347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

arkadaş olmadığımız için olmasın canım?????????????????

Himmm doğru ben bunu niye düşünememişim ki... Yeni nick alınca ekleşeceğim hepinizle.

Giz yenisini alacağım da üşengeçlik ediyorum o zaman ekleyeceğim kuzum benim.

Bende gelin makyajımı kendim yapmayı düşünüyorum. O yüzden fondöten araştırdım bugün epeyaca hatta 5 saati geçti. Gözlerim yoruldu, başım ağrıdı ama sonunda karar verdim. Estee Louder Double Wear Fondöten alacağım. Fiyatı çok tuzlu ama değsin de başka bir şey istemiyorum. Üzerine de Mac'in transparan pudrasından almayı düşünüyorum. Gerisini de araştıracağım daha ama bugünlük çok yoruldum.

Sedulummm inşallah en kısa sürede Puknas da sende sevdiklerinizde iş bulur kuzularım. Bir de Alde'min sevdiceği iş bulsun topiğimiz daha mutlu olsun.

Son düzenleme:
Sedulummm inşallah en kısa sürede Puknas da sende sevdiklerinizde iş bulur kuzularım. Bir de Alde'min sevdiceği iş bulsun topiğimiz daha mutlu olsun.

Amiiiinnn canım inşallah en kısa sürede toparlarız hepimiz. Hepimizin gönlüne göre versin Allah
Acele etmiyorum hiç sadece can sıkıcı bir durum.
Bu çok yıpratıcı bir süreç ama birbirimize destek olduktan sonra atlatıyoruz.
Bi bakmışın pat diye evlendim yazarım buraya

Yazarsın valla senden beklerim bir yıldırım nikahı.

eminim kendin daha güzel yapparsın tripliiim saçma sapan makyaj yapıyo kuaförler profesyonel kişilere lafım yok tabi ama burda çok manasız gelin makyajları çıkıyo pembe far parıltılı patlak bir ruj vb.
araştırmıştın makyözde hatırlıyorum sankii vazmıgeçtin?
iş konusunda da inşallah buluruz canım sedulu dediği gibi acele etmiyoruz fakat bir süre sonra o iş arıyo olma psikolojisi baskı geliyo sinir bozuyo vala. hayırlısıyla bulsak kalan yarenler

bi güncük gezmeye gittim ne kaynatmışsınız kuzular yahuu tam okuyamadım gece hepsini okurum ama hümmmm bende foto görmedim çok meraklandım ama şimcik

benimde bi ayarım yok evden çıkmayınca günlerce çıkmıyorum çıkıncada fıttır fıttır geziyorum ayaklarıma kara sular indi valla

valla iki güne yakın durdu foto profilimde

huuu ben geldim bugün lokum ve kahveyi halletmenin verdiği mutlluklaa geldim odam kahve kokuyo evde iş kalmadı dolmalar sarılmış herşey hazır ve nazır pazarı bekliyoruz seviyorum sizi kızlar acaip heyecanlyıım

ececim ayrıca çok teşekkürler lokumu alınca sen geldin aklıma yoksa ben o detayı atlardım geldiklerinde kolonya ve lokum tutcam sanırsam :)

sedulu
canım ben inanıyorum hepiniz güzel işler bulucak ve mutlu olucaksınız istanbulda yaşama fikri keşke seni korkutmasa be canım istanbul tamam yaşanmaz doğrudur yorucu ama başka çarede yok sevdiceğin gelsin biraz burda çalışsın sonra sen gelir evlenirsiniz bu imkansızmı iş bulamazsanız istanbul imkanınız varsa yuvanızı bu koca şehirde kurarsınız kendi işlerinizi yaparsınız en olmadı

çeyiz olayına gelince bak ben çok kastım o konuyu ama o kadar kasmadan ufak ufakta alınabilirmiş hedef belirleyin her ay belli eksikliğini kapayın kuzum öyle gidersen hiç masraf olmazsın evdekielre en azından şimdi evdeyken birkaç eksiğini harçlıklarınla almalısın inan bir iğne alsan kar bu çeyiz zımbırtısı çok para ediyooo

puknas kuzu ben inan çok heyecanlıyım yüzüm gözüm sivilce doldu taştı daha önce böyle bişi olmamıştı bizim kızlar iyi idare etmişler hem asker yarlerini hemde karşı aileyi helal olsun vallla zaten her biri önümde iyi örnek bizde biribimize destek oluruz bir şekilde atlatırız herşeyi hadi sende okul bitsin bu işlere giriş güzel işlere giriceksiniz herşeyi bir çırpıda halledeceksiniz inşalllah

inciciceği az kaldııı valllla düğünede gelmesinede izne çıkıcakmı canım 1 ay felan en azından son kalan herşey birlikte hallolur

valla iki güne yakın durdu foto profilimde
yok kuzum valla görmedim nasıl kaçırdım bilmem. yazmışmıydın burda koydum diye görmedim demek :44:

oyyy senn heycanını bizde burda paylaşıyoruz. sorunsuz harika bi şekilde atlatırsın inşallah canım

şimdilik izin kullanmayacak gibi görünüyor canım son karar bu artık temelli gelsin bu kadar dayandık biraz daha dayanıcaz mecbur. geldiğinde tam 2 ayımız kalıyo o zaman yetiştirmeye çalışıcaz işte. zaten lojmandan haber bekliyoruz eşyaları falan ona göre alıcaz o yüzden beklemedeyiz şimdilik bakalım

yok yazmadım canım çünkü o zaman dolu arkadaşlık isteği geliyor sadece samimi olduğum insanlar arkadaşım olsun istiyorum

bende görmedim fotonu yaaa bari özelden falan yazsaydın çok merak ediyorum bende gelinliğiniiii bizde bugün beyaz eşya için son bi araştırma yaptık son kararımız biraz pahalı da olsa Bosch oldu. özelliklerine iyice bakıp haftaya da gidip alıcaz görünürde düğün yok ama eşyalarımız hazır olsun her an bi yıldırım nikahı yapabiliriz

canım bizimki toplama bilgisayar gibi oldu.....

buzdolabı siemens
bulaşık bosch
çamaşır ve fırın vestel
led tv samsung
küçük ev aletlerim philips ve büyük olanların hepsi yarın gelecek

bu arada çarşamba tekrar gideceğim gelinlikçiye bu sefer başım kapalı da çekinirim tam haliyle koyarım görürsünüz hepiniz

güle güle kullanın canım benim önemli olan insanın içine sinmesi zaten. yerleşince evin resimlerini de koy da onları da görelimm

güle güle kullanın canım benim önemli olan insanın içine sinmesi zaten. yerleşince evin resimlerini de koy da onları da görelimm

daha yerleşmeye var cnaım 3 mayısta yatak odası 7 mayısta diğer salon oturma odası falan gelecek 10 gün önce ancak tam yerleşmiş olacağız yani... yarın sadece beyaz eşylar geliyor

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................29 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................67 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................72

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 132
:123:

Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................147 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 155 :123:

Canlarım günaydın bir cts mesaisinden merhaba hepinize.

Giz'im lokumları tutarkende beni hatırla ve yüreğimin seninle olduğunu hatırla melekim. İnşallah çok güzel geçecek ve sen her ayrıntıyı atlamadan anlatacaksın bize.

Mercimmm beyaz eşyalarınızı almakta acele etmeyin derim bu sene evlenmeyi düşünmüyorsanız... Şuan tam da yüksek sezona giriliyor düğün zamanı başlıyor ve fiyatlar artıyor. Dediğim gibi bu sene düşünmüyorsanız beyaz eşyaları kışın almak en mantıklısı. Yarı yarıya iniyor fiyatlar ama karar sizin tabikisi. Hayırlısı olsun bebişim.

Ayyy çok seviyorum bu topiği ya hepimiz evleniyoruz, mutlu yuvalarımızı kuruyoruz. Çok çok mutlu oluyorum.

Hepimizin işleri rast gitsin inş.

Canım İstanbul da iş imkanı çok haklısın ama geçim çok zor.
Ben okurken çalıştım da anca para yetirebildim.
Bizim yeni evlenen bi arkadaşımız var o da istanbul a gitti orada yaşıyorlar şimdi ev kirası 1000 tl diyor aidatla beraber
E hani bunun doğal gazı elektriği suyu telefon faturaları mutfak masrafı vs..
yani resmen 1000tl kira ver evden dışarı gezmeye çıkma
Bunları anlatınca gözüm korkuyor ben burada en lüks evde otursam taş çatlasa 600 tl olur kira o da en lüksü düşün yani
1000tl ye doğalgaz elektrik suyu da içine alırım ben.
İşte hiç bilmiyorum ne yapacağız.
Biraz daha bekleyip göreceğiz de inşallah hayırlı birşeyler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…