347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

valla heves falan bırakmadı sağolsunnn, neyse sağolunnn bakıcam bi şekilde, ama yüksek ihtimal gitmicem, vazgeçtim, haftasonu iznine giderim haftaya

Aynen.Git bir hafta sonra.Bende diyordum keşke yemin törenine gelsem.Aman 1 saatlik bişey karga tulumbaya gelicek herşey.Gözünde büyütme töreni.Heryer çok kalabalık olucak.1hafta sonra gel dedi.Sakin sakin.Sende öyle yap.En azından kafan rahat olur.Eğer annesiyle gitmek istemiyorsan.HHuzurum kaçmasın diyorsan.

geçicek geçicek inşş..

ya bişi dicem komik :) hani askerler asker arkadaşı ayrıdır, çok farklı olur oradaki arkadaşlık derler ya,,
bizde burada asker arkadaşı gibi oldukk sanki di mi :)

Olmadı şıp diye geçer canım :))
Maçtan dolayımı sesin kısık yoksaaa malum derbi

:) Kocam koyuuu bjk li ama, ben deilim :) sesim düğünden dolayı kısık, aile olduğundan sahne dibinde oturuyoduk, açık havaydı ama, sürekli masadakilere askerciimden bahsetmekten , bahsederken de bağırmaktan ses mes kalmadı.. bi de snrm sigarayı biras abarttım bu 15 gündür

:))
bunları hemen not alıyorummm
geliorm geliorum inşallahhhh

ben de , kot giyiorum mavi, hafif geniş paça, üzerine de beyaz bi bluz gibi bişi olcak, belki lacoste beyaz tişört de olabilir, o günkü pskolojime bağlı :) ama beyaz olacak kesin,, benim de boyum 1.70 , saçlarım kütden biraz uzun omuzlarımda, düz, bakır-kahve ...
:) sürekli ağlayacağım diye düşündüğümden koocccaman güneş gözlüklerimde olabilir gözümde :) ben sana özelden cebimi yazsam aslında, gidince kalabalıkta göremeyiz belkim birbirimizi,, bi 100 msj ı doldurym :) atcm

heyyy öncelikle şunu demek istiyorummm : sakınn sakın sakın gitmekten vzgeçmee!!
sonrasında ise,, kardeşi sana dedi ise, arabayla gidicez geliomusun diye, sen de de ki , ben gelmek istiyorum, o da gelmemi istiyor, eğer araba ile gidecekseniz, gelmemde sorun olmayacaksa gelirim sizinle, ama yoksa ben otobüsle mutlaka geleceğim.
de ve git.
kız başına otobüsle gelme de ne demek yahu :) git sen nasıl gidersen git, seni görünce çok sevinecektir...
neredeydi bu arada hangi il ya ben çok soruyorum bu soruyu , acaba ilk sayfaya bi liste mi yapsak, kimin ki nerde acemlik, ustalık diye,,takip de ederiss bölece kolayca? yapılabilir mi bilmiyorum ama bebek topicinde vardı sanki :)

attığı mesajda aynen şu nasılsın faslından sonra biz perşembe gidicekmişiz sen gelicekmiymişsin ?
allaımmm sana geliyorummm

aman o küçüktür, manadar şekilde yazmamıştır, hem oyle yazsa kaç yazar ya,, git sen ucunda sevgilini görmek var, 1 gün değil mi zaten , duyma tıka kulağını ve git bence şeker

aynen canım ya o gün ne giyecegım dıye telasa düştüm simdikızlar konusuyo sunu giyecegım dıye bende karar veremıyorum bız 3 gün beraberiz pazar teslım olacak nısanlım 3 gunluk kıyafet alca yanıma

evet bi de o var :) ilk günü hallettik de diğer 2 gün nolcak :) neyse ayarlanır onlar, önemli olan ilk gün :):)

Canım faceten de ekleyebilirsin ama cebimi de verebilirim tabi ki. Benimde gözümde güneş gözlüklerim olur muhtemelen hangisini takacağıma karar versem bir de onu da söylerim renk açısından daha kolay olur. Pembeli giyinicem pembe takabilirim ama kahve gibi duruyor aklında olsun.

Bu arada bizimki de koyuuuu bjk'lı ve biraz önce kendisi aramış bulunmakta yihuuuu.

Son düzenleme:
valla heves falan bırakmadı sağolsunnn, neyse sağolunnn bakıcam bi şekilde, ama yüksek ihtimal gitmicem, vazgeçtim, haftasonu iznine giderim haftaya

ama ama sana eğer kız başına gelme otobüsle diosa öbür hafta gitmeye kalktığında da demes mi öylee

Kızlar başa liste yapmak iyi fikir bende çoğaldıkça düşünmüştüm ama sayfalar çok olduğu için okumak zor isterseniz başa bildiklerimi yazayım yavaştan ya da mesajımı görenler tekrar yazsın şu şekilde.

Örnek:

Kısa Dönem Kastamonu - Bingöl gibi.

Son düzenleme:
Konuştuğunuza sevindim canım neler yapıyorlarmış nasılmış keyifler biraz gerginlerdi dün

Mutlu konuşuyordu canım keyfi yerindeydi sadece çok yorulmuşlar ve çok yanmışlar. Bir de su problemi varmış. Su sıkıntısı çekiyorlarmış. Sular bitiyormuş, çeşmeden içmek zorunda kalıyorlarmış çeşme suyu da kötüymüş. Gelirken yanında 4-5 pet şişe su getirir misin dedi? Birazdan yemek yiceklerdi, şuan yiyor olabilirler. Törene hazırlandıkları için bol bol yürüyüş yapıyorlarmış. Sabahtanda yürüyüş yapmışlar, yemekten sonra yine yürüyüş yapacaklarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…