347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................24 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................62 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................67

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 127
:123:

Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................142 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 150 :123:

ben 1. yi daha çok beğendim canım

1. çok fonksiyonel ve üzerinde bir kaplama var.

2.si high gloss diye tabir ediyorlar galiba. Her yeri parlak ve darbe çizilme söz konusu olmuyor.

Tripli kuzum sen benim yatak odamı tahmin ettin ya hangisi sence

Canım sitelerinde resmi var mı hatırlamıyorum ama krem dediğinden yola çıkarak yuvarlakımsı kabartmaları vardı sanki benim gördüğümün belki böyle anlatırsam anlarsın. Başlığı da kumaştandı galiba farklı renk çalışmışlardı. Bulursam paylaşcam canım.

Son düzenleme:
Bu canım benimki ama yeşil olan yerlerde krem olacak

Eklentiler

• $yatak 3.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $yatak 2.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $yatak 4.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $yatak1.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $yatak 5.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 43
Tripli canım ben birinci paylaştığın yatak odasını daha çok beğendim. Hem çok fonksiyonel ve kullanışlı hem de çok ferah gözüküyor. Ama kullanışlılığın yanı sıra dayanıklı olması da önemli onun için de yakından görmek lazım. Sen en iyisi ikinci paylaştığın yatak odası da kurulduktan sonra kararını verirsin.

Bu canım benimki ama yeşil olan yerlerde krem olacak

Bu model yoktu canım bizim baktığımız mağazada. Gerçekten çok farklı bir tahmin yürütmüşüm.

Canım benim 1. çok fonksiyonel ama ikinci paylaştığımın high gloss olması güzel. Anahtarla çizmeye çalışıyorsun çizilmiyor.

Ve dolap içi diğerine göre daha güzel.

İlkinin üzerinde ise bir kaplama var ellediğin zaman ağaç gelmiyor yani eline farklı bir şey duvar kağıdı gibi, anlatamıyorum.

Canım gelinliğin mikemmel olmuş bebeğim çok beğendim tabi ben yabancılık çekiyorum biraz böyle kollar uzun kapalı falan olunca değişik geliyor alışkın değilim hiç ailemde de yok kapalı gelin de görmedim o yüzden hiç ama gelinliğini güzel çalışmışlar canım. Bana çok süslü gelse de üzerine yakıştırdım. Hayırlısı olsun Hüm'üm.

İçinin resmi yoktu ama çok kullanışlı zaten yeni ürünmüş gelinliğime yorum yapmadın güzel olmamış mıyım

sağol canım benim teşekkürler olsun beni gördün ilk işte....

Canım high gloss nedir bilmiyordum ama internetten kısa bir araştırma yaptım baya kullanışlıymış, çizilmelere ve darbelere karşı. Yani tercihin high gloss olan olabilir. Ama kullanışlılık kadar görsellikte önemli bence içine sinen olması lazım. En iyisi bekle kursunlar o zaman verirsin kararını. Bu arada bu mobilyalar hangi markanın?

Hümeyracım takip ediyorum hazırlık sürecini. Gelinliğin de bitmiş sanırım ama malesef göremiyorum ben. Senin baya erken bitmiş gelinliğin. Benim arkadaşımın bu pazar düğünü var daha yeni dün aldı gelinliğini teslim. Ve beğenmediği yerlerini değiştirecek zaman bile yok. Provaları da sıkıntılı oldu baya , gelinliği son ana bırakmamak lazım o yüzden en az 15 gün önce teslim alınmalı.

İçinin resmi yoktu ama çok kullanışlı zaten yeni ürünmüş gelinliğime yorum yapmadın güzel olmamış mıyım

Bebişim yapmıştım ki. Mobilyanı çok beğendim. Yeşil olan yerleri krem yaptırman süper olmuş. Birde dolap kapağında ayna var sanırım üzerinde de desenler onu da düz ayna çalıştırsaydın, ben desenlerini sevmedim.

sağol canım benim teşekkürler olsun beni gördün ilk işte....

Evet kuzum bir ilki yaşattın bana.

Evet canım adam anahtarla çizmeye çalıştı çizilmedi. Darbelere karşı falan oldukça dayanıklıymış.

Açıkçası ben 1. takımdan ziyade, 2. paylaştığımı daha çok beğendim. Dolabının içinin rengi olsun, askılıklarda led aydınlatma olması ve başucundaki lambayı bile daha çok beğendim ama pazar günü karar vereceğim dediğim gibi kurulduktan sonra.

Bu mobilyalar İzmir Şirinyer girişinde Sivriler Mobilya var oranın ürünleri.

Sivriler mobilya da isim yapmış bir yer. Çok şık, bol çeşit, güzel ürünleri var.

Hatta şuan güzel bir kampanyası varmış anlaşmalı olduğu yerlerde düğün yapıyorlar ya da Kıbrıs'ta balayı kampanyası var uçak ve otelini onlar karşılıyorlar ordan 3 parça eşya alman durumda.

Pazar günü babamda mobilyalarını kaliteli bulursa oradan alabilirim.

teşekkkür ederim evet erken almak lazım 15 gün önce alınmış olacak benimki çok şükür

hoş duruyordu en başta dedim öyle mi olsa diye sonra çok sade olur diye kalsın dedim bakalım nasıl olacak

Canım baktım netten sitesini inceledim baya çeşit var eminim ordan birşey bulabilirsin. Evet mutlaka anlayan birisi ile bakmak gerekiyor. Biz genelde görselliğe kapılıyoruz ve kararımızı o yönde veriyoruz. Asıl önemli olan dayanıklı olması. İnşallah gönlüne göre birşeyler bulursun. Ve kafan çok karışmadan kararını verirsin.

Ben gelinliğimi 1.5 ay önceden teslim almış olurum muhtemelen diye düşünüyorum hadi taş çatlasın 1 ay önce. Geçe bırakıcam dedimde o kadar geçe bırakmam. B

enim de bir arkadaşım çok sıkıntı çekti. O biraz fazla erken almıştı o süre içerisinde kilo vermişti, gelinliği de düğün günü giyince üstüne bol geldi. Arkadan çengelli iğnelerle tutturmuşlardı.

Selam kızlar
Tripliii paylaştığın yatak odası resimlerinden 2. yi görene kadar 1. diyorum
Hüm ben göremedim gelinliği ne çabuk kaldırmışın :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…