Kastamonu'ya gelecek kimler var bu arada. Sayımız bayağı çok ama gelenler kimler? Tanışalım orda.
valla heves falan bırakmadı sağolsunnn, neyse sağolunnn bakıcam bi şekilde, ama yüksek ihtimal gitmicem, vazgeçtim, haftasonu iznine giderim haftaya
İnşallah pıt diye geçer. Ben online biletinin çıktısını aldım bugün. Yemin törenine götüreceğim yanında bulunsun. Her zaman eşşeğimi sağlam kazığa bağlamayı sevmişimdir ama götüremicekler varsa problem değil askeri kimliklerle uçacaklar. Merak edenler vardı. Rezervasyon kodunu ne olur ne olmaz verin siz askeri kimliği cebinde olsun onunla rahat rahat uçacaklar.
foruma girmekten iş yapamıyorum kı sizlerle konustukca işlere bakamıyorum bı de hafta bası oluncakötü oluyo:):)
Olmadı şıp diye geçer canım :))
Maçtan dolayımı sesin kısık yoksaaa malum derbi
geçicek geçicek inşş..
ya bişi dicem komik :) hani askerler asker arkadaşı ayrıdır, çok farklı olur oradaki arkadaşlık derler ya,,
bizde burada asker arkadaşı gibi oldukk sanki di mi :)
Nikita seninki de Kastamonu'daydı ve sende geliyordun demi yemin törenine??? Ben üzerinde lacivert beyaz pembe kahve yanlamasına düz çizgileri olan bir omzu düşük bluz giyeceğim, altına lacivert pantolon onun altına tiger spor ayakkabılarımı. Boynumdada yandan taba rengi bir çanta olacak. Boyum 1.75, belime kadar uzun saçlarım var. Umarım görüşürüz geleceklerle.
tünaydın kızlar
yemin töreni için heycan dorukta, sanki ilk kez buluşcakmışız gibi hissediyorum
okul açılsın diye bekliyorum bende bütün gün evde keşke işim olsada oyalansam.
biri bana akıl versinnnn, ben normalde sevgilimin annesi ve babasıyla hiç sammi değilimdir,
yüzyüze oturup konuşmuşluğumuz yokturr, bide kardeşi varr, hepsiyle neredeyse asker uğurlamasında oturup 2 saat konuşabildikk,
annesi de beni sanıyorum ki sevmiyor, yani bir sürü olaylar oldu, hiç aramaz beniii,
ben bayramda falan arıyorumm bide oğullarını çok sakınıyor, beni oğluna beğenememişte olabilir çok ağladım bu konudan dolayı neyse ne uzatmayım
yemin törenine onlar arabayla gidicekler, sevgilimde otobüsle gelme sakın annemlerle gel dedi,
bende bi samimiyet yok sonuçta 7 saatlik yolculuğu beraber yapamayız diye çekiniyorum,
oda öyle olmazsa gelme çok zor olur kız başına falan dedi,
bu arada annesi bugüne kadar aramadı kızım sende geliyormusun diye,
kardeşinin faceten mesaj atmışş, annem böle böle dedi gelcekmisin diye çıldrdım yaa,
ben mi abartıyorum acaba, bi bilen akıl versin bana çünkü kararımı değiştirip heran gitmekten vazgeçebilirimmmmmmmm
attığı mesajda aynen şu nasılsın faslından sonra biz perşembe gidicekmişiz sen gelicekmiymişsin ?
allaımmm sana geliyorummm
:) aynennn
pzt yoğunluğu, stresi ancak sizinle atlatılıyorr
aynen canım ya o gün ne giyecegım dıye telasa düştüm simdikızlar konusuyo sunu giyecegım dıye bende karar veremıyorum bız 3 gün beraberiz pazar teslım olacak nısanlım 3 gunluk kıyafet alca yanıma
:))
bunları hemen not alıyorummm
geliorm geliorum inşallahhhh
ben de , kot giyiorum mavi, hafif geniş paça, üzerine de beyaz bi bluz gibi bişi olcak, belki lacoste beyaz tişört de olabilir, o günkü pskolojime bağlı :) ama beyaz olacak kesin,, benim de boyum 1.70 , saçlarım kütden biraz uzun omuzlarımda, düz, bakır-kahve ...
:) sürekli ağlayacağım diye düşündüğümden koocccaman güneş gözlüklerimde olabilir gözümde :) ben sana özelden cebimi yazsam aslında, gidince kalabalıkta göremeyiz belkim birbirimizi,, bi 100 msj ı doldurym :) atcm
valla heves falan bırakmadı sağolsunnn, neyse sağolunnn bakıcam bi şekilde, ama yüksek ihtimal gitmicem, vazgeçtim, haftasonu iznine giderim haftaya
Bu arada bizimki de koyuuuu bjk'lı ve biraz önce kendisi aramış bulunmakta yihuuuu.
evet bi de o var :) ilk günü hallettik de diğer 2 gün nolcak :) neyse ayarlanır onlar, önemli olan ilk gün :):)
Konuştuğunuza sevindim canım neler yapıyorlarmış nasılmış keyifler biraz gerginlerdi dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?