Kızlar başa liste yapmak iyi fikir bende çoğaldıkça düşünmüştüm ama sayfalar çok olduğu için okumak zor isterseniz başa bildiklerimi yazayım yavaştan ya da mesajımı görenler tekrar yazsın şu şekilde.
Örnek:
Kısa Dönem Kastamonu - Bingöl gibi.
Canım faceten de ekleyebilirsin ama cebimi de verebilirim tabi ki. Benimde gözümde güneş gözlüklerim olur muhtemelen hangisini takacağıma karar versem bir de onu da söylerim renk açısından daha kolay olur. Pembeli giyinicem pembe takabilirim ama kahve gibi duruyor aklında olsun.
Bu arada bizimki de koyuuuu bjk'lı ve biraz önce kendisi aramış bulunmakta yihuuuu.
ya sorma,, saatler bile geçmiyo bgn,,
yorgun ve uykusuz olduğumdan mıdır nedir, saaatlerdir buradayım daha 1 buçuk saat geçmişdaha 7 ye çok var
askerden alışkanlık oldu sanırım , sürekli herşeyi şafaksayar gibi sayıyorumakşam çıkış saatlerini bile şu kadar kaldı vs diye
akşam çıkışa şu kadar kaldı, yemin törenine şu kadar kaldı, dağıtım iznine çıkmasına şu kadar kaldı, ameliyat olmama bu kadar kaldı, kurban bayramına gidip onu görmeme bu kadar kaldıherşeye geri sayım yapıyorum :))))
Mutlu konuşuyordu canım keyfi yerindeydi sadece çok yorulmuşlar ve çok yanmışlar. Bir de su problemi varmış. Su sıkıntısı çekiyorlarmış. Sular bitiyormuş, çeşmeden içmek zorunda kalıyorlarmış çeşme suyu da kötüymüş. Gelirken yanında 4-5 pet şişe su getirir misin dedi? Birazdan yemek yiceklerdi, şuan yiyor olabilirler. Törene hazırlandıkları için bol bol yürüyüş yapıyorlarmış. Sabahtanda yürüyüş yapmışlar, yemekten sonra yine yürüyüş yapacaklarmış.
Kızlar başa liste yapıyorum ve yapmaya devam ediyorum arada yazamadığım arkadaşlar varsa bana özel mesaj yoluyla ya da forum aracılığıyla cevap atsınlar listeye ekleyim kızlar sizide. Bir de mutlaka uzun mu kısa mı yazın. Bazıları aynı yerde kalacağından ya da daha açıklanmadığından listede usta birlikleri yazmıyor.
Kızlar başa liste yapıyorum ve yapmaya devam ediyorum arada yazamadığım arkadaşlar varsa bana özel mesaj yoluyla ya da forum aracılığıyla cevap atsınlar listeye ekleyim kızlar sizide. Bir de mutlaka uzun mu kısa mı yazın. Bazıları aynı yerde kalacağından ya da daha açıklanmadığından listede usta birlikleri yazmıyor.
Kısa Dönem MANİSA -KIRKAĞAÇ
Kızlar ben düşünmüştüm ama sayfalar çok olduğu için zor gelmişti çalışıyorum çünkü. Başka bir arkadaşımız söyleyince bugün elimden geldiğince yazmaya çalışacağım.
kısa dönem antalya canımm:))
Canım senin acemiliğini manisada, ustalığını Kırkağaç'ta mı yapacak?
En iyisi acemilik burası, usta birliği şurası diye yazalım lütfen.
iskenderun dan son haberleri bildiriyorum kızlar
bugün itibariyle bi kişi firar etmiş , 9. bölükte de kavga mı ne çıkmış
çavuşlardan biri vurmuş uzun dönem bi askere.
asker karşılık vermemiş yeni alay komutanı geldiğinde ona şikayet etmiş çavuşu
bugün mahkemeye çıkarcaklarmış. askerliğini bile yakabilirler diyo benimki.
gelen mektupları 10 gündür vermemişler, gidip ptt den alamıyolarmış arkadaşlarım hala bekliyo dedi.
o yüzden sen hiç yollama nasılsa az kaldı dedi. bide benimki yemin törenine katılamıyomuş
galiba içerde yemin edip çıkıcakmış.
ana haber bülteni gibi oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?