347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım benim erken alsan bir dert geç alsan ayrı bir dert. Evet çok da erken almamak lazım kilo değişimi olabiliyor. Dediğin gibi 1 ay önce ideal. En geç 15 gün önceden elinde olması lazım. Son anda koşturmacada bir de gelinliği düşünmek insanı iyice delirtir. Benim arkadaşım herşeyi son 1 ay içinde yaptığı için herşeyi sorunlu oldu. Son ana pek bir şey bırakmamak gerekiyor.

Selam kızlar
Tripliii paylaştığın yatak odası resimlerinden 2. yi görene kadar 1. diyorum
Hüm ben göremedim gelinliği ne çabuk kaldırmışın :44:

Canım bir göreyim de vereceğim kararımı. Belki babam bunlarında mobilyasının kalitesini beğenmez.
Onun da gönlünü yapıp gezeceğim bir götürdüğü yerleri.

Evet canım 1 ay ideal. Düğünden de 7-10 gün önce falan tekrar giymek lazım bence.

canım hani link vermişsin ya 36 numara mı ne onu bulun demişsin ona bayıldım işte

yatak odalarının 2 side çok hoş ama 1. olan gözüme daha bi güzel geldi sanki

canım hani link vermişsin ya 36 numara mı ne onu bulun demişsin ona bayıldım işte

Hımmm o gelinlik mikemmel canım ya. Ben bir kızın üzerinde de gördüm onu. Drape ve kalp yaka olması beni zaten benden aldı. Gidip deneyeceğim üzerimde de güzel durur ve fiyatta uçmazlarsa alabilirim onu.

Yatak odalarına gelince 2.yi yakından görmeden karar vermeyeceğim. Ordaki adam da onu gördüğün an onu alırsın zaten dedi.

Cts günü arayacağım kuruldu mu diye hatırlatacağım. Pazar da gider görürüz. İnşallah babamda beğenir de şu yatak odası da çıkar bir an önce aradan. Bende başka şeylere yoğunlaşırım artık.

yakından görünce fikrin değişir tabi ama ikiside gerçekten çok güzel

yakından görünce fikrin değişir tabi ama ikiside gerçekten çok güzel

Sağol canım beğenmene sevindim.

Dayanamadım aradım ben Bianco Vita'yı o model yokmuş artık. 2012 koleksiyon olduğu için. İlla o olsun dersem benzerini önerebilirlermiş sadece. Gelip 2013 koleksiyonlarımızı görün diyor, 2013'ü sitede yayınlamıyorlarmış çalınmaya karşı herhalde.

hadi yaa olsun biraz siteyi inceledimde gerçekten harika gelinlikler var

senin fiziğinde harika ne giysen zaten yakışır ama en güzelini bulacaksın

hadi yaa olsun biraz siteyi inceledimde gerçekten harika gelinlikler var

senin fiziğinde harika ne giysen zaten yakışır ama en güzelini bulacaksın

Canımmmm teşekkür ederim.

Diğer ay gelinlikçi gelinlikçi gezmeye başlarım. 4 haftasonum olsa haftaiçi de bir iki baksam karar veririm zaten hemen.

Son düzenleme:
çok özledim herkesleri kiiiiiiiii zaman çok hızlı geçiyor kiiiiii napacaz kiiii :)))))))))))) düğünlerinize az kaldı kiiii

kızlar şaka maka çok özledim ama işlerim deli yoğun gelemiyorum askerdeyken hep burdaydım şimdi değildim ama çok yoruldum sizi özlüyorum aklımdasınız gelişmeler neler bilmiyorm

ama bir foto gördüm nenacım gelinlik paylaşmış diğer kızlar gibi 3 numara diyorum

triplim başlıklardan zeusula diğeride güsel ama zeus diyorum yatak odasından ikisinide beğendim

hümcük mutfağını çok sevdim

sırayla söledim diğer kızlar ne alemdesiniz herkesleri öperim inciciceği stanki merci unuttuğum ki varsa herkesi öpüyore

bide nikitam nerelerde ondan haber varmıdır

Gizimmmmmm sen beni hiç görmedin mi?????????????????????

gizim telefondan burdaki pcye foto alamıyorum yaaa uğraşacağım yapabilirsem koyacaım yoksa akşam koyarım eğer girersen kaç kes koydum bi sen görmemeişsin beni

gizim telefondan burdaki pcye foto alamıyorum yaaa uğraşacağım yapabilirsem koyacaım yoksa akşam koyarım eğer girersen kaç kes koydum bi sen görmemeişsin beni

hüm sen buraya koydunmu kız bende sorun olmasın die mailimi vereyim oraya at dicektim yaa ama ben neden görmedim kiii :)))))) tamam kuzu akşam koy sen kalsın ben eve geç gelsem bile bakarım göremedim yahuuuu bir geliyorum 2 gün yoğum işte

evet koydum tabi resmimi hemde 2-3 kez koydum kızlar gördü hep beni.... iş yerindeki pcye telefonu kabloyla bağladım ama okumuyor bluetooth u da yok olmuyor

Nikita bebişim facete çok sosyal canım. İş değiştirdi en son bir bankadan başka bir bankaya geçti. Memnun diye biliyorum. Ee Kori'si de geldi geziyorlar bol bol. En son Phuket'e gidip geldiler. Ben de bir kaç aydır konuşamadım ama gelebilirse düğünüme gelmek istiyorlardı. Bende çok girmiyorum artık face'e. Girdiğimde yazayım bakayım ne yapıyorlarmış başka başka.

tripli 1. yatak odasını kesinlikle daha çok beğendim canım ama ben çizilmesini falanını filanını bilmiyorum adece göresel olarak onu daha çok beğendim :)

hüm gelinliğini göremedim ben kaldırmışsın galiba ama mutfağını görmüştüm dün güle güle kullanırsın inşallah hepsini negüzelde yerleştirmişsin hepsi kullanılmayı bekliyor tertemiz yepyeni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…