Ben gelinliğimi 1.5 ay önceden teslim almış olurum muhtemelen diye düşünüyorum hadi taş çatlasın 1 ay önce. Geçe bırakıcam dedimde o kadar geçe bırakmam. B
enim de bir arkadaşım çok sıkıntı çekti. O biraz fazla erken almıştı o süre içerisinde kilo vermişti, gelinliği de düğün günü giyince üstüne bol geldi. Arkadan çengelli iğnelerle tutturmuşlardı.
Selam kızlar
Tripliii paylaştığın yatak odası resimlerinden 2. yi görene kadar 1. diyorum
Hüm ben göremedim gelinliği ne çabuk kaldırmışın :44:
Canım benim erken alsan bir dert geç alsan ayrı bir dert. Evet çok da erken almamak lazım kilo değişimi olabiliyor. Dediğin gibi 1 ay önce ideal. En geç 15 gün önceden elinde olması lazım. Son anda koşturmacada bir de gelinliği düşünmek insanı iyice delirtir. Benim arkadaşım herşeyi son 1 ay içinde yaptığı için herşeyi sorunlu oldu. Son ana pek bir şey bırakmamak gerekiyor.
Haklısın canım bakacağım artık üzerime en çok hangi model yakışırsa. İnşallah çok kararsız kalmam. Zaten nerdeki içime en çok sinerse döner dolaşır onu alırım ben.
Hangisine bayıldın kuzum 1. yüklediğime mi, 2. yüklediğime mi, yoksa Nena için yüklediklerimden mi beğendin?
Gelinliğimin resmini koydum albüme bakın kaldıracağım kızlar
kaçırdım ama ben kaldırdın galiba göremedim :26:
çok kalmasını istemedim zaten burdaki pcden de sildim evdeb yüklerim akşam görürsünüz
canım hani link vermişsin ya 36 numara mı ne onu bulun demişsin ona bayıldım işte
yatak odalarının 2 side çok hoş ama 1. olan gözüme daha bi güzel geldi sanki
Hımmm o gelinlik mikemmel canım ya. Ben bir kızın üzerinde de gördüm onu. Drape ve kalp yaka olması beni zaten benden aldı. Gidip deneyeceğim üzerimde de güzel durur ve fiyatta uçmazlarsa alabilirim onu.
Yatak odalarına gelince 2.yi yakından görmeden karar vermeyeceğim. Ordaki adam da onu gördüğün an onu alırsın zaten dedi.
Cts günü arayacağım kuruldu mu diye hatırlatacağım. Pazar da gider görürüz. İnşallah babamda beğenir de şu yatak odası da çıkar bir an önce aradan. Bende başka şeylere yoğunlaşırım artık.
canım hani link vermişsin ya 36 numara mı ne onu bulun demişsin ona bayıldım işte
yatak odalarının 2 side çok hoş ama 1. olan gözüme daha bi güzel geldi sanki
yakından görünce fikrin değişir tabi ama ikiside gerçekten çok güzel
Sağol canım beğenmene sevindim.
Dayanamadım aradım ben Bianco Vita'yı o model yokmuş artık. 2012 koleksiyon olduğu için. İlla o olsun dersem benzerini önerebilirlermiş sadece. Gelip 2013 koleksiyonlarımızı görün diyor, 2013'ü sitede yayınlamıyorlarmış çalınmaya karşı herhalde.
hadi yaa olsun biraz siteyi inceledimde gerçekten harika gelinlikler var
senin fiziğinde harika ne giysen zaten yakışır ama en güzelini bulacaksın
çok özledim herkesleri kiiiiiiiii zaman çok hızlı geçiyor kiiiiii napacaz kiiii :)))))))))))) düğünlerinize az kaldı kiiii
kızlar şaka maka çok özledim ama işlerim deli yoğun gelemiyorum askerdeyken hep burdaydım şimdi değildim ama çok yoruldum sizi özlüyorum aklımdasınız gelişmeler neler bilmiyorm
ama bir foto gördüm nenacım gelinlik paylaşmış diğer kızlar gibi 3 numara diyorum
triplim başlıklardan zeusula diğeride güsel ama zeus diyorum yatak odasından ikisinide beğendim
hümcük mutfağını çok sevdim
sırayla söledim diğer kızlar ne alemdesiniz herkesleri öperim inciciceği stanki merci unuttuğum ki varsa herkesi öpüyore
bide nikitam nerelerde ondan haber varmıdır
Gizimmmmmm sen beni hiç görmedin mi?????????????????????
hayır hayatım ben burda sürekli albüm paylaşıyorum facem yoğ die bir tirpliiği seduluyu felan gögrdüm diğer kızları görmedim merkak içindeyim o yüzden sana diyorum ya sürekli foto foto die kız
gizim telefondan burdaki pcye foto alamıyorum yaaa uğraşacağım yapabilirsem koyacaım yoksa akşam koyarım eğer girersen kaç kes koydum bi sen görmemeişsin beni
evet koydum tabi resmimi hemde 2-3 kez koydum kızlar gördü hep beni.... iş yerindeki pcye telefonu kabloyla bağladım ama okumuyor bluetooth u da yok olmuyorhüm sen buraya koydunmu kız bende sorun olmasın die mailimi vereyim oraya at dicektim yaa ama ben neden görmedim kiii :)))))) tamam kuzu akşam koy sen kalsın ben eve geç gelsem bile bakarım göremedim yahuuuu bir geliyorum 2 gün yoğum işte
çok özledim herkesleri kiiiiiiiii zaman çok hızlı geçiyor kiiiiii napacaz kiiii :)))))))))))) düğünlerinize az kaldı kiiii
kızlar şaka maka çok özledim ama işlerim deli yoğun gelemiyorum askerdeyken hep burdaydım şimdi değildim ama çok yoruldum sizi özlüyorum aklımdasınız gelişmeler neler bilmiyorm
ama bir foto gördüm nenacım gelinlik paylaşmış diğer kızlar gibi 3 numara diyorum
triplim başlıklardan zeusula diğeride güsel ama zeus diyorum yatak odasından ikisinide beğendim
hümcük mutfağını çok sevdim
sırayla söledim diğer kızlar ne alemdesiniz herkesleri öperim inciciceği stanki merci unuttuğum ki varsa herkesi öpüyore
bide nikitam nerelerde ondan haber varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?