istanbul imkanınız varsa yuvanızı bu koca şehirde kurarsınız kendi işlerinizi yaparsınız en olmadı
çeyiz olayına gelince bak ben çok kastım o konuyu ama o kadar kasmadan ufak ufakta alınabilirmiş hedef belirleyin her ay belli eksikliğini kapayın kuzum öyle gidersen hiç masraf olmazsın evdekielre en azından şimdi evdeyken birkaç eksiğini harçlıklarınla almalısın inan bir iğne alsan kar bu çeyiz zımbırtısı çok para ediyooo
puknas kuzu ben inan çok heyecanlıyım yüzüm gözüm sivilce doldu taştı daha önce böyle bişi olmamıştı bizim kızlar iyi idare etmişler hem asker yarlerini hemde karşı aileyi helal olsun vallla zaten her biri önümde iyi örnek bizde biribimize destek oluruz bir şekilde atlatırız herşeyi hadi sende okul bitsin bu işlere giriş güzel işlere giriceksiniz herşeyi bir çırpıda halledeceksiniz inşalllah
inciciceği az kaldııı valllla düğünede gelmesinede izne çıkıcakmı canım 1 ay felan en azından son kalan herşey birlikte hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?