ben 1. yi daha çok beğendim canım
Tripli kuzum sen benim yatak odamı tahmin ettin ya hangisi sence
Canım dolabını vermemiş burda ama şu takım benim bahsettiğim. Dolabı olsa daha iyi anlatabilirdim.
Bu canım benimki ama yeşil olan yerlerde krem olacak
Tripli canım ben birinci paylaştığın yatak odasını daha çok beğendim. Hem çok fonksiyonel ve kullanışlı hem de çok ferah gözüküyor. Ama kullanışlılığın yanı sıra dayanıklı olması da önemli onun için de yakından görmek lazım. Sen en iyisi ikinci paylaştığın yatak odası da kurulduktan sonra kararını verirsin.
Bu model yoktu canım bizim baktığımız mağazada. Gerçekten çok farklı bir tahmin yürütmüşüm.
Canım benim 1. çok fonksiyonel ama ikinci paylaştığımın high gloss olması güzel. Anahtarla çizmeye çalışıyorsun çizilmiyor.
Ve dolap içi diğerine göre daha güzel.
İlkinin üzerinde ise bir kaplama var ellediğin zaman ağaç gelmiyor yani eline farklı bir şey duvar kağıdı gibi, anlatamıyorum.
Canım gelinliğin mikemmel olmuş bebeğim çok beğendim tabi ben yabancılık çekiyorum biraz böyle kollar uzun kapalı falan olunca değişik geliyor alışkın değilim hiç ailemde de yok kapalı gelin de görmedim o yüzden hiç ama gelinliğini güzel çalışmışlar canım. Bana çok süslü gelse de üzerine yakıştırdım. Hayırlısı olsun Hüm'üm.
Canım benim 1. çok fonksiyonel ama ikinci paylaştığımın high gloss olması güzel. Anahtarla çizmeye çalışıyorsun çizilmiyor.
Ve dolap içi diğerine göre daha güzel.
İlkinin üzerinde ise bir kaplama var ellediğin zaman ağaç gelmiyor yani eline farklı bir şey duvar kağıdı gibi, anlatamıyorum.
İçinin resmi yoktu ama çok kullanışlı zaten yeni ürünmüşgelinliğime yorum yapmadın güzel olmamış mıyım
sağol canım benim teşekkürler olsun beni gördün ilk işte....
Canım high gloss nedir bilmiyordum ama internetten kısa bir araştırma yaptım baya kullanışlıymış, çizilmelere ve darbelere karşı. Yani tercihin high gloss olan olabilir. Ama kullanışlılık kadar görsellikte önemli bence içine sinen olması lazım. En iyisi bekle kursunlar o zaman verirsin kararını. Bu arada bu mobilyalar hangi markanın?
Hümeyracım takip ediyorum hazırlık sürecini. Gelinliğin de bitmiş sanırım ama malesef göremiyorum ben. Senin baya erken bitmiş gelinliğin. Benim arkadaşımın bu pazar düğünü var daha yeni dün aldı gelinliğini teslim. Ve beğenmediği yerlerini değiştirecek zaman bile yok. Provaları da sıkıntılı oldu baya , gelinliği son ana bırakmamak lazım o yüzden en az 15 gün önce teslim alınmalı.
Bebişim yapmıştım ki. Mobilyanı çok beğendim. Yeşil olan yerleri krem yaptırman süper olmuş. Birde dolap kapağında ayna var sanırım üzerinde de desenler onu da düz ayna çalıştırsaydın, ben desenlerini sevmedim.
Evet kuzum bir ilki yaşattın bana.
Evet canım adam anahtarla çizmeye çalıştı çizilmedi. Darbelere karşı falan oldukça dayanıklıymış.
Açıkçası ben 1. takımdan ziyade, 2. paylaştığımı daha çok beğendim. Dolabının içinin rengi olsun, askılıklarda led aydınlatma olması ve başucundaki lambayı bile daha çok beğendim ama pazar günü karar vereceğim dediğim gibi kurulduktan sonra.
Bu mobilyalar İzmir Şirinyer girişinde Sivriler Mobilya var oranın ürünleri.
Sivriler mobilya da isim yapmış bir yer. Çok şık, bol çeşit, güzel ürünleri var.
Hatta şuan güzel bir kampanyası varmış anlaşmalı olduğu yerlerde düğün yapıyorlar ya da Kıbrıs'ta balayı kampanyası var uçak ve otelini onlar karşılıyorlar ordan 3 parça eşya alman durumda.
Pazar günü babamda mobilyalarını kaliteli bulursa oradan alabilirim.
Evet canım adam anahtarla çizmeye çalıştı çizilmedi. Darbelere karşı falan oldukça dayanıklıymış.
Açıkçası ben 1. takımdan ziyade, 2. paylaştığımı daha çok beğendim. Dolabının içinin rengi olsun, askılıklarda led aydınlatma olması ve başucundaki lambayı bile daha çok beğendim ama pazar günü karar vereceğim dediğim gibi kurulduktan sonra.
Bu mobilyalar İzmir Şirinyer girişinde Sivriler Mobilya var oranın ürünleri.
Sivriler mobilya da isim yapmış bir yer. Çok şık, bol çeşit, güzel ürünleri var.
Hatta şuan güzel bir kampanyası varmış anlaşmalı olduğu yerlerde düğün yapıyorlar ya da Kıbrıs'ta balayı kampanyası var uçak ve otelini onlar karşılıyorlar ordan 3 parça eşya alman durumda.
Pazar günü babamda mobilyalarını kaliteli bulursa oradan alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?